• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst kat :(

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar merhaba. . Sorunum şu ki.. üst katimizda evli ve uc cocuklu bi cift oturuyo. Sanirim bayanin esi gece calisiyo ama surekli dan dan gürültü yapıyorlar hele cocuklarin kosturmalari hic bitmiyo.. iki ay once ciktim uyardim ders çalışamıyorum dedim .. ok dedi kadin . Neyse gurultu azaldi biraz.. sonra kadin yemrk fln getirmeye basladi bende iyi niyetli olarak kabul ettim tabi.. bende tabagini bos gondermedim ve konustuk biraz ay kusura bakma cocuk durmuyo fln dedi bende kirmamak icin ustune gitmedim ama yarim saattir abartmiyorum kosturma grultusu.. napicam ben zaten aksama kadar işte kafam patliyo bide eve gelince bunlarin gurultusu.. haziranda tasinacaklarmis ama ... cikamadim..

benimde 2 tane çocuğum var ve inanınki kimse istemez ses çıkarsınlar...
herkes çocuğu uslu olsun kimseyi rahatsız etmesin ister...adı üstünde bu çucukkkkk
ne zaman koşturan bir çocununuz olur bunu daha iyi anlarsınız..bazen koşturmak oynamak zıplamak isteyebiliyor çünkü

Kizlar merhaba. . Sorunum şu ki.. üst katimizda evli ve uc cocuklu bi cift oturuyo. Sanirim bayanin esi gece calisiyo ama surekli dan dan gürültü yapıyorlar hele cocuklarin kosturmalari hic bitmiyo.. iki ay once ciktim uyardim ders çalışamıyorum dedim .. ok dedi kadin . Neyse gurultu azaldi biraz.. sonra kadin yemrk fln getirmeye basladi bende iyi niyetli olarak kabul ettim tabi.. bende tabagini bos gondermedim ve konustuk biraz ay kusura bakma cocuk durmuyo fln dedi bende kirmamak icin ustune gitmedim ama yarim saattir abartmiyorum kosturma grultusu.. napicam ben zaten aksama kadar işte kafam patliyo bide eve gelince bunlarin gurultusu.. haziranda tasinacaklarmis ama ... cikamadim..

Kadının cocukları varsa cocukları oyun oynuyor gürültü yapıyor diye dövsün mü cocuk bu elini ayagını baglayıpta yatırması mı lazım biraz empati yaparsan anlarsın bence canım

Canım belli ki komşun iyi niyetliymiş.. Çocuğu şikayet ettin diye kavga çıkaranlar bile var. Oluyor böyle işte. Ama çocuğa koşma otur diyemezsin ki. Durmaz çünkü. Ne yapsın öldürsün mü yani.

Beni cok yanlis anlıyorsunuz ama ben kimse cocugunu oldursun demiyorum zaten ama bende aksama kaar isteyim cok yogunum zaten kafam patliyo o kafayla ders calismak istiyorum sessiz bi sekilde sinavima iki ay kaldi ben ne yapayim neden beni kimse dusunmuyor benim gelecegim neden sizin icin bu derece onemsiz anlayamadım

Herkes yaşamıştır bunu ev sonuçta kavga da olabilir gürültüde her dert böyle olsun :)

Benim de üst katta iki çocuklu bir aile kalıyor. Çocuklar koşturuyor kavgaları annelerinin onlara bağırma sesi ama çok sorun yapmadım hatta olmaları onların avantaj bile benim için. Üst kat boşken bizim ev çok soğuk oluyordu bir sürü doğalgaz parası veriyorduk onlar geldi en az derecede yakıyoruz ısınıyoruz. Çocukları olmasa o kadar yakmazlar o çocukların sayesinde ısınıyoruz yani o yüzden 2 çocuklu bi çocuk daha olsa keşke bile diyorum:D

Beni cok yanlis anlıyorsunuz ama ben kimse cocugunu oldursun demiyorum zaten ama bende aksama kaar isteyim cok yogunum zaten kafam patliyo o kafayla ders calismak istiyorum sessiz bi sekilde sinavima iki ay kaldi ben ne yapayim neden beni kimse dusunmuyor benim gelecegim neden sizin icin bu derece onemsiz anlayamadım

