Üst katimda oturan yaratık aile

Gece vakti çok sıkıntı ama gündüz ise eşinizi hiç muhatap etmeyin çıkın dışarıda vakit geçirin. Ev sahibiniz bile uğraşmak istememiş biliyor belalı tipler olduğunu
Aynen gerçi ikiside aynı memleketlı sonuçta belki taraf tutuyorda olabilir bilemiyorum ama ben onun kiracısıyıl para almayı biliyor da hakkımızı koruyamıyor işte

Polisi arayın

kiracıysanız evi değiştirin,değilseniz çok takışmamaya bakın belli ki laf anlamaz insanlar her şeyi yapabilirler...

keşke bu lanet, bela komşuların hepsi birbirleriyle aynı apartmanlarda otursalarda kurtulsak, artık komşunu rahatsız etme diye anaokulda ilkokulda bile öğretiyolar halbuki ama..

Ayy valla benim üst katimda yaşlı teyzecik var sesi solu çıkmıyor ben kafayı yerdim
Walla bizim üstte de yaşlı teyze var diye rahat taşındım geçen hafta buraya , ama meğer bu teyzenin kulakları duymama derecesindeymiş ve de tv nin sesi son ses açık...işten geliyorum yorgun argın yatma saatine kadar evimin içi yankı yankı tv sesi , zonklatıyor resmen öyle sinir basıyor ki bir bakmışım kaskatı kesilmişim , geçen akşam eşim çaldı kapısını , eşimin ne dediğini anlamamış bile , el kol hareketi ile anlamış biraz tv yi mi kısayım diye bağıra bağıra sormuş , o akşam az kısdıydı ama yine açıyor ya evin içi yankı yankı ses, hele açtığı odaya gelirsem ne izlediği nepnet , çıldırıcammm, sesi o kadar açıyor ama anladığını da sanmıyorum sadece ses duyuyor yani , sinir basıyor beni bi haftada sabrımı tüketti walla , 1500 de kira veriyoruz azıcık rahat ederiz dedik bu semtte , ne yapsak fikri olan var mı ya ????

Eski oturdugum evde balkonda yün cirpan biri vardi ustelik gittim ses geliyor cocuk uyaniyor diye bana trip atti ses o kadar geliyor mu diye

O cinneti bende geçirdim ama zerre faydası.olmadi. arsız edepsiz görgüsüz insanlar olunca cinnet falan para etmiyor o senden deli çıkıyor .

Şuan sizin duruma.imrendim.bende ev sahibiyim.ustumdeki de.yeni bina iki.bucuk yıl olacak tasinali o kadar güzellikle anlattım valla yalvardım hatta küçük Bebgim var yapma diye 37 günlüktü o zaman şimdi 2.5 yaşında

Kaç kez sıçradı uykusundan ,biz öyle

Kadın çalışmıyor işi gücü temizlik.yapmak şupur Silk kazıyo resmen yeri sürekli.misafir işleri bu başka bişey yok.gelenlerde kendileri gibi

Daha dün gece üç e.geliyordu çamaşır makinesi çalışıyordu hep bu saatte bir de kurutma almış.sanirim.o da.ses yapıyo bende yok bilgim yok

Valla içimi döktüm.ama 2.5 yıldır çok sıkıntılıyım.bunlardan dağdan inmiş apt.girmisler kocamın üstüne karpuz kabuğu silker balkona cama ya ben silkmede bile razıyım ses aşırı iki çocuğu var ev tımarhane

Çıksak kredi var onca borç taşınma bile zorluk , o çıkmaz arsız. Baska evde olmama garantisi yok.ancak dubleks olacak

keşke bu lanet, bela komşuların hepsi birbirleriyle aynı apartmanlarda otursalarda kurtulsak, artık komşunu rahatsız etme diye anaokulda ilkokulda bile öğretiyolar halbuki ama..
Ay yok bunlara sadece eğitim değil doktora bile yaptırsan yine insan olmaz yine insan olmaz

Çoluğu çocuğu yok mu bu teyzenin onlarla konuşup uyarsanız onlar daha iyi anlatır annelerine

Canım arkadaşların dediği gibi apartmanda imza toplayıp attirabilirsiniz

polis çağırın mahkeme açılsın. böyle şeyler oluyor.

Ses yalıtımı yaptırmayı deneyebilirsiniz.

İki kiracımız bu şekilde sürekli birbirlerini rahatsız ediyorlardı . İş kapıya dayanmaya kadar geldi .üstteki kadının kocası evde yokken gecenin bir vakti alttaki kadın kocasını kapıya yolluyormus. .tabi kavga kıyamet .eşler birbirine girdi .hiçbir uyarımızı da dikkate almadılar .üstüne birde kira odemiyorlardi. Lux yaşıyorlar fakat kira odemiyorlar (2 senelik birikmiş borç) apartman sakinlerinin huzurunu bozuyorlar ..ben 4.katta oturuyorum 3 kat aşağıda olanı biteni oturduğum koltuktan duyuyorum .aylarca çıkartmak için uğraştık sonunda çabalarımız netice verdi ve gittiler .yemin ediyorum huzura kavuştuk .sizde imza toplayıp attirabilirsiniz olmuyorsa da polis çağırın .

Sizi bastirmaya calisiyorlar. Bizim ustumuzde oyle sadece yuksek ses muzik yok. Adam birde apartman yoneticisi. Gece yarisi oyle bir yuruyorlarki gum gum ses geliyor. Adam saat basi banyoda balgam atar gibi sesler cikariyor. Hava boslugundan herkes duyuyormus. Oyle bir yuruyorlarki mutfak dolaplarimdan ses geliyor dusunun artik. Ev bir gun tepemize yikilacak. Ust katta madde kullanan varsa bulasmayin derim basiniza dert olur. Allah sabir versin ikimizede..

Ciddimisin ya kadının kocası yokken diğerinin kocasını göndermesi çok kötü birşey ya ayıp yuh yani bide kira odrmiyorlar insanın huzurunu bozuyorlar eşimle konuştum bende yaza doğru çıkacağız büyük ihtimal İnşaAllah çıkarız biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…