- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Aynen gerçi ikiside aynı memleketlı sonuçta belki taraf tutuyorda olabilir bilemiyorum ama ben onun kiracısıyıl para almayı biliyor da hakkımızı koruyamıyor işteGece vakti çok sıkıntı ama gündüz ise eşinizi hiç muhatap etmeyin çıkın dışarıda vakit geçirin. Ev sahibiniz bile uğraşmak istememiş biliyor belalı tipler olduğunu
Çok ilginç güzel bi yöntem
Uykusuzluk insanın sinirlerini bozuyor.maalesef kötü de bir yontem ama uykusuz kalmak sinirleri yipratiyor
Polisi arayınHatunlar bu nasıl iş anlamıyorum ben terbiyesizlik resmen bunlar insan olamaz ya. Essek kadar oğulları ve kızı var her hafta sonu aynı terane bıktım artık ev sahibine söyledik üst katta oturanların daire kendileri biz karışmayız diyorlar yüksek ses müzik açtılar 2 saattir beynim patlıyor onu geçtim hayvan gibi tepiniyorlar avize sallanıyor o derece artık evde arkadaşlarımı var bilmiyorum kızların kahkahasina adamların tepinme si ekleniyor bana bi akıl verin yukarı ciksam konuşsam anlamazlar bir defa çamaşırlarıma sigara kulu atıyorsunuz dedik diye eşimle birbirlerine gireceklerdi oğlunun biri uyuşturucu kullaniyormus misal bazen eşimle gece sesimiz yukselse aşağı vuruyorlar bu olaylar esimle tartışmalarindan sonra fazlasıyla arttı nevyapmam lazım bi akıl verin ya bıktım illallah dedim bu insan olmayan yaratiklardan
Hatunlar bu nasıl iş anlamıyorum ben terbiyesizlik resmen bunlar insan olamaz ya. Essek kadar oğulları ve kızı var her hafta sonu aynı terane bıktım artık ev sahibine söyledik üst katta oturanların daire kendileri biz karışmayız diyorlar yüksek ses müzik açtılar 2 saattir beynim patlıyor onu geçtim hayvan gibi tepiniyorlar avize sallanıyor o derece artık evde arkadaşlarımı var bilmiyorum kızların kahkahasina adamların tepinme si ekleniyor bana bi akıl verin yukarı ciksam konuşsam anlamazlar bir defa çamaşırlarıma sigara kulu atıyorsunuz dedik diye eşimle birbirlerine gireceklerdi oğlunun biri uyuşturucu kullaniyormus misal bazen eşimle gece sesimiz yukselse aşağı vuruyorlar bu olaylar esimle tartışmalarindan sonra fazlasıyla arttı nevyapmam lazım bi akıl verin ya bıktım illallah dedim bu insan olmayan yaratiklardan
Walla bizim üstte de yaşlı teyze var diye rahat taşındım geçen hafta buraya , ama meğer bu teyzenin kulakları duymama derecesindeymiş ve de tv nin sesi son ses açık...işten geliyorum yorgun argın yatma saatine kadar evimin içi yankı yankı tv sesi , zonklatıyor resmen öyle sinir basıyor ki bir bakmışım kaskatı kesilmişim , geçen akşam eşim çaldı kapısını , eşimin ne dediğini anlamamış bile , el kol hareketi ile anlamış biraz tv yi mi kısayım diye bağıra bağıra sormuş , o akşam az kısdıydı ama yine açıyor yaAyy valla benim üst katimda yaşlı teyzecik var sesi solu çıkmıyor ben kafayı yerdim
Benzer bi sorun yasadim. Konustum 5.44te kalkiyorun, erken yatmam lazim dedim sakince olmadi, annem konustu olmadi, dedem konustu olmadi. En son bi cinnet gecirdim evin icindeki tum kapilari vuryp bagira bagira konustum, apartnana cikip terbiyesizler insan gibi yasayamiyorsunuz diye soylenerek bakkala gidip top satin aldim. Tavana seri sekilde attim yaklasik 4 aydir sesleri gelmiyor
Ay yok bunlara sadece eğitim değil doktora bile yaptırsan yine insan olmaz yine insan olmazkeşke bu lanet, bela komşuların hepsi birbirleriyle aynı apartmanlarda otursalarda kurtulsak, artık komşunu rahatsız etme diye anaokulda ilkokulda bile öğretiyolar halbuki ama..
