O zaman kulak cihazı taksinlarBelki kulakları iyi duymuyor? Bile isteye gıcıklık olsun diye açmıyorsa üzgünüm komşuluk bazen katlanmayı da gerektirir.
Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki belediye dağıtıyor bu cihazları. Parasından haberiniz yok.O zaman kulak cihazı taksinlar
Kulağı iyi duyanlar bu sese nasıl katlanacak
Düşünmek lazım biraz
Biraz anlayis lüftenBelki kulakları iyi duymuyor? Bile isteye gıcıklık olsun diye açmıyorsa üzgünüm komşuluk bazen katlanmayı da gerektirir.
Yoo var ama paramız yok diye de milletin hayatına saygısızlık edecek değilizÖyle bir söylüyorsunuz ki sanki belediye dağıtıyor bu cihazları. Parasından haberiniz yok.
Yoo var ama paramız yok diye de milletin hayatına saygısızlık edecek değiliz
Bizde o zaman param yok halı yikamaciya halıları yikatamam bahanesiyle halıları yıkayıp balkon demirinden aşağı sarkıtalim. Komşuluk idare etmeyi gerektirir alt komşu mazur görsün artık balkondan camlarina akan sulari
Bakın. Aynı şeyi üst komşumuzla yaşıyoruz. Duyma problemlerimiz var ve alarm çok çalıyor diye habire kapımıza geliyor. Kimin kime anlayışı lütfen, değişir. Demek istediğim bu. Bol keseden ahkam kesmekle olmuyor bu işler.Biraz anlayis lüften
Merhaba, sorun başlıkta da belirttiğim gibi üst komşunun yüksek sesli tv izlemesi. Kendileriyle samimi sayılırız. Özellikle annem falan gördükçe selamlaşırlar vs. Bir süredir bu vardı ama şu son birkaç gündür iyice arttırdılar sanki. Bu zamana kadar hiç uyarmadık, hem bu denli yoktu hem de ben açıkçası komşularla araya soğukluk vs girmesin diye aileme bir şey demedim bu konuyla ilgili. Evde küçük çocuk da yok en küçüğü liseye gidiyor. Zaten çocuk gürültüsü olsa daha töleranslı olurum, sonuçta çocuğu belli bir yere kadar engelleyebilirsin ama bunlar özellikle geceleri tv'nin sesini çok açıyorlar. Bizim ev de aksine sessiz, tv bazen hiç açılmaz, açılsa da kısık sesli izlenir. Babam genelde erken yatar. Annem de gece yarılarına kadar oturmaz. Bazen öyle abartıyorlar ki ders çalışamıyorum. Bir de sanırım biraz da takıntı olmuş, kulağım sürekli oraya gidiyor. Gerçi pek gitmeyecek gibi de değil. İnsan bir düşünmez mi biz ne yapıyoruz, altta üstte yaşayanı rahatsız ediyor muyuz vs diye. Herkes apartmana alınmasa keşke. Ne bileyim bi testi falan olsa diyorum bazen. Sanırım en yakın zamanda bir uyarı şart oldu. Neyse biraz içimi dökmüş gibi oldu. Sizde de var mı böyle saygısız komşular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?