Bunun aynısından bir tane de bizde var. Her gün sanki bütün eşyaların yerlerini değiştiriyorlar. Üstelik buna sabahın köründe başlıyorlar. Pencerelerden koca koca halı çıkartıp sirkeliyor, medeniyetsiz kadın. Üstelik bizde panjur olduğu için halı çarptıkça hem çok ses çıkartıyor hem de panjurlara zarar veriyor. Bizde küçük bir balkon var ama yıkanması mümkün değil, gider filan yok yani çocuk bile yıkanamayacağını akıl eder. Ama bu bir kaç kere yıkadı, üstelik ben de o sırada balkonda olduğum için beni de yıkadı. Kavgaları, gürültüleri hiç bitmez. Dedim ya tam bir medeniyetsiz, uyardığın zamanda anlamadığı belli.
Ben de ne mi yaptım. Yönetici oldum, üzerine apartman yönetmenliği yayınladım. Tek tek madde madde yazdım. Tüm cam ve balkonlardan halı, battaniye vb. Silkelenmesin yasakladım. Hangi çağdayız. Süpürge diye bir şey var. Sağolsun diğer tüm komşularımda benimle aynı fikirde.
Bir tek şu eşya çekme işine çare olmadı, onun için de şöyle bir fikrim var. Bu eşyaların altına yapıştırılan kepçeler varya onlardan alıp kapısına bir notla beraber asmayı düşünüyorum. Sabah ın 6sında yatak odamın tepesinde çektiğiniz eşyalara yapıştırın en azından demeyi planlıyorum :)
Offf bak ben de çok dolmuşum :)