- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Maalesef canım görgü yok saygı yok en önemlisi ahlak yokBenim üst katımdada var bekar sanırım tanımıyorum bile evde parti yapıyolar bazen sabaha kadar gitar çalıp bağıra çağıra şarkı söyleyip oynuyorlar.sabah 4e 5e kadar düşün.güvenliğe söylüyoruz onlar çıkıp uyarıyo ama tınlamıyolar bile.ben gündüz bile etrafı rahatsız etmiyim çocugu olan vardır uyuyan vardır diye düşünüyorum millet gece yapıyo.herkes insan olamıyor işte
Çok şanslısın canım :)Ayy valla benim üst katimda yaşlı teyzecik var sesi solu çıkmıyor ben kafayı yerdim
Maalesef evet yanlarına kar kalıyor ben korkmuyorum şu an bile çıkarım yukarı sadece eşimin başını belaya sokmak istemiyorum o yüzden tasinana kadar sesimi çıkarmayacağımBöyle saygısız insanların yaptığı yanına kar kalıyor. Ne apartman kültürünü bilirler ne birlikte yaşama adabını.. Kiracıysanız idare edeceksiniz başınıza bela almamak için. Bu tür insanların kaybedecek bir şeyi olmadığı için bu kadar rahatlar. Ne denir ki sabır
Allah sabır versin senin işin daha zorAynı dertten müzdarip olan o kadar insan varki mesela biz. Ev aldik ama bin pişman olduk altta bi psikopat varmış gece kapıyı çalyo biz uyurken yeter artık kapatın şu çamaşr makinasını diyo. Biz çalştrmıyoruz diyoruz bi kaç kez geldi halbuki üstteki kadın çalşyro bizde rahatsiziz diyoruz hyir siz yapyosunuz diyip geldi bi kaç kez kapiyi yumrukladı polis çağrdık yeni evliydim korkudan ağladim polisler napalim asalim mi adami dediler bişey yapmadilar .Üstümdeki kadın 57 yaşında ve hergün halılarını silkeliyo ve çamaşrlarımızın üstünede çıkıp söyledim düzgünce yoo ben silkelemedim oğlan uyandı onun çarşafını silkeledim diyip yalancı çkaryo bide. Sürekli temizlik yapar camimi açıp havalandıramyorum bütün pislikleri camin önünde. Bıktım bu düşüncesiz insanlardan bir arada yaşamak çok zoooor...
Ah keşke mümkün olsa böyle bir şeyİşte bunlar gibi toplum içinde yaşama adabini bilmeyen saygısız,düşüncesiz ve terbiyesiz insanları alacaksın bir ormana yerlestireceksin ki orada ne halt ederlerse etsinler. Yıl olmuş 2017 bu insan müsveddeleri insan olamamış.
Polise şikayet edin.korkmayın hiç birşey yapamazlar.
Vay be bende öyle yapacağım top alacağım hemde en sert olanı iyi ses çıksın güzel fikirBenzer bi sorun yasadim. Konustum 5.44te kalkiyorun, erken yatmam lazim dedim sakince olmadi, annem konustu olmadi, dedem konustu olmadi. En son bi cinnet gecirdim evin icindeki tum kapilari vuryp bagira bagira konustum, apartnana cikip terbiyesizler insan gibi yasayamiyorsunuz diye soylenerek bakkala gidip top satin aldim. Tavana seri sekilde attim yaklasik 4 aydir sesleri gelmiyor
Bence bi şey yapmayın kiracıysanız çıkın psikopat tiplerle uğraşılmaz her an her şey yapabilirler..Hatunlar bu nasıl iş anlamıyorum ben terbiyesizlik resmen bunlar insan olamaz ya. Essek kadar oğulları ve kızı var her hafta sonu aynı terane bıktım artık ev sahibine söyledik üst katta oturanların daire kendileri biz karışmayız diyorlar yüksek ses müzik açtılar 2 saattir beynim patlıyor onu geçtim hayvan gibi tepiniyorlar avize sallanıyor o derece artık evde arkadaşlarımı var bilmiyorum kızların kahkahasina adamların tepinme si ekleniyor bana bi akıl verin yukarı ciksam konuşsam anlamazlar bir defa çamaşırlarıma sigara kulu atıyorsunuz dedik diye eşimle birbirlerine gireceklerdi oğlunun biri uyuşturucu kullaniyormus misal bazen eşimle gece sesimiz yukselse aşağı vuruyorlar bu olaylar esimle tartışmalarindan sonra fazlasıyla arttı nevyapmam lazım bi akıl verin ya bıktım illallah dedim bu insan olmayan yaratiklardan
Maalesef öyle bak mesela önceki yaz arabalarına ufak bir darbe vurdu bi adam arabasını park ederken hani çizik bile yokmuş bunlar baba ve 2 oğlu adamı hastanelik ettiler yazık çok üzülmüştüm o adama özür dilemesine rağmen kolunu omzundan itibaren kirmislardiBence bi şey yapmayın kiracıysanız çıkın psikopat tiplerle uğraşılmaz her an her şey yapabilirler..
Benzer bi sorun yasadim. Konustum 5.44te kalkiyorun, erken yatmam lazim dedim sakince olmadi, annem konustu olmadi, dedem konustu olmadi. En son bi cinnet gecirdim evin icindeki tum kapilari vuryp bagira bagira konustum, apartnana cikip terbiyesizler insan gibi yasayamiyorsunuz diye soylenerek bakkala gidip top satin aldim. Tavana seri sekilde attim yaklasik 4 aydir sesleri gelmiyor[/QUOTE
Ç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?