Ust kat komsuma rezil oldum

ayy oda bırsey mı kızımla yuz boyama yapıyorduk yuzumu boyamıs bende unutmusum kapı caldı actım komsu ve cıddı bır konu merhaba esınız evde mı dıye sordu yok dedım konuyu bana sordu konustum falan
esım eve gelınce yuzun ne komık olmus dedıgı an basımdan asagı kaynar su dokuldu resmen
dusunsenıze komsunuzla palyaco gıbı bır suratla konusmakdan daha kotu ne olabılır cıddı cıddı bırde
O an yuzunuzu gordugu halde konunun ciddiyetini koruyup ciddi ciddi konuya mi girdi 🤣🤣

Ay lütfen böyle hissetme. Sen kendi bakış açınla rezil olduğunu düşünüyorsun ama insanlık hâli diyip geçilecek bir durum. Ben de dört çocuklu komşumu don atlet gördüm, ne olacak yani :)

O an yuzunuzu gordugu halde konunun ciddiyetini koruyup ciddi ciddi konuya mi girdi 🤣🤣
ben olsam gulerdım helal olsun adama :D gayet cıddı hıc ıstıfını bozmadan konustu gozu bıle takılmadı yoksa farkeder aynaya bakar gorurdum :D
hakkımda ne dusundu acaba deli mi ne yazık demıs olabılır

Valla benim pijama ile kapı açtığım çok oldu, bir şey olmaz hiç üzülmeyin, aile dostu gibi demişsiniz hele nolacak ki o zaten sizin niyetimiz karakterinizi bilir.

Bir şey olmaz, insanlık hali. Sonuçta ev halinizleydiniz.
Bi kere benim de eşim dakika başı evden çıktı markete gitti geri geldi manava gitti derken 3. gidişinden 10 dakika sonra kapı çaldı. Gene anahtarını almadığı için sinirlendim söve saya kapıyı açtım ve hiç bakmadan mutfaga geçtim. Bi yandan da söyleniyorum ama. Hanımefendi orda mısınız diye bir ses duyunca o kadar utandım ki. Kargocuymuş meğerse. Odur budur mutlaka delikten bakıyorum dikkatlice.

Bir şey olmaz, insanlık hali. Sonuçta ev halinizleydiniz.
Bi kere benim de eşim dakika başı evden çıktı markete gitti geri geldi manava gitti derken 3. gidişinden 10 dakika sonra kapı çaldı. Gene anahtarını almadığı için sinirlendim söve saya kapıyı açtım ve hiç bakmadan mutfaga geçtim. Bi yandan da söyleniyorum ama. Hanımefendi orda mısınız diye bir ses duyunca o kadar utandım ki. Kargocuymuş meğerse. Odur budur mutlaka delikten bakıyorum dikkatlice.
Hahahaha buna cok guldum ya adam yine iyi korumus kibarligini o sovmelere karşı 🤣🤣🤣

Yok ama adam birsey sordu cevap veremedim agzimda firca olunca cokta detaya girmek istemiyorum 🤣🤣 allahim tam bir fiyaskoydu. Birseyler geveledim tuhaf tuhaf sesler uretmekten baska birsey yapamadim o anda.
Hahahaha aslinda o an ‘aaayy .... bey bende esim sandim kusura bakmayin’ felan derdim 😁 takilacak bir durum yok ama olur oyle seyler

Back
X