• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu sinirimi bozdu

Kadın hatalı ama.camdan pencereden bagirdiginiz için sizde hastalığınız. Kadının tek haklı olduğu konu gelin konuşalım camdan bagirmayin demesi.
Gelin konusalim demeden once kendisi pasaklisin ozaman deyip bagirdi sinirlendi. Ben camdan cirptigini gorunce sakince cirpmayin yasak dedim kadin isi baska boyuta tasidi malesef. Yoksa bende bu durumdan rahatsizim benim evde iki cocugum var hadi deyince cikamazdim yukari pencereden soylemek kolayima geldi ama kadin yuzunden is kavgaya dondu

Hayir yani carsaf ile uniyi nasil baglamis konu oraya nasil varmis ilginc..)
Gorgu ile uni bitirmeyi nasil ayy neyse sinir oldum kadina..
Bende anlamadimki iste ben yasak vs diye konusurken o ben zaten universite mezunuyum gorgusuz insan degilim sadece carsaf silkeliyorum oda temiz dedi. Halbuki paspas sofra bezi ne silkeliyo balkondan kac kez gordum ama ses etmiyodum artik. Dunde camim acik olunca oyle iste

Benim komşum sürekli temizlikçi sine benim üzerimden halı silkeletiyordu kaç defa uyardım takmadı enson yaptığında hiç muhattap olmadım fotoğraf ı çekip watsapttan site yönetimine attım uyarı aldı bir daha oymuş

Pislik insanlar iste saygisizlar. Benim ustumdekide gece 3 4 uyumuyor coxuklarida o saatte ayaktalar anlamiyorm okula gidiyor bu cocuklar kucukte degillerki
Senin yerinde olsam ben de onu uyutmam, onun sesi kesilince başlarım aşağıdan dan dan yukari vurmaya.

Madem öyle o balkonuma attığı çöpleri de biriktirir biriktirir kapısının önüne atarım. Zamanında bunu yapmışlığım var. Liseyi yeni bitirdiğim dönemler, annem naif naif laf anlatmaya çalışıyordu üstteki cazgira, Ben topladım çöpleri kadının kapısının önüne attım. Yazın geceleri balkonda yatıyordu bütün mahalle onun horlamasindan uyumuyorduk, telefon numarasını bulmuştum eve gelen faturadan, horlamaya başlayınca gizli numaradan evi arayıp uyandıruyordum :KK53: kadın da nasıl dedikoducu, nasıl nalet bir tip sanki bütün mahallenin intikamını almış gibi hissediyordum göze göz dişe diş :KK53:

Böyleleri kibarlıktan anlamıyor maalesef daha çok ezmeye kalkıyor, onların dilinden konuşmak lazım .

Peki o sofra bezinin için de kırıntı vs gitmiyor mu siz de pencere varsa alt kattada vardır bence sofra bezide silkelenmemeli,karşı blogumda sofra bezi silkeleyen de oluyordu ve alt katın söylediği tek şey pencerem kırıntı içinde kalıyor hatta bazen için de yemek döküntüleride oluyor diyordu ki gözlerimlede gördüm.

Sofra bezini mutfak lavabosunun içine silkelerim ben yada balkon giderinin içine sonra su döküp yıkanır yada silinir.

Sofra bezi silkelenmez sokaga. Insan yuruyor disarida ekmek kirigina mi bassinlar? Koyde tavugun ordegin onune konulur sofra artigi. Sokaga silkeleyen gormedim herhalde siz hic gitmediniz olabilir insanlik hali

Sokağa silkelenir mi yahu. İnsanlar mı bassın kırıntılara. Ben yerde yemiyorum ama masa örtüsü kullanıyorum onunda üstündekileri toparlar kalanı mutfağın bir köşesine döker, örtüyü makineye atar, o köşeyi de süpürürüm. Yer sofrasında bile yemek yense sokağa dökülmez. Bnm balkonum yok o yüzden köşeye döküyorum, sizin varsa balkona döküp ordan süpürün. Hem başkalarını da günaha sokmayın kırıntılara bastırıp. Siz de 3 öğün ev süpürün o zaman.

