• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust kattan gelen tuhaf sesler (rahatsiz verici)

Hergece 3-5 kere.. vay bee.. hergece deseniz inanabilirdim ama hergece 3-5 tutmadıbu konu bende.

evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
NOT : yurtdısında kalıyoruz normal de yabancı birine açıkca gidip hafiften konuyu açarım ama komsumuz dindar kapalı bir kadın bizim kulturede cok yakınlar utanıyorum daha selam bile vermemısiz birbirimize düzgün dürüst... NAPICAM BİLMİYORUM ... birgun misafirim varken ses gelicek diye cekiniyorum
Kendinizi neden bu kadar kasıyorsunuz.
Gerekli yerlere şikayet edin.Biraz kendilerine gelsinler

Bunun dindarlık ve kapalılıkla alâkası ne çözemedim nefis nefistir, eve erkek almıyor sonuçta kocasıyla biraz daha insani birliktelik yaşamalarını ima edebilirsin. Tanışmış olmaya gerek yok "ben komşunuzum evinizden her türlü ses geliyor apartman sizi dinliyor bilin istedim."

Onlar sefasını siz cefasını ... :)
Ben kendimi sanirim ifade edemedim. YURTDISINDA YASAYINCA HIRISTIYAN HINDUSIMLI BUDHISM LI CATHOLIC HER TURLU din var. onlardan biri olsa acik acik soylerim ama bizde muslumaniz kadinda kapali dindar bizimle ayni kulturleri falan var demek istedim ondan acik acik konusamiyorum kendisiylee.. ne onu utandirmak adina nede kendi adima...

sürekli doğuuryosa, çocuklardan fırsat bulup nasıl saatlerce yapabiliyolar. ayrıca dindar olunca sevişilmiyomu. pek inandırıcı gelmedi
Halen dindarligina takilan biri daha... sanirim anlatamadim dindarligindan bir sorunum yokkk.. sevisilmezde demedimm. Demeknistedigim yurtdisindaa yabanci biri olsa hiristiyan vs rahatlikla gidip konusurum ama musluman olunca bizim kulturleri falan tasiyor sonucda onuda utandirmamak adina soyluyemiyorum demek istedim...

Halen dindarligina takilan biri daha... sanirim anlatamadim dindarligindan bir sorunum yokkk.. sevisilmezde demedimm. Demeknistedigim yurtdisindaa yabanci biri olsa hiristiyan vs rahatlikla gidip konusurum ama musluman olunca bizim kulturleri falan tasiyor sonucda onuda utandirmamak adina soyluyemiyorum demek istedim...
Git konuş canım o utanmıyorsa azgınlığına sen mi utancaksın.

Aynısı bizim başımıza geldi

Altımıza yeni evli çift taşındı yatak odası sesleri hep bizim evdeydi okadar fazla bagiriyorlardıki hayattan soğudum Resmen
Neler yaptıkarını tahmin ediyodum artık

Birde saatlerce sürüyordu bitmek bilmiyordu 3,4 saat felan dı

Artık sonunda dayanamadım
Gittim bi gün kapısına
bide kek yaptım
Merhaba hoşgeldiniz ben üst kat komşunuzum musaitseniz girebilirmiyim dedim
Buyurun dedi girdim içeri 5.10 dk konuştuk Sonra ben dedimki canım sizede ses geliyor mu bıktım şu yatak odası seslerinden kimin olduğunu anlıyamadım tespit ettiğim an hemen polise şikayet edicem midem bulandı o ses lerden dedim

Ben böyle derken ağzı açık bi şekilde yutkuna yutkuna beni dinledi öyle mi bize hiç ses gelmiyor dedi sonra az daha oturup çıktım evime ve birdaha ses hiç birşey gelmedi o son oldu.
Konu Sahibi sende benim gibi yapabilirsin istersen
Evet bunu begendimmm... olmazsa bir kek yapip yeni yila ozel diyerekden birde kart yazip kapiya birakirim. O kadin hayatta beni evine almaz... ya ben bile artik neler oldugunu napdiklarini tahmin ediyorum aynen, evli degilim ama gercekden evlilikden tiksiniyor insan. Ama bunlar yeni evli degil :)) en son 3 cocuklari vardi

Canım ben seni anlıyorum bizim komşuda aynı böyleydi gece 12 den sabah 4 kadar sürüyordu sanırım ilaç kullAniyorlardi hiç bitmiyordu
ben hayatımda ne öyle garip sesler duydum ne çıkardım adam resmen Goril gibi sesler çıkartıyodu ya

Eşim o bir ay mutfakta yaşadı resmen o sesleri duymamak için

hafta sonlarıda gündüz yapiyolardı

Yine anlayışlılarmiş 1 kere uyarmamda anladı

şimdi onunda 1 bebeği var 2.ye hamile

Valla her gece bir de sabahin 5ine kadar
:olamaz:
Benim o saatte pireler ucusur bi yerlerimde, oyy millette ki libido :halay:
Boyle anirti gurultu yasanmaz ya, gidin uyarin.
Yani komsudan gumbur gumbur tv sesi gelse insan rahatsiz oluyor, is guc yok bide nefslerinin sesini dinle..
Uyarin kesinlikle.
Ailece bu kadar ozel hayatiniza dahil olmak istemiyoruz, lutfen sessiz olun diyin

Dindar ve kapali olmasiyla ne ilgisi var sizin iletisim kuramamanizin? Dindarlar birliktelik yasayamiyor mu? Not kisminda ozellikle belirtmeniz cok enteresan

Turkiye de boyle durumlarda alin elinize elektrik supurge metalini ya da vilada sopasini alttan vurmaya baslayin ses seda kalmaz..

Back
X