• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu

Sen bide bizim eve gel :)) üst komşu ne konuşuyor sa duyuyoruz tv izlerler bütün ses bizde 2 çocuğu var biri 10 diğeri 18 yaşında evde futbol güreş ne ararsan var bıktık artık ve üstelik kiracimiz çık diyoruz çıkmaz napim çocuk der durur sürekli bela oldu başımıza !!!

yok öyle ben yapıcam sen çekecen. yöneticiyle konuş, gerekirse imza toplayıp yollayın. yada gürültü bağırış esnasında kameraya çek sesi. polise şikayet et. gitsin giriş kata taşınsın. sen mecbur musun milletin eziyetini çekmeye.

Çok pis insanlar belliki ama cekiceksiniz demesi cildirtti hani mahçup olduğunu belli etse tamam diyip ınicem ama kadın zeytinyağı misali

Sen bide bizim eve gel :)) üst komşu ne konuşuyor sa duyuyoruz tv izlerler bütün ses bizde 2 çocuğu var biri 10 diğeri 18 yaşında evde futbol güreş ne ararsan var bıktık artık ve üstelik kiracimiz çık diyoruz çıkmaz napim çocuk der durur sürekli bela oldu başımıza !!!

Ayy bizde cocuktuk ama annemiz bi bakınca mum olurduk

Yok kız, senin rahatsızlığı geçtim, iyi durumda olmayan ailede yetişen 2 çocuk var.
Ne bileyim onlar için en azından, bir mail atabilirsin

Ise yaramaz hiç sanmıyorum çocuklarda onlar gibi zaten ise yarayacak olsa yaparım ama malesef o kadar duyarlı değil bizim insanimiz

Benimi anlatiyorsun dedim resmen dün gecede bizde uyuyamadik gece onbirden sonra ikaz etmeme rağmen hem yönetici hem kapici hemde kadinin kendisine soylememize ragmen cocuklar hoplayip ziplamaya kendiside elektirik supurgesi acmaya devam etti esim emniyet mensubu baktik resmen alay ediliyor bizim le kapiyi kapatana kadar tekrar devam ediyor esimde ekipteki arkadaslarini cagirip sikayetci oldu toparlayip götürdüler hic biseye karismadik sadece arkalarindan baktik oylece para cezasi verdiler muhatap olmadan onlarada ders oldu ilk defa evimde huzurlu uyudum bugün..
Kesinlikle evimi en ust kattan alicam net cok cektim

Bu sorun bi bizde saniyodum valla ben bi an bizim salona duscek diye korkuyorum yukardaki sipalar kosarken.Cocuklar yurumeyi bilmiyor resmen kosuyolar.Anne baba ogretmen oldugu halde ne uyarma ne de dur yapma alt katimizda insan var evladim deme dusuncesi yok.Kac kere notta biraktim babamin okuldan ogretmen arkadasi olmasa catir catir kavga ederimde ayip olmasin diye gondermiyorlar.:sinirli::sinirli:

Benimi anlatiyorsun dedim resmen dün gecede bizde uyuyamadik gece onbirden sonra ikaz etmeme rağmen hem yönetici hem kapici hemde kadinin kendisine soylememize ragmen cocuklar hoplayip ziplamaya kendiside elektirik supurgesi acmaya devam etti esim emniyet mensubu baktik resmen alay ediliyor bizim le kapiyi kapatana kadar tekrar devam ediyor esimde ekipteki arkadaslarini cagirip sikayetci oldu toparlayip götürdüler hic biseye karismadik sadece arkalarindan baktik oylece para cezasi verdiler muhatap olmadan onlarada ders oldu ilk defa evimde huzurlu uyudum bugün..

Ay bende mi öyle yapsam bilemedim inan artık yildim o sesler falan yerler titriyo çocukların zıplamasından kadının çığlık sesleri psikolojik çöktüm

Bu sorun bi bizde saniyodum valla ben bi an bizim salona duscek diye korkuyorum yukardaki sipalar kosarken.Cocuklar yurumeyi bilmiyor resmen kosuyolar.Anne baba ogretmen oldugu halde ne uyarma ne de dur yapma alt katimizda insan var evladim deme dusuncesi yok.Kac kere notta biraktim babamin okuldan ogretmen arkadasi olmasa catir catir kavga ederimde ayip olmasin diye gondermiyorlar.:sinirli::sinirli:

Aynen çocuk yüksek bi yerden zipliyolar zink diye koltuk titriyo on defa 20 defa hadi iki üç defa yapsın bi dur de kendi de mi rahatsız olmuyo anlamıyorum ki

Üst kat dedim bende üst kata taşımdım fakat bu kezde aşağıdan inanılmaz sesler gürültüler şok oldum. Daha önce orta katta oturuyordum ilk deda üst kata oturdum bıkmıştım çünkü gürültüden yanlız aşağıdan gelen ses hiçbir farkı yok sanki üst kattan gelir gibi ne yapıyolar ben anlamadım :KK43:

Sabahlara kadar eşya çeken üst komsuma çözüm bulamadim 4 senedir..
Keşke çocuklu aileler olsa en azından uyur çocuklar elbet..
Bunlar uyumuyor vampir gibiler..
Kavgalar şarkılar türküler aglasmalar sabahlara kadar..
İnsan olsa insanlar birazcık keşke..

Back
X