Üst katimda oturan yaratık aile

Benim üst katımdada var bekar sanırım tanımıyorum bile evde parti yapıyolar bazen sabaha kadar gitar çalıp bağıra çağıra şarkı söyleyip oynuyorlar.sabah 4e 5e kadar düşün.güvenliğe söylüyoruz onlar çıkıp uyarıyo ama tınlamıyolar bile.ben gündüz bile etrafı rahatsız etmiyim çocugu olan vardır uyuyan vardır diye düşünüyorum millet gece yapıyo.herkes insan olamıyor işte

Bn olsam korkmam çıkaRIM kes şu gürültüyü insan yaşıyor asada insan olun derdim

5 yıldır aynı tipte olan insanları çeken biri olarak şunu söyleyebilirim yalnızca.
Hiçbir şey yapılamıyor ne yazık ki.
Tüm apartman imza verdi dava açtık herkes şahit olarak geldi. Mahkeme onları haklı buldu.
Polis çağırıyoruz, çoğu zaman gelmiyor bile polis.
En son çare biz de kendi evimizi kiraya veriyoruz, başka ev aldık.
Çok üzgünüm ama onlar defolup gidene kadar hiçbir şey yapılamıyor. Çünkü ben her türlü yolu denedim. Kavga, mahkeme, polis her şey...

Maalesef canım görgü yok saygı yok en önemlisi ahlak yok tartışma çıktığı gün misafirim vardı beyaz çamaşırlarıma kul gelmiş ve yanık izleri vardı o kadında balkondayken eşim evde yüksek sesle ne yapacağız yani dışarı çamaşır da mı asmayacagiz herkes külüne sahip çıksın dedi balkonda bile değildi yani kadın bunu duymuş gitmiş oğluna söylemiş bende çamaşırları toplarken yukarıda kıyamet koptu başımı bi kaldırdım yukarıda yarı çıplak bizim balkona sarkmış kudurmuş köpek gibi ağzında salya akıta akıta tehdit ediyor eşimde baya sinirlendi kapıyı kitledik dışarı çıkmasın diye çıktım balkona o hayvana sahip çıkın çıkmazsanız ben polisi arayacağım dedim ses soluk kesildi meğer adam bağımlı olduğu içinmiş susmaları

Böyle saygısız insanların yaptığı yanına kar kalıyor. Ne apartman kültürünü bilirler ne birlikte yaşama adabını.. Kiracıysanız idare edeceksiniz başınıza bela almamak için. Bu tür insanların kaybedecek bir şeyi olmadığı için bu kadar rahatlar. Ne denir ki sabır

Maalesef evet yanlarına kar kalıyor ben korkmuyorum şu an bile çıkarım yukarı sadece eşimin başını belaya sokmak istemiyorum o yüzden tasinana kadar sesimi çıkarmayacağım

İşte bunlar gibi toplum içinde yaşama adabini bilmeyen saygısız,düşüncesiz ve terbiyesiz insanları alacaksın bir ormana yerlestireceksin ki orada ne halt ederlerse etsinler. Yıl olmuş 2017 bu insan müsveddeleri insan olamamış.
Polise şikayet edin.korkmayın hiç birşey yapamazlar.

Aynı dertten müzdarip olan o kadar insan varki mesela biz. Ev aldik ama bin pişman olduk altta bi psikopat varmış gece kapıyı çalyo biz uyurken yeter artık kapatın şu çamaşr makinasını diyo. Biz çalştrmıyoruz diyoruz bi kaç kez geldi halbuki üstteki kadın çalşyro bizde rahatsiziz diyoruz hyir siz yapyosunuz diyip geldi bi kaç kez kapiyi yumrukladı polis çağrdık yeni evliydim korkudan ağladim polisler napalim asalim mi adami dediler bişey yapmadilar .Üstümdeki kadın 57 yaşında ve hergün halılarını silkeliyo ve çamaşrlarımızın üstünede çıkıp söyledim düzgünce yoo ben silkelemedim oğlan uyandı onun çarşafını silkeledim diyip yalancı çkaryo bide. Sürekli temizlik yapar camimi açıp havalandıramyorum bütün pislikleri camin önünde. Bıktım bu düşüncesiz insanlardan bir arada yaşamak çok zoooor...

Allah sabır versin senin işin daha zor

Ah keşke mümkün olsa böyle bir şey

Benzer bi sorun yasadim. Konustum 5.44te kalkiyorun, erken yatmam lazim dedim sakince olmadi, annem konustu olmadi, dedem konustu olmadi. En son bi cinnet gecirdim evin icindeki tum kapilari vuryp bagira bagira konustum, apartnana cikip terbiyesizler insan gibi yasayamiyorsunuz diye soylenerek bakkala gidip top satin aldim. Tavana seri sekilde attim yaklasik 4 aydir sesleri gelmiyor

Vay be bende öyle yapacağım top alacağım hemde en sert olanı iyi ses çıksın güzel fikir

Bence bi şey yapmayın kiracıysanız çıkın psikopat tiplerle uğraşılmaz her an her şey yapabilirler..

Bence bi şey yapmayın kiracıysanız çıkın psikopat tiplerle uğraşılmaz her an her şey yapabilirler..
Maalesef öyle bak mesela önceki yaz arabalarına ufak bir darbe vurdu bi adam arabasını park ederken hani çizik bile yokmuş bunlar baba ve 2 oğlu adamı hastanelik ettiler yazık çok üzülmüştüm o adama özür dilemesine rağmen kolunu omzundan itibaren kirmislardi

Gece vakti çok sıkıntı ama gündüz ise eşinizi hiç muhatap etmeyin çıkın dışarıda vakit geçirin. Ev sahibiniz bile uğraşmak istememiş biliyor belalı tipler olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…