• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu sinirimi bozdu

Bizim evde mutfak asiri kucuk ve mutfakta yemek yiyemiyoruz. Sofra bezinin ustunde salonda yiyoruz. Gunde 3 ogun yemek yeniyor ve mecburen o sofra bezini camdan silkmek zorunda kalıyorum. Komsularin balkonuna gelmemesine dikkat ediyorum. Camasir asiliyor cunku. Evin baska bir cephesinden silkiyorum. Alt komsum bana kizsa naparim bilmiyorum. Komsunuzun da belki boyle bir sorunu vardir ama sozlerini kirici söylemiştir.

Bir de koyde bile insanlar bir sey silkmiyor diyenler hic koye gitmemis sanirim. En azindan sofra bezi silkilir diye dusunuyorum. Bu birinin temizligi ya da pisligi ile alakali bir konu degil.
Peki o sofra bezinin için de kırıntı vs gitmiyor mu siz de pencere varsa alt kattada vardır bence sofra bezide silkelenmemeli,karşı blogumda sofra bezi silkeleyen de oluyordu ve alt katın söylediği tek şey pencerem kırıntı içinde kalıyor hatta bazen için de yemek döküntüleride oluyor diyordu ki gözlerimlede gördüm.

Sofra bezini mutfak lavabosunun içine silkelerim ben yada balkon giderinin içine sonra su döküp yıkanır yada silinir.

Camdan birşeyler silkmeyince pasaklı mı olunuyormuş saçmalığa bak. Sen de senin gibi görgüsüz olacağıma pasaklı olurum deseydin keşke.. çok sinir bozucu birşey. Eskisi gibi evler müstakil olsa bahçene çırp ne çırpıyorsan ama apartmanda yaşıyorsan topluluk kurallarına uyacaksın. Kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil. Süreyse idareye falan da şikayet et. Kendini hasta etme ama böyle sinir olarak. pencerem açık da olsa kapalı da olsa çırpamaz. Sen haklısın malesef var hala böyle insanlar
Evet zaten sakince uyariken kadinin sen pasaklisin ozaman demesi sinirimi ziplatti. Camdan birseyler silkelememenin pasaklilik oldugunuda duydum. Kadin gecekondu hayatindan cikamamis galiba yazin yoktu yazligi varmis 3 ay ordaydi geldi yine basladi. Oldum iste hasta zaten migrenim var bide epilepsi var tuttu migrenim.

Canim bwnimde var ust katumda bir tane ahlaksiz vallahi ev kendimim olmasa 1 dk durmucam...yaz gunu cam acmaya korkuyorum cam acik kapali farketmiyor..her yerden silkeler...topuklu terlik giyer tum gun tepemde vallahi canimdan bezdirdi...gece 1/2/hic fArketmez gum pat cat sesler hic bitmez...son ses muzik dinleme cabasi...kari koca baya sorunlu surejli kavga sesleri,cocuguna ne hakaretler,bagirmalar...guzellikle soyledim,kavga ettim,yasli komsu teyzemizle anlattirdim yok arkadas kadin diyo ki inadina yapicam...eee bende seni allsha havale ediyorum senin hakkindan o gelir anca dedim...g.tu yere yakin olandan kork diye bosuna dememus atalar...cifkefff kadinin sesinden bile tiksinti geldi...disardan gelirler gece 12 veya 1 yeminle bir celik kapi kapatiyolar apt.inliyor ama kimse birsey diyemiyo bulasmak istemiyolar cunku nasil.olsa alt katinda otiran benim

Bana açıklaması çocuğu astımlıymış o yüzden silkeliyormuş. Dedim ki daha çok toz kalkar benim süpürgem astımlılar için isterseniz vereyim.aaaa benim ki de öyle dedi... eee onunla süpür o zaman diyince vırvır bişiler söyleyip içeri girdi. 1,5 sene üst katımda oturdu. Bir kere süpürge sesi duymadım :halay:
Astimlilara tozu kaldirmak daha zarar. Ve ayrica kendi balkonuna silkelesin supursun. Silkelemek daha kolaylarina geliyor. Dusuncesiz insanlari toplayip bir cuvala koyup firlatip atlantik okyonusuna atsak.

