Yok siz başka birisinden alıntı yaptınız onun ki ateşli olandan ben araya kaynak oldumHimm tamam bende atesli sandimda o duman cok rahatsiz eder diye demistim.
Bizde de 21 daire var. Haftanin 1 gunu oglen 2 ye kadar cirptin cirptin sonra yasak.Canim olmasi imkansiz cunku 96 daire var ve herkesin gunu birbirine uymaz.Uygulanamaz o yuzdende kesin karar cirpilmayacak diye uyari yapilmis.
Al bendede okadar bende onu diyorum ben enayimiyim kucucuk paspasi elektirikli supurgeyle cekeyim. Sofra bezini balkona silkeleyip bide onu supureyim. Gorgusuz iste benimde 2 gundur basim agriyordu migrenim tuttu gittim igne yaptirdim acile.Ay bu ben cok temizim adi altinda bir seyler silkeyen komsusunun hakkına giren insanlardan nefret ediyorum. Annemin üst komşusu da böyle gecekondudan tasinmis. Hem süpürür arkasindan silkeler. Biz bayram temizligi yapariz camlari sileriz bu arife günü baslar pit pit silkelemeye. Guzellikle soyledik olmadi bagirdik cagirdik olmadi iki lafinsan biri ben temizim. Sen temiz degilsin sen gorgusuzsun bunu yapan arkadas. Biz de biliyoruz yedigimizi ictigimizi balkondan silkelemeyi ama insan oldugumuz icin balkonumuzun kosesine silkiyoruz masa ortumuzu. Neyse sinirlendim yine.
Himm duman iyi fikirmisBende bundan sonra inat olsun diye alt kata su döküp üst kadar duman yollayayım bari
Ayy evet ben onu arkadas yazinca farkettimYok siz başka birisinden alıntı yaptınız onun ki ateşli olandan ben araya kaynak oldumonu yazmamın nedeni aslında iş site yönetiminde bitiyor ondan yazdım.
Bilmiyorum ki yonetimle konusmak gerek ama size soyle soyleyim alirlarmi oyle bir karar kac kisiyi toplarlar zor gibi. Keske oyle birsey olsa en azindan ogun biliriz herkes temizlik silkeleyecek cam pencere kapali olur. Cam onlerini temizlerizBizde de 21 daire var. Haftanin 1 gunu oglen 2 ye kadar cirptin cirptin sonra yasak.
Hee temizim ben diyorlar galiba bide silkelerken püf püf ses cikariyor. Ya annemlerin apartman 4 katli komsularla anlastilar calisan kadin yok pazartesi gunu hali vs cirpma gunu herkes ogun yapar baska birgun kimse birsey cirpmaz. Ama bizimkinde kesin kural var ciprma diyor yonetim.Ya bu halı çırpma nedir ya bu 'da ayrı konu :) süpürge zaten çekiyor tozu pisliği kirlendiği zaman yıkamaya gidiyor zaten. Millete gösteriş yapıyorlar halı çırparak temizlik yapıyoruz mesajı veriyorlar. Ben köylerde olur sanırdım böyle şeyler yada bahçesi olan yer evlerde insanlar daha apartman yaşamına ayak uyduramadı :)
Bende aynı senin gibi yapıyorum arkadaşım alttaki komşum rahatsız olmasın diye ama üstteki böyle yapınca inan hazmedemiyorum ki toplantıda da alınmış karar var ama işte anlamayan anlamıyo yazsanda çizsende yok maalesefYa iste niye anlamiyorlar kurala uymak bukadar mi zor. Ben niye uyuyorum ben niye yapmiyorum ben niye kucucuk paspaslari bile elektirikli supurgeyle zorlanarak cektiriyorum. Bende bi dahakine video cekecem. Tabi insallah birdaha yapmaz diyorum ama yine yapacak biliyorum. Ama cok pis kil oldum kadina bukadar degildimde sen pasakliysan napayim lafi deli etti beni
Kural olduğu halde yapıyorsa ona bi çözüm bulunmalı. Caydırıcı birşey olmalı para cezası gibiHee temizim ben diyorlar galiba bide silkelerken püf püf ses cikariyor. Ya annemlerin apartman 4 katli komsularla anlastilar calisan kadin yok pazartesi gunu hali vs cirpma gunu herkes ogun yapar baska birgun kimse birsey cirpmaz. Ama bizimkinde kesin kural var ciprma diyor yonetim.
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demis atalar ne guzel soylemis.Bende aynı senin gibi yapıyorum arkadaşım alttaki komşum rahatsız olmasın diye ama üstteki böyle yapınca inan hazmedemiyorum ki toplantıda da alınmış karar var ama işte anlamayan anlamıyo yazsanda çizsende yok maalesef
Bilmiyorum bugun yonetime gittim ilgileniriz vs dedi kimse laftan anlamiyor felan dedi. Bakalim ne olacakKural olduğu halde yapıyorsa ona bi çözüm bulunmalı. Caydırıcı birşey olmalı para cezası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?