• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

üst kat komşusu kalabalıksa komşu olmuyor üst katta tepinenler oluyor genelde

bence :KK31: kavgasız gürültüsüz anlaşmaya bak evine davet edip yada güzelce musaitsen bı kahveye gelim artık samımıyetınız varsa yoksada merdıbende gordugunde [ aaaa merabalar komşum nasılsınız ıyısınızdır ınsallah biz balkonu sureklı kullanan ınsanlarız bisey sırkeledıgınızde haberleşelim canm de.... tabi güler yuzle emin ol en ıyısı bole kavga edersen yukarda cocuk dusse benım ınadımases yaptırıyor cocuklarına dersın huzur falan kalmaz . başkası için evine sıkıntı koyma :KK52:

Küçük çocuklar için zaten bisey denmez adi üstünde çocuk ama izmaritler icin uyarin kibar bir dille,tekrarlarsa sert bir dille uyarirsiniz bdnce

Bu eve yeni taşındık üst komşum beni çok sinirlendiriyor. Çocukları var küçükler elbette ses olucak ona bişey demiyorum. Ama balkondan sürekli bahçeye çöp atıyorlar bide sigara izmariti (ki balkonumda geliyor) bende yıllardır sigara içerim bir kere yere atmadım izmarit. Neyse en son şuan yeni astığım çamaşırlarımın üstüne halısını düşürmüş ( bide halı çırpıyor sanki köydeyiz müstakil evi) yani şeytan diyor verme halısını. Daha farketmedi birazdan gelir kapıma ne desem bilemiyorum. Sizce nazikçe bir daha uyarayım mı yoksa artık terslesem mi? Daha önce hiç bu tip insanlarla muhatap olmadım kayınvalidem sert davran kızım diyor yoksa iyice abartırmış o_O

halilarinizi silkeleyeceginiz gunu onceden haber verirseniz ben de asagiya temiz camasirlarimi asmam, dersiniz sert bir ifade ile, o anlayacagini anlar. sikinti yapmayin.

Var bendede aynisindan bi ust komsu bizde 2 balkon var bir daha on balkondan birsey silktigini gormicem diye innettim caddeyi gecen aksam tamam dedi sirret olmak lazim boylelerine anlamiyolar cunku tatli dilden

Canım bütün söylenenleri yap en olmadı sana hediye aldım balkonuna de çöp al hediye et :) belki anlar

kapılarına yazı yazıp bırakın :))))
ben hep öyle yapıyorum
alt üst ve yan komsumla basım dertte:))

altta ruh hastası bır kadın var sureklı cocuklarına ve eşine şiddet uyguluyor
yandaki komsularımız afedersiniz sabaha kadar son ses birlikte oluyorlar sanki dağ basındalar. eşimden utanıyorum ah uh sesınden
üst komsumun da butun konusmaları bizim evde
hepsının ortasında kaldım anlayacagınız
sürekli asansöre ya da kapılarına not yazıyorum:)

Valla dayanamadım az önce halıyı götürdüm uyardım bakalım bir daha olucak mı :KK64:hayır insan halısını neden geri almaya gelmez onu anlamadım beni rahatsız etmek istememişler ama ben getirmesem almıycaklar mıydı yani?

Valla dayanamadım az önce halıyı götürdüm uyardım bakalım bir daha olucak mı :KK64:hayır insan halısını neden geri almaya gelmez onu anlamadım beni rahatsız etmek istememişler ama ben getirmesem almıycaklar mıydı yani?
Nekadar umursamaz olduğunu ispatlamış .. Seni götürmek zorunda bırakmak daha iyi sanki.. İnsanlarla uğraşmak zor..

Bu tiplerle maalesef başa çıkamazsın. Sinir olduğunla kalırsın. Ha yok bende laf bitmez aynen karşılık veririm diyorsan durma aç ağzını yum gözünü :KK53:

Back
X