- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi wanderingstar
Gece nöbetten de geliyorlarsa zor oluyordur onlara da ama aslında insanı rahatsız eden çocuklar da değil de amannn çocuğuma bişey diyemem diyen ebeveynlerin rahatlığı
İnsan karşısındakinin vurdumduymazlığı ı görünce geriliyor
Yoksa Allah hepimizin evladına sağlık versin öyle öyle büyüyecekler
Iste üc vardiya karisik calisiyorlar, benim bütün hayatimi bunlara göre programlamam gerek. Sürekli acaba bu hafta nasil calisiyorlar ona göre isimi yapayim diyorum ama bazen bilmiyorum, karistiriyorum, hop duvara bam bam.
Vurdumduymazlik baska, caresiylik baska.
Saniyorlar mi ki ben cocugum güm bam kosarken mutluyum. Ben cocugumu sürekli uyarsam da üc dakika sonra yine yapiyor ya da cok ciddi kiyacagim o zaman da psikolojik siddete giriyor, kendini baski altina alinmis hissediyor. Asiri üzülüyor. elimiyden geldigince zaten disari cikariyoruz. Ben onlari dogukta disari cikarayim diye bronsit oldum daha gecen cok kötü, artik dikkat ediyorum sogukta cikmamaya.
Bunlar cocuklarini büyütmüsler tabi, hemen unutmuslar o günleri.
Bunun caresi kulak tipasi, hassas uykulari varsa eger, ki var.
zaten normalde biri yedide, biri de sekizde kres icin evden cikiyordu. Pandemi döneminde insan biraz idare eder ya.
Konu tam bugünlük bana uygunmus. Kari koca huzurumuz kalmadi.
Sinirlerim gerildi sabahtan, tüm günüm huzursuz gecti.
Ben de onlari idare ediyorum, misafir cocuklari o duvardan o duvara koserken asla sikayet etmek aklimdan gecmedi.