• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu

Sabahlara kadar eşya çeken üst komsuma çözüm bulamadim 4 senedir..
Keşke çocuklu aileler olsa en azından uyur çocuklar elbet..
Bunlar uyumuyor vampir gibiler..
Kavgalar şarkılar türküler aglasmalar sabahlara kadar..
İnsan olsa insanlar birazcık keşke..

Bizde saat 6 yi geçince parmak ucunda yürüyoruz tv sesi açmıyoruz ne insanlar var ya

Sırf kadinın bu tavrindan öturü şikayet edebilirdim kibarlıgıma karsılik azar yiyorsam gece 1 e kadar kavga gürültü dinliyorsam bunu yapma hakkını kendimde bulurum.

Benim üst katimdada çok fazla ses olur bi şekilde sinyalini verdim ama bi çogunada katlanıyorm bebegim olucak benimde diye şimdi bebegim aglarsa filan gürültu olursa kimse bana bisey diyemez çunku özellerine kadar herşeylerini aşirı yasarken malesef seslerine şahit olmak zorunda kaldim gece 2 ler 3 lere kadar.

Gece 10 dan sonra gürultu yapamazlar yasal haklariniz var bunlari arastirin derim

Sırf kadinın bu tavrindan öturü şikayet edebilirdim kibarlıgıma karsılik azar yiyorsam gece 1 e kadar kavga gürültü dinliyorsam bunu yapma hakkını kendimde bulurum.

Benim üst katimdada çok fazla ses olur bi şekilde sinyalini verdim ama bi çogunada katlanıyorm bebegim olucak benimde diye şimdi bebegim aglarsa filan gürültu olursa kimse bana bisey diyemez çunku özellerine kadar herşeylerini aşirı yasarken malesef seslerine şahit olmak zorunda kaldim gece 2 ler 3 lere kadar.

Gece 10 dan sonra gürultu yapamazlar yasal haklariniz var bunlari arastirin derim

Çok fazla empati yapıyorum ve cok fazla iyimser olmaya çalışıyorum ama kadının konuşma tarzı surat ifadesi beni şok etti resmen ben olsam Özür diler durumumu anlatırdim ama kadın öyle bi tepki verdiki hamile olmasam seviyesine inmeyi dener ve sonu ne olursa olsun kavga ederdim sırf bebeğim için sükunetimi korumaya çalışıyorum ama yanlış yapıyorum galiba

Bazen çok saf salak olduğumu düşünüyorum ama o kadar salak biride değilim ugrasmak mi istemiyorum yada çok mu iyi niyetli yaklasiyorum bilemedim :110:
Geçici bir durum olsa uğraşma diyeceğimde , değil ki.Şuan oturduğum binaya taşınalı çok olmadı.Sabah çocuklar okula giderken erken vakitte çok ses yapıyolardı üçer beşer iniyorlar merdiveni.bende bir gün komşıyla kapıda konuşurken biraz sesli bir şekilde söyledim (yukarıdakilerin kapısı açıktı) hadi onlar çocuk anne babalarıda mı uyarmıyor , her sabah uyanmak zorunda değilim dedim.Sesler kesildi :27:

Hanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
diğer komşularda şikayetçiyse yöneticiye ve ev sahibine söyleyin

Geçici bir durum olsa uğraşma diyeceğimde , değil ki.Şuan oturduğum binaya taşınalı çok olmadı.Sabah çocuklar okula giderken erken vakitte çok ses yapıyolardı üçer beşer iniyorlar merdiveni.bende bir gün komşıyla kapıda konuşurken biraz sesli bir şekilde söyledim (yukarıdakilerin kapısı açıktı) hadi onlar çocuk anne babalarıda mı uyarmıyor , her sabah uyanmak zorunda değilim dedim.Sesler kesildi :KK53:

Ay yok bunlar anlamaz kapıları açılınca zaten binada sesleri yankılaniyo kadın bide o çocukları alıp bebek arabasıyla pazara gidiyo cidden çok tuhaf yani kadının kafa gitmiş artık

Bazen çok saf salak olduğumu düşünüyorum ama o kadar salak biride değilim ugrasmak mi istemiyorum yada çok mu iyi niyetli yaklasiyorum bilemedim :110:

Bu sizin saflığınızdan değil, karşı tarafın kabalığından, görgüsüzlüğünden kaynaklanan bir şey. İnsan olan düşünür zaten, gidipte uyarmaya, bazı şeyleri hatırlatmaya gerek bile yok aslında.

