• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu

Tabiki yapisamazsiniz iste o yuzden ev ararken etrafin nasil oldugunuda araştırın diyorum.Yarsimci olmaniz gerektigini soylemiyorum

Eşimin is arkadaşları bu sitede ve yan tarafımdan oturuyor çok iyi insanlar ama hiç aklıma gelmedi üst komşu buda bana ders olsun

Artık herkes yaka silkmis bu insanlardan nedenini bende bilmiyorum keşke elimden bişey gelse esimle konuşup ciddi anlamda bi çözüm yolu bulmamız lazım çocuk sesi neysede bu şiddet olayı çok yipratici gerçekten
en başından beri söylemek istediğim bu.
çocuk sesi falan olur,geçer,biter.çocuktur.
annenin ona eğitim vermeye ,sus demeye,güzellikle anlatmaya hali yok ki.
siz duyduğunuzda yıpranıyorsunuz , bir de bunu yaşayan bir insan , bir kadın , küçücük çocuklar var.
umarım en kısa zamanda en sağlıklı çözümü bulursunuz.
herkes mi susuyor dedim ya az önce,sonra ne kadar saçma bişey yazdığımı farkettim.
kaç sayfa yorum yazılmış bir elin parmaklarını geçmiyor kadının ve çocukların şiddet görmesine değinen.
yok şikayet et,yok imza toplayın.
doğru tabi.apartmanda dövmesinler eşlerini.müstakil ev daha sağlıklı.
neyse
umarım eşinizle birlikte bir çözüm bulursunuz siz de daha fazla yıpranmadan

psikolojisi bozuksa o psikolojiyi iyileştirmek için bişeyler yapacak.psikolojim bozuk deyip oturmucak aşağıya. hakkı var mı sizlerinkini de bozmaya? Ama öyle kabul ettirmiş kendini demek o.

Benim anlamadigim neden madem bu kadar zor bi hayatı var psikoloji bozuk koca dayak atan biri ne diye iki çocuk hadi birini yaptın diğerini niye yapiyosun sonra o çocuklarda perişan oluyor cahil lik diz boyu ortalık kazayla olan iyi yetistirilemeyen çocukla dolu

Hanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
Şikayet et polise

Kadın ve çocuklar şiddet görüyor :KK43: , şuan en önemlisi bu. Çıkan sesin canı cehenneme.

Apartmana söyleyin. Imza toplayın. Sizin grupladiginizi anlamasın başınıza bela olur.
Adama desin ki, bir daha olursa bütün bu imzalarla birlikte polise şikayette buluşacağız darp var diye. Tehdit etsin yönetici.

Yeri geliyor cocuk sesi cekilmez oluyor ama cocukla apartman hayati boyle iste... Asil problem siddet. Boyle insanlar konusmaktan da anlamaz. Ne dayak yiyen anlar ne de atan. Onlar gitmezse mecbur siz gideceksiniz. Sinirlerinizi yiprattiginiza degmez.

Hanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
Gece 23 den sonra devam ediyorsa polise şikayet et senin ismimi vermek zorunsa depil polis bende yan komşumdan vektim ve kadını şikayet ettim yönetime keşke başta polise gitseymişim yönetime gittikten sonra kadın evime kapıma dayandı ki bende o zaman hamileydim psikolojisü bozuksa dikkat edin siz cıkmayın bide sizede Allah korusun bişi yapar

Gece 23 den sonra devam ediyorsa polise şikayet et senin ismimi vermek zorunsa depil polis bende yan komşumdan vektim ve kadını şikayet ettim yönetime keşke başta polise gitseymişim yönetime gittikten sonra kadın evime kapıma dayandı ki bende o zaman hamileydim psikolojisü bozuksa dikkat edin siz cıkmayın bide sizede Allah korusun bişi yapar

Işte bide bu durum var hamileyim zaten sırf rahat stres siz bi hamilelik geçirmek için tasindim buraya ama ne diyim

Ben zaten kötü bi yaklaşım sergilemedim onunda dediğiniz gibi bi mahcubiyeti olsaydı utansaydi veya cekinseydi beni azarlar gibi konuşmazdi sizin anlattığınız kadın tipi biraz daha mazlum ama bu öyle değil bu beni dovucekti nerdeyse hiç mahçup utanç duyan veya çekingen biri değil suan bile sesleri bariz Evimin icinde
Kesinlikle mazlum oldugunu veya o tarzda bir kadin oldugunu soylemiyorum yanlis anlamissiniz veya ben yanlis ifade ettimm o kadar hirsli ve ofkeliki saglikli davranis beklemeyin (sizin beklentiniz olan normal ses tonu ile karsilayip tamam dikkat ederiz demesi ki etmeyecek bile olsa iste bu biraz daha saglikli birey davranisi)hani azarlar tavir diyorsunuzya bunu daha cok ses yapma inadina davranmaya goturebilir
Benim canim sikkin onunkide olsun tavrinda haraket edebilir
E sizde hamilesiniz sinirlenmek uzulmek gerilmek size gelmez o yuzden onu muhatap almadan cozum yollari uretin diyorum
Cok zor bizdede vardi 4sene oldu tasindilar darisi basiniza cok sukur bin sukur hergun adli tip ne zaman olay yeri incelemeye gelecek acaba diye beklerdik oyle kavgalar kadin kendini gece temizligine verirdi sabah 4 de butun esyalari ceke ceke yer degistirir vileda yapar camdan hali falan silkelerdi birde ara katiz yatak odalarimizin ustu siz dusunun
Yan dairede ayri bir cinsti kadin suskundu ama adama kimse bise diyemezdi manyakti onu ev sahibini taciz ede ede yolladilar alt katlari