Çoluğu çocuğu yok mu bu teyzenin onlarla konuşup uyarsanız onlar daha iyi anlatır annelerineWalla bizim üstte de yaşlı teyze var diye rahat taşındım geçen hafta buraya , ama meğer bu teyzenin kulakları duymama derecesindeymiş ve de tv nin sesi son ses açık...işten geliyorum yorgun argın yatma saatine kadar evimin içi yankı yankı tv sesi , zonklatıyor resmen öyle sinir basıyor ki bir bakmışım kaskatı kesilmişim , geçen akşam eşim çaldı kapısını , eşimin ne dediğini anlamamış bile , el kol hareketi ile anlamış biraz tv yi mi kısayım diye bağıra bağıra sormuş , o akşam az kısdıydı ama yine açıyor yaevin içi yankı yankı ses, hele açtığı odaya gelirsem ne izlediği nepnet , çıldırıcammm, sesi o kadar açıyor ama anladığını da sanmıyorum sadece ses duyuyor yani , sinir basıyor beni bi haftada sabrımı tüketti walla , 1500 de kira veriyoruz azıcık rahat ederiz dedik bu semtte , ne yapsak fikri olan var mı ya ????
Canım arkadaşların dediği gibi apartmanda imza toplayıp attirabilirsinizO cinneti bende geçirdim ama zerre faydası.olmadi. arsız edepsiz görgüsüz insanlar olunca cinnet falan para etmiyor o senden deli çıkıyor .
Şuan sizin duruma.imrendim.bende ev sahibiyim.ustumdeki de.yeni bina iki.bucuk yıl olacak tasinali o kadar güzellikle anlattım valla yalvardım hatta küçük Bebgim var yapma diye 37 günlüktü o zaman şimdi 2.5 yaşında
Kaç kez sıçradı uykusundan ,biz öyle
Kadın çalışmıyor işi gücü temizlik.yapmak şupur Silk kazıyo resmen yeri sürekli.misafir işleri bu başka bişey yok.gelenlerde kendileri gibi
Daha dün gece üç e.geliyordu çamaşır makinesi çalışıyordu hep bu saatte bir de kurutma almış.sanirim.o da.ses yapıyo bende yok bilgim yok
Valla içimi döktüm.ama 2.5 yıldır çok sıkıntılıyım.bunlardan dağdan inmiş apt.girmisler kocamın üstüne karpuz kabuğu silker balkona cama ya ben silkmede bile razıyım ses aşırı iki çocuğu var ev tımarhane
Çıksak kredi var onca borç taşınma bile zorluk , o çıkmaz arsız. Baska evde olmama garantisi yok.ancak dubleks olacak
Bence avizenin sallanmasını çekin videoya kanıt için.Kanıt mi şaka mı gerçekten kanıt mi istiyorlarne günlere kaldık bir daha aynı sesler olduğunda telefon kamerasıyla çekip göstereceğim
Walla bizim üstte de yaşlı teyze var diye rahat taşındım geçen hafta buraya , ama meğer bu teyzenin kulakları duymama derecesindeymiş ve de tv nin sesi son ses açık...işten geliyorum yorgun argın yatma saatine kadar evimin içi yankı yankı tv sesi , zonklatıyor resmen öyle sinir basıyor ki bir bakmışım kaskatı kesilmişim , geçen akşam eşim çaldı kapısını , eşimin ne dediğini anlamamış bile , el kol hareketi ile anlamış biraz tv yi mi kısayım diye bağıra bağıra sormuş , o akşam az kısdıydı ama yine açıyor yaevin içi yankı yankı ses, hele açtığı odaya gelirsem ne izlediği nepnet , çıldırıcammm, sesi o kadar açıyor ama anladığını da sanmıyorum sadece ses duyuyor yani , sinir basıyor beni bi haftada sabrımı tüketti walla , 1500 de kira veriyoruz azıcık rahat ederiz dedik bu semtte , ne yapsak fikri olan var mı ya ????
Benim de aklıma geldi onun tv açtığı odaya iyi bir yalıtım ama onlar para verip de yapmazlar sanmıyorum, biz de kiracıyız , ne menem bi durum yaaaa, evimde gevşeyemiyorum resmenSes yalıtımı yaptırmayı deneyebilirsiniz.
