Üst komşu problemi

Gürültünün inada yapıldığını düşünme sebebimiz mesela cereyan oluyor kapı çarpıyor bizde o an yukarıdan güm güm pat pat başlıyorlar. Ya da elimizden çatal yere düşüp ses çıkarıyor yine aynısı. Bizden bir ses gelmesine tahammülleri yok ama kendileri ses olmasa bile güm güm vurup yğrüyebiliyorlar çünkü onlardan Bi ses geldiğinde biz sadece sabır çekiyoruz ama yıprandık artık insan ister istemez geriliyor.

O nasıl apartman

Alt katta düşen çatal üst kattan duyulmaz

Kapı çarpınca duyulur da ona güm güm yapılmaz

Ben sizin de fazla hassas olduğunuz ve gelen her sesi size karşı yapılıyor gibi algıladığınızı düşündüm

Yani onlar kendileri gümledi siz hemen çatal düştü ona yaptılar diye yorumladınız gibi

Hayır çocuklar erkek değil. Ayrıca evde gürültüyü kadının ya da adamın yaptıgını düşünüyoruz. Çünkü çocuklarını dışarıda görmüş oluyoruz ama eve girdiğimizde sesler oluyor.

Bu ülkede kimseye güzellik ile bir şey yaptıramıyorsun bir carlayıp gözünü korkutsan anında yola gelir yada dindar tiplerse evde namaz kılıyoruz kuran okuyoruz vs. yapın

En iyisi çatı kat yada müstakil ev. Benim şimdi kendime ait küçücük bir evim var ve gelecek komşum 300 metre ilerde. Ama ondan önce çatı katdaydim ve büyük çatı bahçem vardı, sessiz sedasız, cok güzeldi. Ama getirdi ev sahibi suriyeli aileyi soktu alt katima. Bir çocukla girdiler, her sene bir cocuk. Gece yarısı 11 veya 12 de misafirleri gelir ve gece yarısı 3 veya 4 de eve giderler son sesle bağıra bağıra. Ertesi günde öğlenenlere kadar yatardilar. Bir sabah 6 da, paketin üstünde ince topuklu ayakkabıyla süpürge yaptım. 😂. Tok tok tok, evin içinde gezdim, tok tok tok, spor yaptım, elimden tesadüfen ağır şeyler yere düşüverdi, topuklu ayakkabıyla ip atladım, çöpleri teker teker aşağıya indirdim, her kapıyı kapadığımda, kapıyı sesle vurdum, bunu ben tam bir hafta yaptım, sonra o yobaz medeniyetsiz araplar anladılar, onlar beni geceleyin uyutmazsalar, ben de onları sabahleyin uyutmuyorum. Ondan sonra rahatladım. Ne misafirleri geldi gitti, be de onlar gece yarısı bir erden geldiler. Akşam saat 9 dan sonra mık ses duymadım.

Ben de bugün bununla ilgili bie konu acacaktım. Eski evdeki yan komsu buradaki üst komşu her sabah erken saatlerde süpürge açıyor ve abartisiz 1 saat süpürüyorlar. Her sabah her sabah inanılmaz rahatsız edici. Komsunuz rahatsiz olmakta cok haklı.

Hayır çocuklar erkek değil. Ayrıca evde gürültüyü kadının ya da adamın yaptıgını düşünüyoruz. Çünkü çocuklarını dışarıda görmüş oluyoruz ama eve girdiğimizde sesler oluyor.

peki nasıl yapıyorlar gürültüyü

yani anlam vermek zor geliyor bana, ev süpürüyor dersin anlarım küçük çocuk koşturuyor dersin anlarım

yüksek ses müzik film vs onu da anlarım da kimse 4 yıl durduk yere sırf gıcıklığına alt kata gürültü yapmaz

Yönetici varsa söyleyin ama pek işe yaramıyor

Bu sorum bizde de var, odam boşluk tarafa bakıyor gece 12 den. sonra ve sabah 7 de türkü falan dinleyip tiktok izleyen bir ruh hastası var 2 kez kibarca uyardım ama çok anladığını sanmıyorum ara sıra yine ses geliyor..

Edepsiz insanlara laf anlatmak çok güç. Ses yaptığında birdaha polisi arayıp göndercem onlar ilgilensin. Rezil olsun.

Onlar her yaptığında sizde tavana vurun
Gürültünün inada yapıldığını düşünme sebebimiz mesela cereyan oluyor kapı çarpıyor bizde o an yukarıdan güm güm pat pat başlıyorlar. Ya da elimizden çatal yere düşüp ses çıkarıyor yine aynısı. Bizden bir ses gelmesine tahammülleri yok ama kendileri ses olmasa bile güm güm vurup yğrüyebiliyorlar çünkü onlardan Bi ses geldiğinde biz sadece sabır çekiyoruz ama yıprandık artık insan ister istemez geriliyor.

Cok rahatsiz ediciyse ,sikayet edin eve ses olcer kuruyorlar ,ev bosaltmaya kadar gidiyor durum

Ben de bugün bununla ilgili bie konu acacaktım. Eski evdeki yan komsu buradaki üst komşu her sabah erken saatlerde süpürge açıyor ve abartisiz 1 saat süpürüyorlar. Her sabah her sabah inanılmaz rahatsız edici. Komsunuz rahatsiz olmakta cok haklı.

Sabah kacta aciyorlar mesela supurgeyi venim alt komsum da beni yonetime şikayet etmis...sabah 09.40 dan once acmiyorum ama ben kesinlikle

Sabah kacta aciyorlar mesela supurgeyi venim alt komsum da beni yonetime şikayet etmis...sabah 09.40 dan once acmiyorum ama ben kesinlikle
9 da mesai başlıyor. 9.40 da erken her sabah çünkü öğleden sonra 3-4 olmali sürekli süpürge yapiliyorsa.

Neden kendine dert ediyorsun:) ara 155 i evimde hastam var veya bebeğim var yukarıdaki komşum aşırı gürültülü yapıyor de çok rahatsız oluyorum falan. Bende rahatsız oluyordum senin gibi bekçiler geldi uyardı bitti ses kirliliği😂
Kimim aradığı belli olmuyor demi? Birde kesin gelir mi polisler bunun için direk muhatap olunacağına bu mantıklı olur aslında

Hayır canım neden belli olsun rahatsız oluyoruz diye ararsın. Valla ben aradığım da bekçiler gelmişti uyarmıştı .
Peki benim böyle bir sorunum yok ama ilerde olursa dediğin gibi yaparım yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz 😀💜

Back
X