Sana kötü bir şey demedim yanlış anladın. Ama üst katında çocuklu bir aile varsa yapabilceğin şey en fazla uyarmak olur. Bundan sonar sesler biraz azalır. Ama çocuklar yaşamaya devam ediyor. KEsilmez işte ne yazık ki.. Şans işi bu komşu meselesi. Tek care taşınmak.. Bizim için bu derece önemsiz değil. Aprtmanlarda yaşıyoruz. Ben de bir süredir üst komşumdan şikayetçiydim. Kadına dedim ki benm yatak odamın üstünde tv niz var sanırım akşamları ses geliyor diye hafiften uyardım. Kadın da aa evet tv yi yatak odasına koyduk dedi. Ama anlamamış. Hala son ses film izliyodu akşamları. Mesela bu çözümü olan bir şey. Güvenliği aradım. Güvenlik susturdu kadını şimdi. Çocuk meselesi çözümsüz ne yazık ki..

ne kadar sinir bozucu olduğunu bilirim canım, yarım saattir koşturuyorlar diyosun, yaşamayan bilmez bu sinir harbini, küçücük çocuktan ne sesi gelecek der :1: bütün gün isterse evi yıksın ama en azından akşam vakti oldu mu insan biraz saygı bekliyor ama yok :50:

ben de kpssye çalışırken böyle bir durum yaşadım, kaç kere iyi niyetle yukarı çıktım ama hiççç. ah ettim ne yalan söyliyim, ve şimdi o komşumun üstüne kendinden daha beter birileri gelmiş çok çekiyormuş, hiç üzülmüyorum...

buarada ben kulak tıkacıyla çalışabiliyodum ancak ki sesten de çok etkilenmem. ama plastik olanlar işe yaramıyor, böyle sıkınca küçülüp kulağına takınca oranın şeklini alan kulak tıkaçları çok iyi, mutlaka al onlardan

buarada ben kulak tıkacıyla çalışabiliyodum ancak ki sesten de çok etkilenmem. ama plastik olanlar işe yaramıyor, böyle sıkınca küçülüp kulağına takınca oranın şeklini alan kulak tıkaçları çok iyi, mutlaka al onlardan

Canimmm tesekkurler beni anladigin icin ya.. brn sadece cozum ariyorum ama yanlis anlasildim maalesef. . Neyse nerden alanilirim acaba burasi sirnak belki internetten bulabilirim .. bi arayayim cok tesekkurler beni anladigin icin..

Bizimde alt katımızda 1 çocuklu bir kadın var, çocuk yaramaz ama ben asla çocuğun yaptığı yaramazlığa birşey demiyorum. Annesinin duyarsızlığı beni mahvediyor. Kadın sürekli avazı çıktığı kadar çocuğa bağrıyor. Kadının çocuğun peşinden bir koşturuşu var 10 tane çocuğa bedel, Açtığı televizyonun sesinden ne izlediklerini anlıyabiliyoruz. Geçen sene ders çalışmak için iş yerinden izin almıştım, sabah erkenden kalktım ders çalışıyorum, kadın sabahın köründe son ses müzik açtı indim aşağı kibar bir şekilde rica ettim sesi azıcık kısabilir misiniz diye. Kadın birde üste çıktı seside kısmadı. Sizin komşu kadında hiç değilse biraz anlayış varmış.

İnsanların çocuklarının olması onlara başka insanları rahatsız etme hakkı vermiyor. Çocuk yaramaz olabilir ama çocuğa verilen terbiye çok önemli bizlerde çocuk olduk yaramazlık yapardık anne babamızın bakışından anlardık otururduk bir kenara.

Bizimde ustmzde yasli tyze kiziyla yasio.kizi kirkli yaslarda.her sabah 6da bi basliyo tepemiZde tabani sert terlikle yurumeye direk uyaniyorum.kapilari carptim anlamadi.kapiciya soyledik uyardi bisey deismedi en son esim kapiciyla gitti uyarmaya,sabah ise gidiyorum hazirlaniorum ondan mihabeti yapmis.iyi guzelde takir tukur terlk seslerini ben dinlemek zorundamiyim hamile hamile butun uykum bolunuyo bu kadin yuZnden halada ayni sesler dvm :(

üst katımızda iki yaramaz :) var şu anda tam da çocuk odasının oaralarda koşturuyorlar benim çocuklarım da yatalı 30 dk oldu tam uykuya dalma zamanları ama şimdi yukarı çıkıp ne diyebilirim ki kış mevsimi çocuklar okul-ev arasında gidip geliyor sadece. çocuklarım azıcık gürültü yapsa uyarıyorum eminim onlarda uyarıyordur ama 5 dk.otursalar 6.dk coşan bi yaş gurubundan bahsediyoruz gürültü yapmalarını engellemek çok zor.erken yatıyorlarsa şanslısın.

