Ust kat komsum

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.095
12.160
498
35
Ben yaklasik sekiz aydir bu dairede yaziyorum ve her allahin gunu yukarida kavga var ve kucuk bi bebekleri var ben geldigimde zannedersem alti aylik civati idi. Oda surekli agliyor catlama noktasina grliyor ve buna ragmrn kavga devam ediyor. Milletin kavgasi ozeli beni ilgilwndirmez ama bebege cok uzuluyoruz o bebek agladikca kedim evde kosturup kosturup miyavliyor ki ust kattaki bayanla cok muhabbetimde yok hatta hic yok. Esim valla gidip bebegi alcam bakamiorsaniz ben bakarm dicem diyor aurekli ama tabi oyle birsey olamaz . Bebek icin ne yapabilirim? Psikolojisi bozuluyor. Simdi de ayni durum var. fikir verin lutfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inanırmısınız aynı durum bende de var..benimde küçük bebeğim var onu uyuttuğum zaman ev iyice sessiz oluyor haliyle, böyle oluncada yukarıdakilerin kavgalrı çok net duyuluyor..bazen çok rahatsız ediyor...küçük bebekleri var onlarında..çatlayacak kadar ağlamıyo ama çocuk ağlarkende kavga ediyolar..kapıları çarpıyolar..konuşmaları çok net duyuluyor..bu duvarlarıda anlamadımki kağıttan mı kartondan mı:))kavgaları bi başladı mı düğüne kadar gidiyo..senin ailen benim ailem başlıyo..işin kötüsü ben bebeğimi yatak odasında uyutuyorum ama sanırım onların oturma odaları..ben yöneticiyle konuşmayı düşündüm bi ara..usturubuyla söylesin felan ama emin olamadım..anlayacağınız bende mağdurum..

Polise gitseniz polis evin içine hiç karışmıyor... Kapısına gitseniz uygun dille konuşsanız bile bebeği böylesine ağlatan duyarsızlıktaki birisi sizi hiçte hoş karşılamaz. (

Bizimde böyle bir komşumuz vardı karışmak istemedik aile içi mevzular diye fakat bir Bayram sabahı adam kapıyı tekmeledi kadın küfürler yağdırdı hem de misafirlerimiz gelmişken, bu arada onların da bebeği var.. Polisi aradık durumu anlattık, polis aileyi uyardı, komşuların rahatsız olduğunu söyledi.. Ve şunu hiç unutmam biz hep böyle geçimsiz ailelerin kopuk ilişkilerin içinden çıkmış çocukların suça yöneldiğini görüyoruz çocuğunuz için yuvanızın huzurunu bozmayın dedi polisler.. Sonuç Ramazan bayramından beri evden çıt çıkmıyor..

Bilmiyorum am su an tekim misal eaimin isi var gelemedi. Adam bagirdikca birseyler atiyorlr sanirim paldir kuldur sesler geliyor bebek coglik cigliga kadin bagiriyor bende korkuyorum cidden. Ve kavga sebepleri hep bebek.

kesınlıkle sıze onerım karısmayın bu durum ,nasibinizi alırsınız

kapıya not fılan bırakın ısımsız

ne bilim apt sizden baska rahatsız olan varmı ?

:26::26:
özelleri ama biraz dikkat etmeliler.sonuçta mustakil bir evde yaşamıyorlar.apartmanda yaşıyorsan biraz saygılı olmak lazım.sesini yükseltmemek lazım.bunu kendilerinin düşünmeleri lazım.
insan zaten o yavruya acıyor.kimbilir nasıl korkuyordur hem dayaklardan hem bağırışmalardan.çocuk kaç yaşında bu arada?
birde böyleleri sabah şiddetli kavga edip akşam mutlu mesut oyunculuklar yaparak misafirliğe falanda gidebiliyorlar.e o zaman sormazlar mı adama sabahki kavgalarınız neydi diye?
valla böyle ortamalarda büyüyen çocuklarda ilerde sorunlu oluyorlar.nede olsa bebekliğinden büyüdüğü zamana kadar dayak,küfür içinde büyüyor ve doğal olarak bunları örnek alıyor.