Bizim evde mutfak asiri kucuk ve mutfakta yemek yiyemiyoruz. Sofra bezinin ustunde salonda yiyoruz. Gunde 3 ogun yemek yeniyor ve mecburen o sofra bezini camdan silkmek zorunda kalıyorum. Komsularin balkonuna gelmemesine dikkat ediyorum. Camasir asiliyor cunku. Evin baska bir cephesinden silkiyorum. Alt komsum bana kizsa naparim bilmiyorum. Komsunuzun da belki boyle bir sorunu vardir ama sozlerini kirici söylemiştir.

Bir de koyde bile insanlar bir sey silkmiyor diyenler hic koye gitmemis sanirim. En azindan sofra bezi silkilir diye dusunuyorum. Bu birinin temizligi ya da pisligi ile alakali bir konu degil.
Sofra bezi silkelenmez sokaga. Insan yuruyor disarida ekmek kirigina mi bassinlar? Koyde tavugun ordegin onune konulur sofra artigi. Sokaga silkeleyen gormedim herhalde siz hic gitmediniz olabilir insanlik hali

Sizde onu sınır edin adını soyadını yazıp tarihte üstümden pisliğini sirkeledi diye onu ifşa edin bütün apartman bilsin

ne deseniz haklısınız
bunlara görgüsüz mü edepsizmi ne desek az
ben yolda yol dediğim resmen caddede yürürken 4 yada 5 . kattan kadın bişiler silkeliyormuş
başıma cam parçasının batmasıyla :oha:nasıl kafamı kaldırdım napıyosunuz diye
bide kadın bana el kol hareketleri yapmıştı ..
edepsiz kızım bunlar.:kızgın:

Bu arada ben de silkeliyorum. :KK22:Ama bizim apartmanda serbest. Ve hep aynı yerden silkelerim, saate dikkat ederim. Komşumun pencerelerinin kenarının pis olmasına bile dikkat ederim,( kuşlar çok pisliyor) penceresi açık mı değil mi, her şeye dikkat ederim yani. Sıkıntı versem çok üzülürüm. Genelde de silkelemekten çok pencere kenarına bırakırım, havalansın diye:KK22:
Topa tutulmam inşallah
Ya annemlerin apartman komsular anlasip gun belirlediler ogun cirparlar kimse ogum cam acmaz camasir asmaz vs ama burasi 16 katli bir bina hickimsenin cirpmamasi gerek

ne deseniz haklısınız
bunlara görgüsüz mü edepsizmi ne desek az
ben yolda yol dediğim resmen caddede yürürken 4 yada 5 . kattan kadın bişiler silkeliyormuş
başıma cam parçasının batmasıyla :oha:nasıl kafamı kaldırdım napıyosunuz diye
bide kadın bana el kol hareketleri yapmıştı ..
edepsiz kızım bunlar.:kızgın:
:oha::oha:

Yonetime soyleyin. Bir sey yapmazlarsa noterden ihtar gondereceginizi de ekleyin

Gorgusuz komsu, artik yatagin icindeki carsafi bile supuren supurgeler var. Calisir vaziyette birakiyorsun evdeki tum tozu cekiyor kendi kendine. Allahin gormemisi,koydeki insanlar bile damdan duvardan silkelemeyi birakti.
Tamam oyle derim bilmiyorum hic sikayyet bulunmadim site yonetimine.
Gorgusuz bide gorgusuz insan degilim ben diyor. Anlayis goster benim cirpmama diyor.

