- 24 Aralık 2017
- 124
- 125
- 18
- Konu Sahibi patladimof
evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
NOT : yurtdısında kalıyoruz normal de yabancı birine açıkca gidip hafiften konuyu açarım ama komsumuz dindar kapalı bir kadın bizim kulturede cok yakınlar utanıyorum daha selam bile vermemısiz birbirimize düzgün dürüst... NAPICAM BİLMİYORUM ... birgun misafirim varken ses gelicek diye cekiniyorum
NOT : yurtdısında kalıyoruz normal de yabancı birine açıkca gidip hafiften konuyu açarım ama komsumuz dindar kapalı bir kadın bizim kulturede cok yakınlar utanıyorum daha selam bile vermemısiz birbirimize düzgün dürüst... NAPICAM BİLMİYORUM ... birgun misafirim varken ses gelicek diye cekiniyorum