Canimmm tesekkurler beni anladigin icin ya.. brn sadece cozum ariyorum ama yanlis anlasildim maalesef. . Neyse nerden alanilirim acaba burasi sirnak belki internetten bulabilirim .. bi arayayim cok tesekkurler beni anladigin icin..

rica ederim, ben de internetten almıştım ama dediğim gibi plastik olanlar işe yaramıyor :8:

Nedir şu üst komşulardan çektiğimiz ya.
Durumumuz aynı olmasa da anlayabiliyorum sizi.
Bizimkilerde çocukta yok. ama sağolsunlar karı koca evi başıma yıkacaklar.
10 tane çocuk o kadar gürültü çıkaramaz herhalde.
Yemin ederim hafta sonu adamın sesine uyanıyorum.
Bir sabah uyandık. Hafta sonu yine ses yapıyorlar.
Neyse dedim uyumaya çalıştım. Ne mümkün adam resmen böğürüyor yatak odasından mutfağa kahvaltııııı diye.
Kavgalarını da duyuyorum, barışmalarını da. Yorgun oluyorsun uyumak istiyorsun ama ne mümkün.
Eğer apartmanda oturuyorsak biraz dikkat etmek zorundayız.
Ama sizde durum biraz farklı. Annesi iyi niyetliye benziyor, kendince gönlünüzü almak için çabalıyor, mutlaka da uyarıyordur çocukları.
Çocuklar kaç yaşındaydı bu arada belki yazmışsınızdır ama farketmedim.
Kulak tıkacı arkadaşın dediği gibi çözüm olabilir onu deneyin.

Bizimde üstümüzde bir aile var çocukları her akşam 8 de hiç sektirmeden koşturuyor, acaba babası falan mı geliyor işten bilmiyorum.

Cocuk var diye gurultu cekmek zorunda degilsin.
Evini halifleks kaplatsin mesela. Ben anlamiyorum neden milletin cocugu kosuyor diye benim kafam sissin? Yaparken kimse benden onay almadi di mi?
Çocuğum yok, ustumde cocuklu aile yok. Kopegim var, alt kata ses gitmesin diye basacagi yerlere polar vs serdim. Tirnaklari uzadiginda parkeden ses gecirebilir. Herkesin dusunmesi gerekir.
Tekrar konusmani oneririm. Iyi niyetli de faydasi yok yani.

sana özel değil ama bence sessizliği isteyen biri apartmanda oturmasın gitsin müstakil evde otursun kimse sen sus sen otur sen sessiz ol deme hakkına sahipte değil bu tarz baskıcı olmanda komşunun üzülmesnden strese grmesinden başka bişeye yaramaz

Ah,ah çoğumuzun ortak sorunu,alt,üst,yan komşu .
Şikayetimiz genelde gürültü, kimsenin özel hayatına karışmak yada müdehale etmek değilki,toplu yaşam alanındasınız dikkat edeceksiniz biraz ne yapalım çocuk bu dövelimmi demekle olmuyor malesef, tabiki dövmeyeceksiniz ona kesinlikle karşıyım ama en azından empati yapın biraz öyle düşünün ,senin kapına kadar gelmiş rahatsızlığını dile getirmiş demekki bir sorun var ,bizde çocuk olduk annemiz.babamız alttakiler rahatsız oluyor biraz dikkat edin ama didiği zaman o yaşta bile kendimiz rahatsız oluyor gibi dikkat ederdik ben o zaman bile yüksek volümde mizik dinlediğimi hatırlamam doğrusuda bu ,o şekilde yetiştirilmenin etkisi herhalde şimdi bile dikkat ederim.
Bende müzdaribim ayni şekilde,yatak odamın dibinde çocuk odası cumartesi,pazar saat 8.30 da başlıyor gürültü,odayı değiştirin bari diye iyilikle kaç kere söyledim cevap bize göremi düzenliyeceklermiş odaları,bu tür düşüncedeki insanla neyi tartışırsınızki,hiçte sevmem tartışmayı daireyimi satalım kurtulalım oda çözüm değil ,kısacası herkes birbirini rahatsız etmemeği öğrenecek ama nerde.

O kulak tıkamak için olanların en iyisi aksesuarım oldu çünki mum gibi olanlar ,her şekle giriyor ,kulağınızı tamamen kapatıyor gürülti sıfır tavsiye ederim....

Back
X