Demek benim üst komşuda sizin gibi düşünüyor.. ama şehir hayatına biraz adapte olmak lazım. Müstakil kendi evinde silkele ama apartmanda yapılamaz. Bana göre hiç bir mantıklı açıklaması da Yok.

Eskiden silkelerlermiş çünkü elektrikli süpürge olanı var olmayanı var, olanı da çekmezmiş. Ama şimdikiler öyle mi seni beni çeker valla.

benimde coxuklar birseyler yedigi zaman sofra bezi seriyorum onlerine ama onu asagiya cirpmiyorum balkona silkeleyip supuruyorum. Cunku ne kadar dikkat edilsede kullanilmayan nokta olsada yinede dokuluyor. Kadinda onu yapsin diyorum ben nasil yapiyorsam

kayınvalidem 1. katta oturuyo,onlarda yerde yiyiyor yemekleri. bahçesi var buna rağmen hiç sofrabezi silktiğini görmedim. kırıkları çay tabağına toplar çöpe atar. camdan silkmek zorunda kalmak diye bişey olamaz o yüzden. balkonlara gelmemesine dikkat ediyosun ama bu seferde altındaki camlara geliyo. açık olmasa bile camlkarın önünde krık birikiyo

Mutfak lavabosuna neden silkelemiyorsunuz?
Öyle yapınca da örtü temizleniyor.Hem kimseyi de rahatsız etmiş olmazsınız.

Toplu olarak cevap vereyim. Silkeledigim yerin zemini toprak ve cok sık kullanılmıyor. Toprakta ince kirintilar dogaya karisir diye dusundum ve daha once hic boyle bir durum yasamamistim. Yani çevremdekiler ya mutfak masasinda yemek yiyor ve masa silinebilen cinsten. Masayi siliyor. Benim evde boyle bir durumum yoktu. Koyde gorduklerim de herkesin kendi bahcesi zaten ve camdan silkeliyor, topraga karisiyor. Mutfak lavabosuna silken gormemistim hic ama deniycem. Kimsenin rahatsiz olmasini istemem. Ama sehir yasantisinin da bazi zorluklari var iste. Her yer beton ve ust uste yapilasma olunca bazi sorunlar ortaya cikiyor.

Benim komşum sürekli temizlikçi sine benim üzerimden halı silkeletiyordu kaç defa uyardım takmadı enson yaptığında hiç muhattap olmadım fotoğraf ı çekip watsapttan site yönetimine attım uyarı aldı bir daha oymuş
Himm ya benim o fotograf sonradan aklima geldi. Ama yinede yarin gidip sikayet edecegim insallah bir daha yapmaz

Senin yerinde olsam ben de onu uyutmam, onun sesi kesilince başlarım aşağıdan dan dan yukari vurmaya.

Madem öyle o balkonuma attığı çöpleri de biriktirir biriktirir kapısının önüne atarım. Zamanında bunu yapmışlığım var. Liseyi yeni bitirdiğim dönemler, annem naif naif laf anlatmaya çalışıyordu üstteki cazgira, Ben topladım çöpleri kadının kapısının önüne attım. Yazın geceleri balkonda yatıyordu bütün mahalle onun horlamasindan uyumuyorduk, telefon numarasını bulmuştum eve gelen faturadan, horlamaya başlayınca gizli numaradan evi arayıp uyandıruyordum :KK53: kadın da nasıl dedikoducu, nasıl nalet bir tip sanki bütün mahallenin intikamını almış gibi hissediyordum göze göz dişe diş :KK53:

Böyleleri kibarlıktan anlamıyor maalesef daha çok ezmeye kalkıyor, onların dilinden konuşmak lazım .
Onun sesi saat gece 4 e kadar durmuyorki ben o saate kadar yatiyorum malesef. Hemde o saatte bu seferde asagimdaki rahatsiz olur aslinda dedigin guzelde.
Cok iyi yapmissin valla. Aklima ust katindakiyle anlasmak bile geldide ya burasi cok degsik kimse kimseyi tanimiyor kalabalik guvenemeiyorsun insanlara

Back
X