- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi wanderingstar
Üstünüze alınmayın herkes için değil sözüm. Bazıları gece temizlik yapmaktan hoşlanıyormuş, buaralar bolca duyuyorum. Düşünsenize koskoca tum gun evdeler ve gece temizlik yapmak istiyormuş sessizlikte keyfe bakOturmak demeyelim de... Mesela eşim gece çalıştığı zamanlarda gündüz temizlik yapacak süpürge açacak vaktim olmuyor genellikle ve mecburen ,o evden çıkar çıkmaz toplayıp süpürmeye başlıyorum ben de. Bide alt komşuya da bağlı . Ben sordum onlara. Geç yattıkları için sorun olmuyor aramızda
 komşular izin verdikten sonra isterseniz gece 2 de yapın ama apartmanda gece 10 dan sonra ses olmamalı
 komşular izin verdikten sonra isterseniz gece 2 de yapın ama apartmanda gece 10 dan sonra ses olmamalı 

ama defaatle sen cahil taklidi yapıyorsun site yönetimi görevlilerle beraber ses siddetini ölcmek icin koydı diyorum mahkemeye bu ses siddeti raporu sunuldu daha neyi zorluyorsun, hangi ilkokul mezununa sorduysan bunları is tam tersi ben biliyorum sen rahat olabilirsin canım
 ama defaatle sen cahil taklidi yapıyorsun site yönetimi görevlilerle beraber ses siddetini ölcmek icin koydı diyorum mahkemeye bu ses siddeti raporu sunuldu daha neyi zorluyorsun, hangi ilkokul mezununa sorduysan bunları is tam tersi ben biliyorum sen rahat olabilirsin canım