Yeri geliyor cocuk sesi cekilmez oluyor ama cocukla apartman hayati boyle iste... Asil problem siddet. Boyle insanlar konusmaktan da anlamaz. Ne dayak yiyen anlar ne de atan. Onlar gitmezse mecbur siz gideceksiniz. Sinirlerinizi yiprattiginiza degmez.

Gerçekten bi yardım istediğine inanmıyorum gerçekten iyi bi insan olsa bi şekilde kapısına gittim anlatırdim derdini

Kiracı ise ev sahibine söyleyin,eşiniz bir kere daha çıkıp ikaz edebilir..

Eski oturduğum evde üstümde ki komşular gece gündüz evde topuklu ayakkabıyla geziyorlar üstüne de bir ton gürültü cabası. Saat gece 12'yi geçince polisi arıyordum artık. :işsiz:

Benimde çok gürültülü üst komsularim oldu hiç rahatsiz olmadim.
Komsu çocuğundan rahatsiz olmak çok itici bence.
Bundan rahatsiz acak saniz yeni eve tasinirken komsularida arastirin.Kucuk cocuklu evde ilaki gurultu olur.oyun oynarlar gürültü, kavga ederler gurultu,susturmaya calis gürültülü.
Evet bencede buna katlanamayan kalabalik apartmanlarda oturmasin.Bunu soyleyince imkanimiz olsa otururduk diyeceksiniz

Cok iyi algiladim da konusahibinden ziyade bundan rahatsiz olan herkes icin yazdim.
Konu sahibi komsusunun baska dertlerine uzulmemis ama oncelikli sikayeti gürültü...

Apartman yaşantısının kuralları vardır. Uymayanlar bir zahmet müstakil eve geçsin. (Yani sesten rahatsız olanlar değil sesi yapanlar)
Çocuklarınızı bir zahmet parka çıkarın koşturmak için. Kimse sizin çocuğunuzun koşmasını , gürültüsünü çekmek zorunda değil. Küçükken toplum kurallarını ogretmiyorsunuz büyüyünce de biz çekiyoruz bu tipleri.Dunyada sadece çocuklar ve çocuklu insanlar yaşamıyor.Sizin gibi görgüsüz , medeniyetten bi haber tipler varken bu ülke 5 adım bile ileriye gitmez.

Kesinlikle mazlum oldugunu veya o tarzda bir kadin oldugunu soylemiyorum yanlis anlamissiniz veya ben yanlis ifade ettimm o kadar hirsli ve ofkeliki saglikli davranis beklemeyin (sizin beklentiniz olan normal ses tonu ile karsilayip tamam dikkat ederiz demesi ki etmeyecek bile olsa iste bu biraz daha saglikli birey davranisi)hani azarlar tavir diyorsunuzya bunu daha cok ses yapma inadina davranmaya goturebilir
Benim canim sikkin onunkide olsun tavrinda haraket edebilir
E sizde hamilesiniz sinirlenmek uzulmek gerilmek size gelmez o yuzden onu muhatap almadan cozum yollari uretin diyorum
Cok zor bizdede vardi 4sene oldu tasindilar darisi basiniza cok sukur bin sukur hergun adli tip ne zaman olay yeri incelemeye gelecek acaba diye beklerdik oyle kavgalar kadin kendini gece temizligine verirdi sabah 4 de butun esyalari ceke ceke yer degistirir vileda yapar camdan hali falan silkelerdi birde ara katiz yatak odalarimizin ustu siz dusunun
Yan dairede ayri bir cinsti kadin suskundu ama adama kimse bise diyemezdi manyakti onu ev sahibini taciz ede ede yolladilar alt katlari

Kimseyi evinden etmek istemem sonuçta normal günde hile böyleyse bu kadın taşınırken neler olur bilemedim sadece istediğim birazcık onunda anlayışlı olmasıydı ama olmadı bilmiyorum ne olucak böyle ya dediği gibi Çekicem yada bulucam Bi çaresini

Kiracı ise ev sahibine söyleyin,eşiniz bir kere daha çıkıp ikaz edebilir..

Eski oturduğum evde üstümde ki komşular gece gündüz evde topuklu ayakkabıyla geziyorlar üstüne de bir ton gürültü cabası. Saat gece 12'yi geçince polisi arıyordum artık. :işsiz:

Ne yiyip ne iciyo bu insanlar anlamıyorum nedir bu bencillik hayatımda bir kez hatırlamam alt komşu yukari çıksın gerçekten saygı görgü şart

Back
X