Tamam oyle derim bilmiyorum hic sikayyet bulunmadim site yonetimine.
Gorgusuz bide gorgusuz insan degilim ben diyor. Anlayis goster benim cirpmama diyor.
Once bir gidin gorusun guzelce. Ilgilenmezse noterden ihtar cekecegim der ayrilirsiniz yanlarindan. Ne munasebet kimse kimsenin yataginin carsafindaki kili tuyu balkonunda gormek zorunda degil

eğitim cehaleti almış, eşekliği baki kalmış :deli:sana pasaklı demiş amasürekli silkelendiğine göre asıl pasaklı kendisi :KK67:
Aynen oyle iste ne alaka onu dedi anlamadim zaten. Kabul etmiyorki benim evimdeki hersey tertemizdir silkemedigim hali kilim bile temizdir diyor. Bir gun benim alt katimdaki camasir asmis buda balkonun kenarlarini yikiyor alt kattaki kadin camasirim var diye seslendi bu diyorki ama benim balkonum temiz temiz su akiyor diyor

Sokağa silkelenir mi yahu. İnsanlar mı bassın kırıntılara. Ben yerde yemiyorum ama masa örtüsü kullanıyorum onunda üstündekileri toparlar kalanı mutfağın bir köşesine döker, örtüyü makineye atar, o köşeyi de süpürürüm. Yer sofrasında bile yemek yense sokağa dökülmez. Bnm balkonum yok o yüzden köşeye döküyorum, sizin varsa balkona döküp ordan süpürün. Hem başkalarını da günaha sokmayın kırıntılara bastırıp. Siz de 3 öğün ev süpürün o zaman.

Demek benim üst komşuda sizin gibi düşünüyor.. ama şehir hayatına biraz adapte olmak lazım. Müstakil kendi evinde silkele ama apartmanda yapılamaz. Bana göre hiç bir mantıklı açıklaması da Yok.

Eskiden silkelerlermiş çünkü elektrikli süpürge olanı var olmayanı var, olanı da çekmezmiş. Ama şimdikiler öyle mi seni beni çeker valla.

Çok çirkin şeyler. İnsanlar bencillikten ölecek yakında.
Kapımın önünde çöpten geçilmiyor. Karşı komşum asla aşağı indirmiyor. Vallahi bebek bezleri sineklenmiş geçen. Uyar uyar anlamadı. (Benim kedime de laf ediyor. Temiz insanın evinde kedi olmazmış)
Gayet çirkef bir şekilde "Allah belasını versin bunu burda bırakanın" diyebağırdım. Şimdi bez bitti ama çöpler hala duruyor.
Ama olsun onun evi temiz ya

Canim bwnimde var ust katumda bir tane ahlaksiz vallahi ev kendimim olmasa 1 dk durmucam...yaz gunu cam acmaya korkuyorum cam acik kapali farketmiyor..her yerden silkeler...topuklu terlik giyer tum gun tepemde vallahi canimdan bezdirdi...gece 1/2/hic fArketmez gum pat cat sesler hic bitmez...son ses muzik dinleme cabasi...kari koca baya sorunlu surejli kavga sesleri,cocuguna ne hakaretler,bagirmalar...guzellikle soyledim,kavga ettim,yasli komsu teyzemizle anlattirdim yok arkadas kadin diyo ki inadina yapicam...eee bende seni allsha havale ediyorum senin hakkindan o gelir anca dedim...g.tu yere yakin olandan kork diye bosuna dememus atalar...cifkefff kadinin sesinden bile tiksinti geldi...disardan gelirler gece 12 veya 1 yeminle bir celik kapi kapatiyolar apt.inliyor ama kimse birsey diyemiyo bulasmak istemiyolar cunku nasil.olsa alt katinda otiran benim
Pislik insanlar iste saygisizlar. Benim ustumdekide gece 3 4 uyumuyor coxuklarida o saatte ayaktalar anlamiyorm okula gidiyor bu cocuklar kucukte degillerki

Back
X