- 28 Ocak 2009
- 34.447
- 57.844
- 1.123
Peki o sofra bezinin için de kırıntı vs gitmiyor mu siz de pencere varsa alt kattada vardır bence sofra bezide silkelenmemeli,karşı blogumda sofra bezi silkeleyen de oluyordu ve alt katın söylediği tek şey pencerem kırıntı içinde kalıyor hatta bazen için de yemek döküntüleride oluyor diyordu ki gözlerimlede gördüm.Bizim evde mutfak asiri kucuk ve mutfakta yemek yiyemiyoruz. Sofra bezinin ustunde salonda yiyoruz. Gunde 3 ogun yemek yeniyor ve mecburen o sofra bezini camdan silkmek zorunda kalıyorum. Komsularin balkonuna gelmemesine dikkat ediyorum. Camasir asiliyor cunku. Evin baska bir cephesinden silkiyorum. Alt komsum bana kizsa naparim bilmiyorum. Komsunuzun da belki boyle bir sorunu vardir ama sozlerini kirici söylemiştir.
Bir de koyde bile insanlar bir sey silkmiyor diyenler hic koye gitmemis sanirim. En azindan sofra bezi silkilir diye dusunuyorum. Bu birinin temizligi ya da pisligi ile alakali bir konu degil.
Sofra bezini mutfak lavabosunun içine silkelerim ben yada balkon giderinin içine sonra su döküp yıkanır yada silinir.