üst komşu sinirimi bozdu

Himm tamam bende atesli sandimda o duman cok rahatsiz eder diye demistim.
Yok siz başka birisinden alıntı yaptınız onun ki ateşli olandan ben araya kaynak oldum onu yazmamın nedeni aslında iş site yönetiminde bitiyor ondan yazdım.

semaver biraz masum geldi mangala gore. Ama tabi rahatsizlik verilmesi bence uygun degil iste. Anlamiyorlar

Al bendede okadar bende onu diyorum ben enayimiyim kucucuk paspasi elektirikli supurgeyle cekeyim. Sofra bezini balkona silkeleyip bide onu supureyim. Gorgusuz iste benimde 2 gundur basim agriyordu migrenim tuttu gittim igne yaptirdim acile.

Ya bu halı çırpma nedir ya bu 'da ayrı konu :) süpürge zaten çekiyor tozu pisliği kirlendiği zaman yıkamaya gidiyor zaten. Millete gösteriş yapıyorlar halı çırparak temizlik yapıyoruz mesajı veriyorlar. Ben köylerde olur sanırdım böyle şeyler yada bahçesi olan yer evlerde insanlar daha apartman yaşamına ayak uyduramadı :)

Bizde de 21 daire var. Haftanin 1 gunu oglen 2 ye kadar cirptin cirptin sonra yasak.
Bilmiyorum ki yonetimle konusmak gerek ama size soyle soyleyim alirlarmi oyle bir karar kac kisiyi toplarlar zor gibi. Keske oyle birsey olsa en azindan ogun biliriz herkes temizlik silkeleyecek cam pencere kapali olur. Cam onlerini temizleriz

Hee temizim ben diyorlar galiba bide silkelerken püf püf ses cikariyor. Ya annemlerin apartman 4 katli komsularla anlastilar calisan kadin yok pazartesi gunu hali vs cirpma gunu herkes ogun yapar baska birgun kimse birsey cirpmaz. Ama bizimkinde kesin kural var ciprma diyor yonetim.

Bende aynı senin gibi yapıyorum arkadaşım alttaki komşum rahatsız olmasın diye ama üstteki böyle yapınca inan hazmedemiyorum ki toplantıda da alınmış karar var ama işte anlamayan anlamıyo yazsanda çizsende yok maalesef

Kural olduğu halde yapıyorsa ona bi çözüm bulunmalı. Caydırıcı birşey olmalı para cezası gibi

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demis atalar ne guzel soylemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…