• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust kattan gelen tuhaf sesler (rahatsiz verici)

patladimof

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
124
125
18
evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
NOT : yurtdısında kalıyoruz normal de yabancı birine açıkca gidip hafiften konuyu açarım ama komsumuz dindar kapalı bir kadın bizim kulturede cok yakınlar utanıyorum daha selam bile vermemısiz birbirimize düzgün dürüst... NAPICAM BİLMİYORUM ... birgun misafirim varken ses gelicek diye cekiniyorum

Cinsellik boyutuna degil yorumum çocuklarinin gece kalkıp aglamalarini emin olun o kadında istemez benimde kızım 2 yasında gece kalkıp sebepsiz ağlıyor dakikalarca ne yapalım ağzını mi bantlayalim?
benim çocukları hakkında sorunum yok zaten siz yanlış anladınızz. Cocukları cok agladıgını duyunca yukarda cocuklara kotu biseymi oluyor diye sorun etmiştim. Ama sonra aile gayet normal bir aile oldugunu gordum. Yani cocukların sesinden rahatsız olmadım zaten cocuktur aglar yani bende yigen kuzenlerde sabaha kadar susmayanını gordum normal...

Ben olsam sesleri duyduğum an, tavana birşey ile vurup rahatsız olduğumu belli ederdim... baktım devam ediyorlar bende tavana vurmaya devam ederdim... ayıptır yaa... tmm evlisinizde yani hiç görmemişler gibide birlikte olmaya gerek yok...
evet bunu dusunebilirim belki son care ama iste utaniyorum ya Ben tek yasasam yine sorun degil ailece kalinca dusunsene yukarda sea geliyor ve sen babanla ayni odada oturuyorsun rezillik resmen

Bunun dindarlık ve kapalılıkla alâkası ne çözemedim nefis nefistir, eve erkek almıyor sonuçta kocasıyla biraz daha insani birliktelik yaşamalarını ima edebilirsin. Tanışmış olmaya gerek yok "ben komşunuzum evinizden her türlü ses geliyor apartman sizi dinliyor bilin istedim."

Onlar sefasını siz cefasını ... :)

Seslerin duyulabileceğini akıl edemiyorlarsa bence söylesenizde bişey değişmez,bu seslerle yaşamaya alışın bence.

Aynısı bizim başımıza geldi

Altımıza yeni evli çift taşındı yatak odası sesleri hep bizim evdeydi okadar fazla bagiriyorlardıki hayattan soğudum Resmen
Neler yaptıkarını tahmin ediyodum artık

Birde saatlerce sürüyordu bitmek bilmiyordu 3,4 saat felan dı

Artık sonunda dayanamadım
Gittim bi gün kapısına
bide kek yaptım
Merhaba hoşgeldiniz ben üst kat komşunuzum musaitseniz girebilirmiyim dedim
Buyurun dedi girdim içeri 5.10 dk konuştuk Sonra ben dedimki canım sizede ses geliyor mu bıktım şu yatak odası seslerinden kimin olduğunu anlıyamadım tespit ettiğim an hemen polise şikayet edicem midem bulandı o ses lerden dedim

Ben böyle derken ağzı açık bi şekilde yutkuna yutkuna beni dinledi öyle mi bize hiç ses gelmiyor dedi sonra az daha oturup çıktım evime ve birdaha ses hiç birşey gelmedi o son oldu.
Konu Sahibi sende benim gibi yapabilirsin istersen

2~3 yilda surekli hamile demissiniz. Bunun yani sira surekli sevisme sesleri geliyor. Hangisi dogru

Benim de böyle bi komşum vardı. Yatak odası sesi komple bizim evde ve normal sesler değil. Kadını uyardım dinleme sende dedi arsız. :KK53:
Severek dinliyoruz deseydin tövbe ya :KK53:
Aslında devamında onun dilinden konuşup "aslında çok da sorun değil çünkü eşinizin sesi çok çekici ya keşke haber falsn sunsa saatlerce dinlerim hehehe" desen bi daha çıt çıkmazdı sanırım ahahaha:D

Back
X