Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ev kağıt gibi yukarıda ne konuşuyorsa bizim evde net duyuluyor ve ben buna sinir oluyorum :/ bide ustune daha yüksek sesle konuşunca :/Yatak odanızı değiştirin ama bağırtı sesine bişey diyemem.
Canim bende onu düşünüyorum . gene yani tanissan felan dersinde ne biliyim .Birkaç gün duvara vurun ses geldiğinde,düzelmezse de ay bilemedim nasıl denir ki![]()
Ev kağıt gibiyse zaten yapacak bişey yok insanlar napsın jer ses geliyorsaZaten ev kağıt gibi yukarıda ne konuşuyorsa bizim evde net duyuluyor ve ben buna sinir oluyorum :/ bide ustune daha yüksek sesle konuşunca :/
Canim tabiki yapsınlar beni hiç ilgilendirmez ama insan gibi yapsınlar yani. Gene arada bi gelse bir şey demiyecemde 2 gune bir uyuyamiyoruzNapsınlar sevişmesinlermi ayda birkaç sefer şöyle konu açılmasa şaşırırım
Cidden böyle konular açılınca hep düşünüyorum.Napsınlar sevişmesinlermi ayda birkaç sefer şöyle konu açılmasa şaşırırım
Kaç günde bir sevişsinler?Canim tabiki yapsınlar beni hiç ilgilendirmez ama insan gibi yapsınlar yani. Gene arada bi gelse bir şey demiyecemde 2 gune bir uyuyamiyoruz
Ya canim ne biliyim burda önemli olan kaç günde değil yani isterse her gün yapsınlar . ben o sesler gelince şahsen çok dikkat ediyorum yani ne biliyim insanın dikkat etmesi lazimKaç günde bir sevişsinler?![]()
Aynen bide yeni tasininca yüz göz olmak istemiyorum biraz belki tanışınca söylerim veya karşı komsumla iyiyiz ona desem ona da utanirim ya ne biliyim :/siz ne konuşuyorsanız onlarda duyuyordur ben alt katımda ne olursa haberim var mesala.ne sesler duydum çocuğu çığrış barış bir kere aşağıya inmedim yukardan tık tık yapmadım utanmaz benim bebeğim ağladığında tık tık yapıyor.bir kere eşimle konuşurken sesimiz yükseldi tık tık vurdu o kocasından paldır küldür dayak yerken bir kere tık tık yapmadım ama böyle kendini bilmez insanlarlada muhattap olunmayacağınıda biliyorum
İnsan gibi yapsınlar derken ohoooo ben gideyimCanim tabiki yapsınlar beni hiç ilgilendirmez ama insan gibi yapsınlar yani. Gene arada bi gelse bir şey demiyecemde 2 gune bir uyuyamiyoruz
Hiç umrumda değil kavga gürültü olsa hergün kimsenin sesi çıkmaz sevişmeye gelince herkez aslan kesiliyorCidden böyle konular açılınca hep düşünüyorum.
Ya bizim sesimiz aşağıya çok gidiyor genç diye susuyorlar ya da yalıtım çok iyi duymuyorlar bizi...![]()
Yani canim gene belki bende ses gidiyordur ama ben elimden gelini yapıyorum onları rahatsız etmemek için onlarda dikkat etse hiçbir sey demem insanlık haliAma insan dikkat edince de olaya kendini veremez ya. Evlerin yalıtımı iyi olmalı bence. Karı koca da istediği gibi sevişemeyecekse ooo
üst komşu siz misiniz yoksaCidden böyle konular açılınca hep düşünüyorum.
Ya bizim sesimiz aşağıya çok gidiyor genç diye susuyorlar ya da yalıtım çok iyi duymuyorlar bizi...![]()