Bu sizin saflığınızdan değil, karşı tarafın kabalığından, görgüsüzlüğünden kaynaklanan bir şey. İnsan olan düşünür zaten, gidipte uyarmaya, bazı şeyleri hatırlatmaya gerek bile yok aslında.

Marmaris'ten buraya sosyallesmek için tasinmislar burası aman aman çok gelişmiş bi yerde değil ızmitte etrafımiz dağ orman havası yani :D o sosyallesicek diye biz kendimizi kaybedicez

Dövme sesi duysam gider kapıya dayanır müdahale ederim ama çocuk sesi beni neden bilmiyorum hiç rahatsız etmiyor. Alt kat komsumun 2 çocuğu var onlar da çok ses çıkartır ama bir kere bile uyarmadim çünkü hickimse saat olmuş gecenin 10u çocuğu oradan oraya koşup ses çıkarsın istemez kendi de çekemez belli ki çocuk yetistirmekte sorun var istediğin kadar uyar o iş lafla duzelmez

Dövme sesi duysam gider kapıya dayanır müdahale ederim ama çocuk sesi beni neden bilmiyorum hiç rahatsız etmiyor. Alt kat komsumun 2 çocuğu var onlar da çok ses çıkartır ama bir kere bile uyarmadim çünkü hickimse saat olmuş gecenin 10u çocuğu oradan oraya koşup ses çıkarsın istemez kendi de çekemez belli ki çocuk yetistirmekte sorun var istediğin kadar uyar o iş lafla duzelmez

Bende sizin gibi çocuk sesi diyordum en başlarda ama artık bi yerden sonra olmuyor koltuklar titriyo çocuklar zipladikca dur yapma demek veya çocuğun zıplamasına engel olmak çokta zor değil bence olduğu yerde ziplamiyor bi yerden aşağı zipliyor kendi alışmış duruma bizide alışmaya zorluyor kadın salmış artık yani sanmıyorum rahatsız olduğunu gayet vurdumduymaz banane napıyım modunda

Marmaris'ten buraya sosyallesmek için tasinmislar burası aman aman çok gelişmiş bi yerde değil ızmitte etrafımiz dağ orman havası yani :KK70: o sosyallesicek diye biz kendimizi kaybedicez

Ya bence onlar kovulmuştur ordan :KK70:
Benim bi tanıdığımın üst katındakiler de böyle bir aile, daha önce yaşadıkları binadan bu sebeplerden şikayetle atılmışlar, şimdi o tanıdığımın başını ağrıtıp duruyorlarmış :işsiz: akıllanmamışlar yani.

Benim üst komşu da saat 10dan sonra yaşamaya başlıyor çocuklarıyla bizimkiler uyuyamıyor korkudan sesten şimdiye kadar şikayete gitmedik
Yine bir kere aile kavgaları oldu benim zile bastılar sürekli kapıyı açmadım ama saat gece 12 buçuk 1 arasıydı seslenmedim ki evde çocuklarla yalnızdık
Ama ne hikmetse bunlar sürekli bizi uyarır yangın alarmı çalar (bazen sebepsiz çalıyor) kalorifere tak tak vurulur doğalgaz alarmı öttü diye balkondan bana bağırıyor susmuyor işte ne yapabilirim kendileri sanırsın lord bizde karacahil insanlarız
Gördüğümüzde merhabamız var ama şu olaylardan sonra acayip sinir oluyorum

Ya bence onlar kovulmuştur ordan :KK70:
Benim bi tanıdığımın üst katındakiler de böyle bir aile, daha önce yaşadıkları binadan bu sebeplerden şikayetle atılmışlar, şimdi o tanıdığımın başını ağrıtıp duruyorlarmış :işsiz: akıllanmamışlar yani.

Yan komsuma marmaristen buraya sosyalleşmek için geldik demiş ben ne diyim şimdi bunlara

Back
X