- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi Minikkuala
insanlar ne güzel yolunu bulmuş, terbiyesizliklerini gizlemek için hemen etiket "psikolojim bozuk"...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki yapisamazsiniz iste o yuzden ev ararken etrafin nasil oldugunuda araştırın diyorum.Yarsimci olmaniz gerektigini soylemiyorum
en başından beri söylemek istediğim bu.Artık herkes yaka silkmis bu insanlardan nedenini bende bilmiyorum keşke elimden bişey gelse esimle konuşup ciddi anlamda bi çözüm yolu bulmamız lazım çocuk sesi neysede bu şiddet olayı çok yipratici gerçekten
insanlar ne güzel yolunu bulmuş, terbiyesizliklerini gizlemek için hemen etiket "psikolojim bozuk"...
psikolojisi bozuksa o psikolojiyi iyileştirmek için bişeyler yapacak.psikolojim bozuk deyip oturmucak aşağıya. hakkı var mı sizlerinkini de bozmaya? Ama öyle kabul ettirmiş kendini demek o.Ne diyim artık Allah iyi etsin söz bırakmadı başka
eğer bir daha taşınırsanız üst kata taşının en iyisi üst katta oturmak.Eşimin is arkadaşları bu sitede ve yan tarafımdan oturuyor çok iyi insanlar ama hiç aklıma gelmedi üst komşu buda bana ders olsun
Allah yardimciniz olsun ne diyelim.bu yuzden cok kalabalik sitelerde oturmayi tercih etmiyorum .Eşimin is arkadaşları bu sitede ve yan tarafımdan oturuyor çok iyi insanlar ama hiç aklıma gelmedi üst komşu buda bana ders olsun
psikolojisi bozuksa o psikolojiyi iyileştirmek için bişeyler yapacak.psikolojim bozuk deyip oturmucak aşağıya. hakkı var mı sizlerinkini de bozmaya? Ama öyle kabul ettirmiş kendini demek o.
Şikayet et poliseHanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
Gece 23 den sonra devam ediyorsa polise şikayet et senin ismimi vermek zorunsa depil polis bende yan komşumdan vektim ve kadını şikayet ettim yönetime keşke başta polise gitseymişim yönetime gittikten sonra kadın evime kapıma dayandı ki bende o zaman hamileydim psikolojisü bozuksa dikkat edin siz cıkmayın bide sizede Allah korusun bişi yaparHanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
Gece 23 den sonra devam ediyorsa polise şikayet et senin ismimi vermek zorunsa depil polis bende yan komşumdan vektim ve kadını şikayet ettim yönetime keşke başta polise gitseymişim yönetime gittikten sonra kadın evime kapıma dayandı ki bende o zaman hamileydim psikolojisü bozuksa dikkat edin siz cıkmayın bide sizede Allah korusun bişi yapar
Kesinlikle mazlum oldugunu veya o tarzda bir kadin oldugunu soylemiyorum yanlis anlamissiniz veya ben yanlis ifade ettimm o kadar hirsli ve ofkeliki saglikli davranis beklemeyin (sizin beklentiniz olan normal ses tonu ile karsilayip tamam dikkat ederiz demesi ki etmeyecek bile olsa iste bu biraz daha saglikli birey davranisi)hani azarlar tavir diyorsunuzya bunu daha cok ses yapma inadina davranmaya goturebilirBen zaten kötü bi yaklaşım sergilemedim onunda dediğiniz gibi bi mahcubiyeti olsaydı utansaydi veya cekinseydi beni azarlar gibi konuşmazdi sizin anlattığınız kadın tipi biraz daha mazlum ama bu öyle değil bu beni dovucekti nerdeyse hiç mahçup utanç duyan veya çekingen biri değil suan bile sesleri bariz Evimin icinde
Yeri geliyor cocuk sesi cekilmez oluyor ama cocukla apartman hayati boyle iste... Asil problem siddet. Boyle insanlar konusmaktan da anlamaz. Ne dayak yiyen anlar ne de atan. Onlar gitmezse mecbur siz gideceksiniz. Sinirlerinizi yiprattiginiza degmez.
Diğer komşularda şikayetci ise imza toplayın tahliye edilsinIşte bide bu durum var hamileyim zaten sırf rahat stres siz bi hamilelik geçirmek için tasindim buraya ama ne diyim
Benimde çok gürültülü üst komsularim oldu hiç rahatsiz olmadim.
Komsu çocuğundan rahatsiz olmak çok itici bence.
Bundan rahatsiz acak saniz yeni eve tasinirken komsularida arastirin.Kucuk cocuklu evde ilaki gurultu olur.oyun oynarlar gürültü, kavga ederler gurultu,susturmaya calis gürültülü.
Evet bencede buna katlanamayan kalabalik apartmanlarda oturmasin.Bunu soyleyince imkanimiz olsa otururduk diyeceksiniz
Cok iyi algiladim da konusahibinden ziyade bundan rahatsiz olan herkes icin yazdim.
Konu sahibi komsusunun baska dertlerine uzulmemis ama oncelikli sikayeti gürültü...
Kesinlikle mazlum oldugunu veya o tarzda bir kadin oldugunu soylemiyorum yanlis anlamissiniz veya ben yanlis ifade ettimm o kadar hirsli ve ofkeliki saglikli davranis beklemeyin (sizin beklentiniz olan normal ses tonu ile karsilayip tamam dikkat ederiz demesi ki etmeyecek bile olsa iste bu biraz daha saglikli birey davranisi)hani azarlar tavir diyorsunuzya bunu daha cok ses yapma inadina davranmaya goturebilir
Benim canim sikkin onunkide olsun tavrinda haraket edebilir
E sizde hamilesiniz sinirlenmek uzulmek gerilmek size gelmez o yuzden onu muhatap almadan cozum yollari uretin diyorum
Cok zor bizdede vardi 4sene oldu tasindilar darisi basiniza cok sukur bin sukur hergun adli tip ne zaman olay yeri incelemeye gelecek acaba diye beklerdik oyle kavgalar kadin kendini gece temizligine verirdi sabah 4 de butun esyalari ceke ceke yer degistirir vileda yapar camdan hali falan silkelerdi birde ara katiz yatak odalarimizin ustu siz dusunun
Yan dairede ayri bir cinsti kadin suskundu ama adama kimse bise diyemezdi manyakti onu ev sahibini taciz ede ede yolladilar alt katlari
Kiracı ise ev sahibine söyleyin,eşiniz bir kere daha çıkıp ikaz edebilir..
Eski oturduğum evde üstümde ki komşular gece gündüz evde topuklu ayakkabıyla geziyorlar üstüne de bir ton gürültü cabası. Saat gece 12'yi geçince polisi arıyordum artık.![]()