Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu eve yeni taşındık üst komşum beni çok sinirlendiriyor. Çocukları var küçükler elbette ses olucak ona bişey demiyorum. Ama balkondan sürekli bahçeye çöp atıyorlar bide sigara izmariti (ki balkonumda geliyor) bende yıllardır sigara içerim bir kere yere atmadım izmarit. Neyse en son şuan yeni astığım çamaşırlarımın üstüne halısını düşürmüş ( bide halı çırpıyor sanki köydeyiz müstakil evi) yani şeytan diyor verme halısını. Daha farketmedi birazdan gelir kapıma ne desem bilemiyorum. Sizce nazikçe bir daha uyarayım mı yoksa artık terslesem mi? Daha önce hiç bu tip insanlarla muhatap olmadım kayınvalidem sert davran kızım diyor yoksa iyice abartırmış![]()
Nekadar umursamaz olduğunu ispatlamış .. Seni götürmek zorunda bırakmak daha iyi sanki.. İnsanlarla uğraşmak zor..Valla dayanamadım az önce halıyı götürdüm uyardım bakalım bir daha olucak mıhayır insan halısını neden geri almaya gelmez onu anlamadım beni rahatsız etmek istememişler ama ben getirmesem almıycaklar mıydı yani?