Canim yapabilecegin tek sey kavga varken acele edip polisi aramak. İsimsiz ihbar yaparsin, sadece ayni apartmanda oldugunu bebegin durumunu anlatirsin ihbarda. Gelip kavga esnasinda duruma bakarlar, mudahale ederler. O an denk gelmezse kavga ederlerken yine cagirirsin polis filan. Baska bir yolu yok yani.

nasıl kavgalarının sebebi bebek ? ya içim acıdı yazık o yavrucağa,bebeklerin yanında sesinizi bile yükseltmeyin dıolar yazık günah ne hale gelir o bebecik bunların içinde yaaa. polise haber verin yada kapıya not bırakın bişeyler yapın ya yazık o günahsıza

Gürültüden rahatsız oluyoruz diye polisi arayın Polis gelip uyarıyor Belki biraz azaltırlar

Konuşmaktan başka çare yok
Ama bu sefer çocuk ağlıyor napabilirim falan diyebilir. Bneim üst komşu da öyle, burnundan kıl aldırmaz. Bulaşmıyorum ben de napim. Ona mı kafamı takıcam

Komşunuza anlatın böyle böyle diye
ama çok zıt aksi biriyse yapacak birşey yok duyarsız insan başkalarınıda dinlemez
daha bebeğini düşünmüyor.o bebeğede yazık olan ona oluyor

benim annem babamda çok kavga ederdi. Çook bilirim evi terketmelerini, birbirlerine vazolar saksılar fırlatmalarını. Malesef bi'şey yapılamıyor..

Bikeresinde annemin arkadaşı benim ağlamalarıma dayanamamışta polisi aramış ama hiçkimse gelmemiş.Birde aile içi birdurum olduğu için karışamıyor kimse, polis bile gelse iki ifade alıp bırakacak bi'şey değişmeyecek..

İş büyüttüğümüz çocuklar da sanırım. Nasıl büyütürsek hemen hemen öyle olurlar diye düşünüyorum. (İstisnalar hariç)

Son düzenleme:
Benimde alt kattaki komşum öyle. 6yaşında çocukları var çocuğun psikolojisi bozuldu resmen. Hatta geçende konu açmıştım sürekli kavga ediyorlar diye. Çocuk çok bağırıyo baba yapma anneme vurma diye eşimde çok kızıyo çocuğu alıp çıkalım yukarı yesinler birbirlerini diyo ama ışte o kadar kolay değil o işler bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz

Bebek agliyor ilk sonra adam dustur sunu diyor basliyorlar o yuzden sebep bebek. Gece gun annem geldiginde bebegi ac mi birakiorlar dedi cocuk sabahtan aksama kadar ara ara agliyor kavga cikinca da resmen ciglik ata ata agliyor. Bebek bu aglicak ama annem yillardir bebek bakar. Bur yasinda cocuk karni tok alti temiz o kadar sik aglamaz. Ama bilemiyorum da.. Acikcasi ben kavga etmelerinden degil kavganjn ortasinda kalan bebege uzuluyorum muhtemelen not yazicam

Bebek surekli kavga edildigi icin huzursuz olmus.psikolojisi bozulmustur muhtemelen ac birakildigini sanmam.o zaman durmaksizin aglardi.
Bem olsam kavgaya basladiklarinda gider,merhaba ben alt komsunuzum eger kavga edecekseniz bebegi assagi goturmek isterim.yazik yavruya,sonra istediginiz gibi yiyin birbirinizi derdim.
Ustelik ne kadar anne baba da olsalar bir insana hele ki bebe boyle eziyet edemezler.sosyal hizmetler ya da aile bakanligini arayabilirsiniz

Önceki akşam pijama altım tshirtüm falan çıktım yukarı yine bir kavgaları esnasında, eşimde kolumdan çekiştiriyordu.
o sırada da kedim fırladı dışarı oda peşimden geldi. Çalım zillerini kadın açtı.
Dedim ki kusura bakmayın gürültü rahatsızlık verici hemde kedimin psikolojisi bozuluyor. Korkuyor(!)

O da sizin kediniz miyavlayıp* duruyor gelmedik bir kere kapınıza.

Farkındaysanız o kedi ama siz bebeğinizi ağlatıyorsunuz yazık dedim.

sanane benim çocuğumdan benim kabgamdan dedi kapıyı suratıma kapattı.

Eşimde eşini görmüş sabah, demiş ki beyefendi dün hanımlar böyle bir sorun yaşadı olmamasını isterdik ne var ki bebeğiniz için endişeleniyoruz elbette anne babasısınız bizden daha çok düşünüyorsunuzdur ama yine de yardıma ihtiyaç duyarsanız yardımcı oluruz herzaman demiş.

Adam da dikkat ederiz kusura bakmayın, alışamadk daha çocuklu olmaya demiş.

ayrılmışlar.

Dün akşam sorun olmadı bekliyorum bu akşamı bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…