- 21 Şubat 2017
- 1.027
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi patladimof
Uzun süre olmayınca kudurmuşlar gibi imasında bulunmak istemiştim:
) :) :) birlikte olmanın görmemişliği mo oluyormuş.. :) hahahahha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süre olmayınca kudurmuşlar gibi imasında bulunmak istemiştim:
) :) :) birlikte olmanın görmemişliği mo oluyormuş.. :) hahahahha
Kendinizi neden bu kadar kasıyorsunuz.evet tum sorunum suanda bu. Çünkü çıldırıcam... yeni komsular geleli sanırım 2-3 yıl oldu kadın hep hamile doğuruyor... ve çocukları her gece fena ama cok fena sekildee basbasa aglıyorr her gün... ilk baslar korkupda polise şikayet edicekdim ne oluyor diye sonra anladım ki aile normal...bebek aglayan bebek.o sorun kalktı simdide Son kaç aydır kadın kocamdan ayrıyım demişti.. ama adam her gün evde ve her gece ama her gece hatta bazen 3-5 sefer bazen sabahın 5 ine kadar o yatak sesleri geliyor tam odamın üstündee.. tamam anlıyorum karı koca ilişkisi ama bağırmalar cagırmalar artık PESSS...bide ailece kalıyoruz bazen sessiz evde annemler babamlarla oturunca yukarda ses duyunca utana bükülee duymamazlıkdan gelip bişeylere dalıyoruz.. rezillik yanii
NOT : yurtdısında kalıyoruz normal de yabancı birine açıkca gidip hafiften konuyu açarım ama komsumuz dindar kapalı bir kadın bizim kulturede cok yakınlar utanıyorum daha selam bile vermemısiz birbirimize düzgün dürüst... NAPICAM BİLMİYORUM ... birgun misafirim varken ses gelicek diye cekiniyorum
Ben kendimi sanirim ifade edemedim. YURTDISINDA YASAYINCA HIRISTIYAN HINDUSIMLI BUDHISM LI CATHOLIC HER TURLU din var. onlardan biri olsa acik acik soylerim ama bizde muslumaniz kadinda kapali dindar bizimle ayni kulturleri falan var demek istedim ondan acik acik konusamiyorum kendisiylee.. ne onu utandirmak adina nede kendi adima...Bunun dindarlık ve kapalılıkla alâkası ne çözemedim nefis nefistir, eve erkek almıyor sonuçta kocasıyla biraz daha insani birliktelik yaşamalarını ima edebilirsin. Tanışmış olmaya gerek yok "ben komşunuzum evinizden her türlü ses geliyor apartman sizi dinliyor bilin istedim."
Onlar sefasını siz cefasını ... :)
Su an bunu dusunuyorumKapıya not bırakırdım. Net.
Halen dindarligina takilan biri daha... sanirim anlatamadim dindarligindan bir sorunum yokkk.. sevisilmezde demedimm. Demeknistedigim yurtdisindaa yabanci biri olsa hiristiyan vs rahatlikla gidip konusurum ama musluman olunca bizim kulturleri falan tasiyor sonucda onuda utandirmamak adina soyluyemiyorum demek istedim...sürekli doğuuryosa, çocuklardan fırsat bulup nasıl saatlerce yapabiliyolar. ayrıca dindar olunca sevişilmiyomu. pek inandırıcı gelmedi
Git konuş canım o utanmıyorsa azgınlığına sen mi utancaksın.Halen dindarligina takilan biri daha... sanirim anlatamadim dindarligindan bir sorunum yokkk.. sevisilmezde demedimm. Demeknistedigim yurtdisindaa yabanci biri olsa hiristiyan vs rahatlikla gidip konusurum ama musluman olunca bizim kulturleri falan tasiyor sonucda onuda utandirmamak adina soyluyemiyorum demek istedim...
Aynen yukarda adam wc iserken bile sesi geliyor artik gerisini siz dusununİncecik yapoyorlar daire aralarını yarısı köpük zaten her ses geçiyor binalarda ki böyle abartan olunca net yani yanında gibi
Valla her gece bir de sabahin 5ine kadarAdamlarin cocugu var aglayan ve hergece hergece..vay bee.. biz ayda 1 2 kere anca o da 5 dk..![]()
Ya vallaa inandiramiyorum kimseyi artik gecende kardesim uni ogrencisi ders calisiyordu sabaha kadar... geldi dedi ablaa noluyorr yaa bunlar susmicak gibi :):)Hergece 3-5 kere.. vay bee.. hergece deseniz inanabilirdim ama hergece 3-5 tutmadıbu konu bende.
Kesin öyledir.Ya vallaa inandiramiyorum kimseyi artik gecende kardesim uni ogrencisi ders calisiyordu sabaha kadar... geldi dedi ablaa noluyorr yaa bunlar susmicak gibi :):)
Evet bunu begendimmm... olmazsa bir kek yapip yeni yila ozel diyerekden birde kart yazip kapiya birakirim. O kadin hayatta beni evine almaz... ya ben bile artik neler oldugunu napdiklarini tahmin ediyorum aynen, evli degilim ama gercekden evlilikden tiksiniyor insan. Ama bunlar yeni evli degil :)) en son 3 cocuklari vardiAynısı bizim başımıza geldi
Altımıza yeni evli çift taşındı yatak odası sesleri hep bizim evdeydi okadar fazla bagiriyorlardıki hayattan soğudum Resmen
Neler yaptıkarını tahmin ediyodum artık
Birde saatlerce sürüyordu bitmek bilmiyordu 3,4 saat felan dı
Artık sonunda dayanamadım
Gittim bi gün kapısına
bide kek yaptım
Merhaba hoşgeldiniz ben üst kat komşunuzum musaitseniz girebilirmiyim dedim
Buyurun dedi girdim içeri 5.10 dk konuştuk Sonra ben dedimki canım sizede ses geliyor mu bıktım şu yatak odası seslerinden kimin olduğunu anlıyamadım tespit ettiğim an hemen polise şikayet edicem midem bulandı o ses lerden dedim
Ben böyle derken ağzı açık bi şekilde yutkuna yutkuna beni dinledi öyle mi bize hiç ses gelmiyor dedi sonra az daha oturup çıktım evime ve birdaha ses hiç birşey gelmedi o son oldu.
Konu Sahibi sende benim gibi yapabilirsin istersen
Belki Belkide öyledir :)Uzun süre olmayınca kudurmuşlar gibi imasında bulunmak istemiştim![]()
Ohaaa esek gibi ...ne azgin kariymisValla bencede aynısını yaparım yapmışlığım var hatta kadını da görür görmez sesinizden gece uyunmuyor işiniz bitene kadar gibip mutfakta bekliyoruz bazen dedim :))) bıktırdı be rezillik anırıyor afadesiniz yuh yani
Valla her gece bir de sabahin 5ine kadar