- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
Evet kadin birde cirkefki ardi ardina laf siraliyor hic susmuyor. Egtimli ayi cekilmiyor. Sagolun ugracagim galiba.Çirkefin saygısızın eğitimlisi de hiç çekilmiyor. Geçmiş olsun daha çok uğraşırsınız siz bunla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kadin birde cirkefki ardi ardina laf siraliyor hic susmuyor. Egtimli ayi cekilmiyor. Sagolun ugracagim galiba.Çirkefin saygısızın eğitimlisi de hiç çekilmiyor. Geçmiş olsun daha çok uğraşırsınız siz bunla
Bana açıklaması çocuğu astımlıymış o yüzden silkeliyormuş. Dedim ki daha çok toz kalkar benim süpürgem astımlılar için isterseniz vereyim.aaaa benim ki de öyle dedi... eee onunla süpür o zaman diyince vırvır bişiler söyleyip içeri girdi. 1,5 sene üst katımda oturdu. Bir kere süpürge sesi duymadımValla edepsiz olunca birsey degismiyor. 2 yildir soyluyorum. Onun yuzunden cam acmaktan korkuyorum kil tuy silkeleyecek diye. Ben evi yeni aldim borcunu oduyorum. Bir dakika durmam kiraci olsam
Ilahi guldurdunuz beni bende kendimi zor tuttum. Tuttugum icinde basima vurdu agrisi.Sen pasakliysan napayim ozaman dedi![]()
Tövbe tövbe iyi durmuşsunuz ben olsam çıkardım yukarıya kadını camdan silkelerdim
![]()
Ya o an sinirlendigim icin mantikli cevaplar gelmedi aklima. Cahilin onde gideniki ama sorki gorgulu iste.Şu üniversite mezunlarının görgüsüzlüğüne hayranım derdim ben.
Görgüsüz değilse görgüsüzmüş gibi davranmayacak
O kadar cahil ki okumakla eşekliğin gittiğini sanıyor,yazık.
Yetmiyormus bende boylelikle gormus oldum.üniversite mezunu olmak insan olmaya yetmiyo demek
Kadin zaten gece 2 3 e kadar yatmiyorki cocuklarida o saatte ayaktalar. Sopayla vurmaktanda anlamaz. Yonetim yazi asiyor galiba sadece. Yarin gidip soyleyecegim insallah birseyler yaparlarÇok saygısız bir kadın, laftan anlamaz bence. Sizde onun rahatsız olduğu birşey yapın. (alttan sopayla tak tak)
Ayrıca yönetim nasıl çözüm bulamıyor anlamadım
Ay o an sinirle mantikli cevaplar gelmedi aklima iste durdukca geldi. Sonrada bunu niye demedim diye basima vurdu agrisi. Kafam sarili kac tane agri kesici aldim yaÜniversite mezunu muymuş
Ay gülme tuttu beni niyeyse..
Allahtan üni mezunusun çok görgülüsun demedin mi![]()
Ayy nerdeeee bir gorsen nasil konusuyor. Sanki ben sucluymusum cirptirmamisim gibiİnsan bir mahçup olur![]()
Bir daha olmayacagim zaten. Yarinda gidip sikayet edecegim.Muhattap olmayın. Yönetime şikayette bulunun. Onlar uyarsın.
Eskiden çok çektik bu silkeleme,çöp atma vs şimdi taşındık en son kattayız site,ilk taşındığım zamanlar kendi bloğumda silkeleyen var mı bilmiyorum görmüyorum karşı blokları görüyordum pat pat silkeliyorlardı hepsini şikayet ederdim yönetime :) şimdi silkeleyen yok yönetim sayesinde ama yönetimde sanırım zabıtaya şikayet edilir imza toplanır vs gibi uyardılar şimdi görmüyorum silkeleyen.Kadin zaten gece 2 3 e kadar yatmiyorki cocuklarida o saatte ayaktalar. Sopayla vurmaktanda anlamaz. Yonetim yazi asiyor galiba sadece. Yarin gidip soyleyecegim insallah birseyler yaparlar
Hatta balkonunuzun ,caminizın önünün fotografını çekin. Balkonu yıkarken ıslattığı yerlerin hepsinin. Gidin gösterin yönetime. Uyarsınlar.Bir daha olmayacagim zaten. Yarinda gidip sikayet edecegim.