- 23 Mayıs 2009
- 14.488
- 15.924
- 823
- Konu Sahibi patladimof
sürekli doğuuryosa, çocuklardan fırsat bulup nasıl saatlerce yapabiliyolar. ayrıca dindar olunca sevişilmiyomu. pek inandırıcı gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın sesi gelmiyor ki kadının çığlıkları falan filan.Severek dinliyoruz deseydin tövbe ya
Aslında devamında onun dilinden konuşup "aslında çok da sorun değil çünkü eşinizin sesi çok çekici ya keşke haber falsn sunsa saatlerce dinlerim hehehe" desen bi daha çıt çıkmazdı sanırım ahahaha![]()
Komşuna kapılarını yağlamasını, gıcırdadığını, ses geldiğini söyle, o şekilde evin ses geçirdiğini anlayacaktır. Hem de direk söylememiş olursun.evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
NOT : yurtdısında kalıyoruz normal de yabancı birine açıkca gidip hafiften konuyu açarım ama komsumuz dindar kapalı bir kadın bizim kulturede cok yakınlar utanıyorum daha selam bile vermemısiz birbirimize düzgün dürüst... NAPICAM BİLMİYORUM ... birgun misafirim varken ses gelicek diye cekiniyorum
Yanlis anlamayin, yillar once ayni sekilde bir konu actim ve bana bu akil verildi.Ben olsam sesleri duyduğum an, tavana birşey ile vurup rahatsız olduğumu belli ederdim... baktım devam ediyorlar bende tavana vurmaya devam ederdim... ayıptır yaa... tmm evlisinizde yani hiç görmemişler gibide birlikte olmaya gerek yok...
Günde 3 5 defa sabah 5 e kadar mı ?evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
NOT : yurtdısında kalıyoruz normal de yabancı birine açıkca gidip hafiften konuyu açarım ama komsumuz dindar kapalı bir kadın bizim kulturede cok yakınlar utanıyorum daha selam bile vermemısiz birbirimize düzgün dürüst... NAPICAM BİLMİYORUM ... birgun misafirim varken ses gelicek diye cekiniyorum
Aynen. Bir de konu sahibi bekar olsaydı "Kıskanıyorsun"cular da basardı. Ben bekarken bana aynısını diyenler olmuştu. Şimdi evliyim hala nefret ediyorum bu sesleri duymaktan..Simdi burayi “ ne var sevismesinler mi”, “kendilerini mi kassın” cılar basar. Neyse.
Bence bir seyle ust kata vurarak uyarabilirsiniz. İnsallah vazgecerler. Cok sinir bozucu.
Valla bencede aynısını yaparım yapmışlığım var hatta kadını da görür görmez sesinizden gece uyunmuyor işiniz bitene kadar gibip mutfakta bekliyoruz bazen dedim :))) bıktırdı be rezillik anırıyor afadesiniz yuh yaniBen olsam sesleri duyduğum an, tavana birşey ile vurup rahatsız olduğumu belli ederdim... baktım devam ediyorlar bende tavana vurmaya devam ederdim... ayıptır yaa... tmm evlisinizde yani hiç görmemişler gibide birlikte olmaya gerek yok...
Sizin oturdugunuz dairenin tavanina ses gecirmeyen bir sey yaptirsaniz....bunu insaatcilar bilir..ben nustakil evde oturuyorum..toplu dairede oturmadim birgun boyle bir yerde yasamak zorunda kalirsam bende boyle birsey yasarmiyim acaba...apartman dairesi bana rahat geliyor--du..cek kapini otur misali..bu rahatligi ararsin diyorlar apartmanlar cok rahatsiz edici oluyormus..ben cocuk aglamadindan rahatsiz olmam cocuk neticede ama boyle kari koca falan...evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
Kapali dindar biri de olsa uyari yapabilirsiniz, toplu yasamanin bi adabi var. Bir arkadasin dedigi gibi nazikce kekinizi alip gidin, "sizden ses geliyor" diye degil de "bize bi yerden böyle böyle ses geliyor, size de geliyor mu" deyin, belki ise yarar.evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor
) :) :) birlikte olmanın görmemişliği mo oluyormuş.. :) hahahahhaBen olsam sesleri duyduğum an, tavana birşey ile vurup rahatsız olduğumu belli ederdim... baktım devam ediyorlar bende tavana vurmaya devam ederdim... ayıptır yaa... tmm evlisinizde yani hiç görmemişler gibide birlikte olmaya gerek yok...
Ben olsam sesleri duyduğum an, tavana birşey ile vurup rahatsız olduğumu belli ederdim... baktım devam ediyorlar bende tavana vurmaya devam ederdim... ayıptır yaa... tmm evlisinizde yani hiç görmemişler gibide birlikte olmaya gerek yok...