İki kiracımız bu şekilde sürekli birbirlerini rahatsız ediyorlardı . İş kapıya dayanmaya kadar geldi .üstteki kadının kocası evde yokken gecenin bir vakti alttaki kadın kocasını kapıya yolluyormus. .tabi kavga kıyamet .eşler birbirine girdi .hiçbir uyarımızı da dikkate almadılar .üstüne birde kira odemiyorlardi. Lux yaşıyorlar fakat kira odemiyorlar (2 senelik birikmiş borç) apartman sakinlerinin huzurunu bozuyorlar ..ben 4.katta oturuyorum 3 kat aşağıda olanı biteni oturduğum koltuktan duyuyorum .aylarca çıkartmak için uğraştık sonunda çabalarımız netice verdi ve gittiler .yemin ediyorum huzura kavuştuk .sizde imza toplayıp attirabilirsiniz olmuyorsa da polis çağırın .Hatunlar bu nasıl iş anlamıyorum ben terbiyesizlik resmen bunlar insan olamaz ya. Essek kadar oğulları ve kızı var her hafta sonu aynı terane bıktım artık ev sahibine söyledik üst katta oturanların daire kendileri biz karışmayız diyorlar yüksek ses müzik açtılar 2 saattir beynim patlıyor onu geçtim hayvan gibi tepiniyorlar avize sallanıyor o derece artık evde arkadaşlarımı var bilmiyorum kızların kahkahasina adamların tepinme si ekleniyor bana bi akıl verin yukarı ciksam konuşsam anlamazlar bir defa çamaşırlarıma sigara kulu atıyorsunuz dedik diye eşimle birbirlerine gireceklerdi oğlunun biri uyuşturucu kullaniyormus misal bazen eşimle gece sesimiz yukselse aşağı vuruyorlar bu olaylar esimle tartışmalarindan sonra fazlasıyla arttı nevyapmam lazım bi akıl verin ya bıktım illallah dedim bu insan olmayan yaratiklardan
Sizi bastirmaya calisiyorlar. Bizim ustumuzde oyle sadece yuksek ses muzik yok. Adam birde apartman yoneticisi. Gece yarisi oyle bir yuruyorlarki gum gum ses geliyor. Adam saat basi banyoda balgam atar gibi sesler cikariyor. Hava boslugundan herkes duyuyormus. Oyle bir yuruyorlarki mutfak dolaplarimdan ses geliyor dusunun artik. Ev bir gun tepemize yikilacak. Ust katta madde kullanan varsa bulasmayin derim basiniza dert olur. Allah sabir versin ikimizede..Hatunlar bu nasıl iş anlamıyorum ben terbiyesizlik resmen bunlar insan olamaz ya. Essek kadar oğulları ve kızı var her hafta sonu aynı terane bıktım artık ev sahibine söyledik üst katta oturanların daire kendileri biz karışmayız diyorlar yüksek ses müzik açtılar 2 saattir beynim patlıyor onu geçtim hayvan gibi tepiniyorlar avize sallanıyor o derece artık evde arkadaşlarımı var bilmiyorum kızların kahkahasina adamların tepinme si ekleniyor bana bi akıl verin yukarı ciksam konuşsam anlamazlar bir defa çamaşırlarıma sigara kulu atıyorsunuz dedik diye eşimle birbirlerine gireceklerdi oğlunun biri uyuşturucu kullaniyormus misal bazen eşimle gece sesimiz yukselse aşağı vuruyorlar bu olaylar esimle tartışmalarindan sonra fazlasıyla arttı nevyapmam lazım bi akıl verin ya bıktım illallah dedim bu insan olmayan yaratiklardan
Ciddimisin ya kadının kocası yokken diğerinin kocasını göndermesi çok kötü birşey ya ayıp yuh yani bide kira odrmiyorlar insanın huzurunu bozuyorlarİki kiracımız bu şekilde sürekli birbirlerini rahatsız ediyorlardı . İş kapıya dayanmaya kadar geldi .üstteki kadının kocası evde yokken gecenin bir vakti alttaki kadın kocasını kapıya yolluyormus. .tabi kavga kıyamet .eşler birbirine girdi .hiçbir uyarımızı da dikkate almadılar .üstüne birde kira odemiyorlardi. Lux yaşıyorlar fakat kira odemiyorlar (2 senelik birikmiş borç) apartman sakinlerinin huzurunu bozuyorlar ..ben 4.katta oturuyorum 3 kat aşağıda olanı biteni oturduğum koltuktan duyuyorum .aylarca çıkartmak için uğraştık sonunda çabalarımız netice verdi ve gittiler .yemin ediyorum huzura kavuştuk .sizde imza toplayıp attirabilirsiniz olmuyorsa da polis çağırın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?