• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu sinirimi bozdu

mahtuana

canımın hepsi kızlarım
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.160
741
158
Selam hanimlar.
Dunden beri migrenim tuttu kafamin agrisindan catlayacagim. Birine anlatmazsam iyice catlayacagim. Ben mi haksizim siz soyleyin.

Bir siitede oturuyorum cok katli 2 yil oldu tasinali ev kendimizin. Ust kattakilerinde ev kendinin. Kadin surekli yukardan birsey cirpiyor balkon yikiyor sulari akiyor vs. Kac kez uyardim cirpma diye pencereden cirpiyor. Site yonetimi giris kata asansor yanina yazi asmis Camdan balkondan birsey silkeleyip atmayin diye.
Dunde yine camdan carsaf silkeliyor. Benim camda az acikti. Cama ciktim cirpma cam acik dedim. Baktim ben kapaliydi dedi. Kapalida olsa cirpma yasak dedim. Herkes cirpiyor bir banami diyorsun hemde benim cirptigim hersey tertemiz dedi. Bende sende ustundekine soyle herkes birbirine soylesin kimse cirpmaz temizse niye cirpiyorsun dedim. Sen cirpiyor musun hic dedi. Bende cirpmiyorum ben dedim. Sen pasakliysan napayim ozaman dedi ve benim sinirlerimi ziplatti. Bagirmaya basladim sinirlenip ben cirpmiyorum diye sen nasil boyle bir sey soylersin vs diye. Ben baklonuma cirpip supuruyorum. Asagidaki insanlar rahatsiz olmasin diye. Kadin tutmus ne diyor.

Sonra ben universite mezunuyum gorgusuz insanlar degiliz biz camdan konusacagina yukariya kapima gel diyor birde. Bende universite mezunuyum neyi nerde yapacagimi iyi biliyorum. Ayrica universite mezunu olmakla gorgunun alakasi yok dedim. Ayy dunden beri sinirimi ziplatti kadin onun yuzunden migrenim tuttu. Uzun oldu kusura bakmayin.

Aynı benim üst komşum. Yahu bu devirde halı, kilim,çarşaf silkelemek mi kalmış. Üst kat kiracı 4 senede 3 kiracı değişti. Hepsi de silkeleme meraklısı. Hepsiyle de tartıştım. Ama sonuç alamadım. Edepsiz olunca insan yapacak bir şey kalmıyor. Ve İstanbul’da cadde üzerinde yaşıyoruz. Aşağıdan insanlar geçer bizim üst komşu temizlikte ;)

Selam hanimlar.
Dunden beri migrenim tuttu kafamin agrisindan catlayacagim. Birine anlatmazsam iyice catlayacagim. Ben mi haksizim siz soyleyin.

Bir siitede oturuyorum cok katli 2 yil oldu tasinali ev kendimizin. Ust kattakilerinde ev kendinin. Kadin surekli yukardan birsey cirpiyor balkon yikiyor sulari akiyor vs. Kac kez uyardim cirpma diye pencereden cirpiyor. Site yonetimi giris kata asansor yanina yazi asmis Camdan balkondan birsey silkeleyip atmayin diye.
Dunde yine camdan carsaf silkeliyor. Benim camda az acikti. Cama ciktim cirpma cam acik dedim. Baktim ben kapaliydi dedi. Kapalida olsa cirpma yasak dedim. Herkes cirpiyor bir banami diyorsun hemde benim cirptigim hersey tertemiz dedi. Bende sende ustundekine soyle herkes birbirine soylesin kimse cirpmaz temizse niye cirpiyorsun dedim. Sen cirpiyor musun hic dedi. Bende cirpmiyorum ben dedim. Sen pasakliysan napayim ozaman dedi ve benim sinirlerimi ziplatti. Bagirmaya basladim sinirlenip ben cirpmiyorum diye sen nasil boyle bir sey soylersin vs diye. Ben baklonuma cirpip supuruyorum. Asagidaki insanlar rahatsiz olmasin diye. Kadin tutmus ne diyor.

Sonra ben universite mezunuyum gorgusuz insanlar degiliz biz camdan konusacagina yukariya kapima gel diyor birde. Bende universite mezunuyum neyi nerde yapacagimi iyi biliyorum. Ayrica universite mezunu olmakla gorgunun alakasi yok dedim. Ayy dunden beri sinirimi ziplatti kadin onun yuzunden migrenim tuttu. Uzun oldu kusura bakmayin.
Şu üniversite mezunlarının görgüsüzlüğüne hayranım derdim ben.
Görgüsüz değilse görgüsüzmüş gibi davranmayacak
O kadar cahil ki okumakla eşekliğin gittiğini sanıyor,yazık.

Selam hanimlar.

üniversite mezunu olmak insan olmaya yetmiyo demek

Bu da okumuş görgüsüz işte. Temiz insan sürekli camdan birşeyler çırpıp durmaz.
Elektrikli supürge,çamaşır makinesi ne güne duruyor?
Aynen agzimi bozmak istemedim. Okumakla esseklik baki kaliyor diye. Temizlik birseyler cirpmakla alakaliymis dedigine gore. Kadini insana saygidan haberi yok.

Aynı benim üst komşum. Yahu bu devirde halı, kilim,çarşaf silkelemek mi kalmış. Üst kat kiracı 4 senede 3 kiracı değişti. Hepsi de silkeleme meraklısı. Hepsiyle de tartıştım. Ama sonuç alamadım. Edepsiz olunca insan yapacak bir şey kalmıyor. Ve İstanbul’da cadde üzerinde yaşıyoruz. Aşağıdan insanlar geçer bizim üst komşu temizlikte :KK66:
Valla edepsiz olunca birsey degismiyor. 2 yildir soyluyorum. Onun yuzunden cam acmaktan korkuyorum kil tuy silkeleyecek diye. Ben evi yeni aldim borcunu oduyorum. Bir dakika durmam kiraci olsam

Çok saygısız bir kadın, laftan anlamaz bence. Sizde onun rahatsız olduğu birşey yapın. (alttan sopayla tak tak)
Ayrıca yönetim nasıl çözüm bulamıyor anlamadım

Üniversite mezunu muymuş :D
Ay gülme tuttu beni niyeyse..
Allahtan üni mezunusun çok görgülüsun demedin mi :D

Niye muhattap oluyorsunuz ki, bu devirde camdan birşeyler silkeleyen insan laftan anlamaz.

Site yönetimine gidip şikayet etmeliydiniz.
Sıkmayın canınızı, muhattap olmayın hiç.
Bırakın yönetim uyarsın.

Anlamiyorki zaten onceleri normal uyardim. Yine devam etti. Dunde biraz sert soyledim silkeleme diye. Kadin beni suclu cikartti resmen. Sikayet edecem yarin insallah sonuc cikar

Back
X