• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu sinirimi bozdu

Valla edepsiz olunca birsey degismiyor. 2 yildir soyluyorum. Onun yuzunden cam acmaktan korkuyorum kil tuy silkeleyecek diye. Ben evi yeni aldim borcunu oduyorum. Bir dakika durmam kiraci olsam
Bana açıklaması çocuğu astımlıymış o yüzden silkeliyormuş. Dedim ki daha çok toz kalkar benim süpürgem astımlılar için isterseniz vereyim.aaaa benim ki de öyle dedi... eee onunla süpür o zaman diyince vırvır bişiler söyleyip içeri girdi. 1,5 sene üst katımda oturdu. Bir kere süpürge sesi duymadım :halay:

Bu arada ben de silkeliyorum. :KK22:Ama bizim apartmanda serbest. Ve hep aynı yerden silkelerim, saate dikkat ederim. Komşumun pencerelerinin kenarının pis olmasına bile dikkat ederim,( kuşlar çok pisliyor) penceresi açık mı değil mi, her şeye dikkat ederim yani. Sıkıntı versem çok üzülürüm. Genelde de silkelemekten çok pencere kenarına bırakırım, havalansın diye:KK22:
Topa tutulmam inşallah

Yonetime soyleyin. Bir sey yapmazlarsa noterden ihtar gondereceginizi de ekleyin

Gorgusuz komsu, artik yatagin icindeki carsafi bile supuren supurgeler var. Calisir vaziyette birakiyorsun evdeki tum tozu cekiyor kendi kendine. Allahin gormemisi,koydeki insanlar bile damdan duvardan silkelemeyi birakti.

Şu üniversite mezunlarının görgüsüzlüğüne hayranım derdim ben.
Görgüsüz değilse görgüsüzmüş gibi davranmayacak
O kadar cahil ki okumakla eşekliğin gittiğini sanıyor,yazık.
Ya o an sinirlendigim icin mantikli cevaplar gelmedi aklima. Cahilin onde gideniki ama sorki gorgulu iste.

eğitim cehaleti almış, eşekliği baki kalmış :deli:sana pasaklı demiş amasürekli silkelendiğine göre asıl pasaklı kendisi :KK67:

Camdan birşeyler silkmeyince pasaklı mı olunuyormuş saçmalığa bak. Sen de senin gibi görgüsüz olacağıma pasaklı olurum deseydin keşke.. çok sinir bozucu birşey. Eskisi gibi evler müstakil olsa bahçene çırp ne çırpıyorsan ama apartmanda yaşıyorsan topluluk kurallarına uyacaksın. Kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil. Süreyse idareye falan da şikayet et. Kendini hasta etme ama böyle sinir olarak. pencerem açık da olsa kapalı da olsa çırpamaz. Sen haklısın malesef var hala böyle insanlar

Çok saygısız bir kadın, laftan anlamaz bence. Sizde onun rahatsız olduğu birşey yapın. (alttan sopayla tak tak)
Ayrıca yönetim nasıl çözüm bulamıyor anlamadım
Kadin zaten gece 2 3 e kadar yatmiyorki cocuklarida o saatte ayaktalar. Sopayla vurmaktanda anlamaz. Yonetim yazi asiyor galiba sadece. Yarin gidip soyleyecegim insallah birseyler yaparlar

Üniversite mezunu muymuş :KK70:
Ay gülme tuttu beni niyeyse..
Allahtan üni mezunusun çok görgülüsun demedin mi :KK70:
Ay o an sinirle mantikli cevaplar gelmedi aklima iste durdukca geldi. Sonrada bunu niye demedim diye basima vurdu agrisi. Kafam sarili kac tane agri kesici aldim ya

Balkonu kapattırırdım ben olsam. Böylesiyle baş edilmez. Ancak ondan daha cadaloz olmak işe yarar. O da sizde yok gözüküyor.
Ben çocuktum ama hatırlıyorum yaşananları. Eski apartmanımızda birbirine üstten birşey çırpmakla alakalı konulardan dolayı kızan iki komşudan biri üst kattan aşağı katın camına yoğurt boca etmişti :KK9: alt kattakide hortum almış camı açıkken üst kata hortumla su sıkmıştı :KK8:

Kadin zaten gece 2 3 e kadar yatmiyorki cocuklarida o saatte ayaktalar. Sopayla vurmaktanda anlamaz. Yonetim yazi asiyor galiba sadece. Yarin gidip soyleyecegim insallah birseyler yaparlar
Eskiden çok çektik bu silkeleme,çöp atma vs şimdi taşındık en son kattayız site,ilk taşındığım zamanlar kendi bloğumda silkeleyen var mı bilmiyorum görmüyorum karşı blokları görüyordum pat pat silkeliyorlardı hepsini şikayet ederdim yönetime :) şimdi silkeleyen yok yönetim sayesinde ama yönetimde sanırım zabıtaya şikayet edilir imza toplanır vs gibi uyardılar şimdi görmüyorum silkeleyen.

Bizim evde mutfak asiri kucuk ve mutfakta yemek yiyemiyoruz. Sofra bezinin ustunde salonda yiyoruz. Gunde 3 ogun yemek yeniyor ve mecburen o sofra bezini camdan silkmek zorunda kalıyorum. Komsularin balkonuna gelmemesine dikkat ediyorum. Camasir asiliyor cunku. Evin baska bir cephesinden silkiyorum. Alt komsum bana kizsa naparim bilmiyorum. Komsunuzun da belki boyle bir sorunu vardir ama sozlerini kirici söylemiştir.

Bir de koyde bile insanlar bir sey silkmiyor diyenler hic koye gitmemis sanirim. En azindan sofra bezi silkilir diye dusunuyorum. Bu birinin temizligi ya da pisligi ile alakali bir konu degil.

Onun uzerindeki kata cikip cok pardon su haliyi cirpabilirmiyim deseydin keske.
ama buraz seker falanda dokun ki tam olsun. :işsiz:

Back
X