• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu

Hani gerçekten kötü bi insan olmadığımı düşünüyorum yakınında kimse yok ve sağolsun yan komşum eşimin is arkadaşının hanımı temizliğime yardım eder yemek pişirip getirir ki onunda daha bir buçuk yaşında kızı var bi tane okula giden çocuğu var kimseye Zıt gitmem ben ona o bana yardım eder üst komşum insan gibi davran sa her türlü yardım ederim ama bu şekil ters çıkınca bende şaşırdım

Ben araştırıp taşındım düşün ev aldım dünya para verip ses yalıtımı col dandik yeni binaların kimse sorsam evi cok övdüler bende gidip görünce bayıldım tabiki ama yatak odası yan komşunun mutfagına denk geliyor ve giden komşum resmen mutfakta yaşıyordu ne kocası ile kavgası bitiyordu nede cocukları ile . Şükür gittilerde kurtulduk

Ben araştırıp taşındım düşün ev aldım dünya para verip ses yalıtımı col dandik yeni binaların kimse sorsam evi cok övdüler bende gidip görünce bayıldım tabiki ama yatak odası yan komşunun mutfagına denk geliyor ve giden komşum resmen mutfakta yaşıyordu ne kocası ile kavgası bitiyordu nede cocukları ile . Şükür gittilerde kurtulduk

Bende kiracıyim oda kiracı bakalım kim pes edicek :D

Siz benim gorgusu
Apartman yaşantısının kuralları vardır. Uymayanlar bir zahmet müstakil eve geçsin. (Yani sesten rahatsız olanlar değil sesi yapanlar)
Çocuklarınızı bir zahmet parka çıkarın koşturmak için. Kimse sizin çocuğunuzun koşmasını , gürültüsünü çekmek zorunda değil. Küçükken toplum kurallarını ogretmiyorsunuz büyüyünce de biz çekiyoruz bu tipleri.Dunyada sadece çocuklar ve çocuklu insanlar yaşamıyor.Sizin gibi görgüsüz , medeniyetten bi haber tipler varken bu ülke 5 adım bile ileriye gitmez.
Nerden biligorsunuz ogretmedigimizi...... Çocuğumuz kosturacak diye butun gun parkta duramayiz. Ayrica .
Konu sahibinin komsusu ekstra bir durum benim lafim siradan gurultuye katlanamayana.
Çocuklar hic ses yapmayacak diye bir apartman kurali yok. Ayrica cekemeyen gider efendim bukadar kolay..

Cocugu olmayanlar yada cocugu sakin olanlar cocugu olan ve biraz yaramaz olanin halinden anlamiyor gercekten.bende heran bir sikayet gelecek korkusuyla yasiyorum resmen.
bazen bagirmak zorunda kaliyorum cunku baska turlu imkani yok durmuyorlar.aksam yatma isimiz zaten iskenceye donuyor.birini yatirsam oburu kalkiyor falan.diger odalar nasil bilmiyorum ama bizimde banyo boslugundan inanilmaz cok ses geliyor.yani pecete koparsalar ben duyuyorum o derece.
Biliyorum zor ama sese ne kadar takarsaniz okadar rahatsiz eder.aklinizi baska seylerle oyalamaya calisin cok ses oldugunda.gercekten o kadinada yazik pespese iki erkek cocugu inanilmaz zordur tahmin edebiliyorum

Cocugu olmayanlar yada cocugu sakin olanlar cocugu olan ve biraz yaramaz olanin halinden anlamiyor gercekten.bende heran bir sikayet gelecek korkusuyla yasiyorum resmen.
bazen bagirmak zorunda kaliyorum cunku baska turlu imkani yok durmuyorlar.aksam yatma isimiz zaten iskenceye donuyor.birini yatirsam oburu kalkiyor falan.diger odalar nasil bilmiyorum ama bizimde banyo boslugundan inanilmaz cok ses geliyor.yani pecete koparsalar ben duyuyorum o derece.
Biliyorum zor ama sese ne kadar takarsaniz okadar rahatsiz eder.aklinizi baska seylerle oyalamaya calisin cok ses oldugunda.gercekten o kadinada yazik pespese iki erkek cocugu inanilmaz zordur tahmin edebiliyorum

Illaki zor kolay demiyorum ama söyle bi fark var siz korkuyosunuz şikayet gelicek diye ben gidiyorum ve kadın beni gittiğime bin pişman ediyor durum bu çocuk sesi hadi neyse ama onlar aile içi şiddet seslerine artık dayanamiyorum keşke tek sorun çocuk olsa yine amenna der susar yarın öbürgun benimde bebeğim dogacak ıllaki bizimde sesimiz çıkıcak ama bu şekil değil yani böyle çok zor

kimse kimsenin gürültüsünü dinlemek zorunda değil.
siz başedemezsiniz. kadın için polisi, çocuklar için sosyal hizmetleri arayın.
evin içindeki gürültü için de şiddet olsun olmasın polisi arayın.
ancak bu dilden anlarlar.

Siz benim gorgusu

Nerden biligorsunuz ogretmedigimizi...... Çocuğumuz kosturacak diye butun gun parkta duramayiz. Ayrica .
Konu sahibinin komsusu ekstra bir durum benim lafim siradan gurultuye katlanamayana.
Çocuklar hic ses yapmayacak diye bir apartman kurali yok. Ayrica cekemeyen gider efendim bukadar kolay..

Kurallar var da sizin gibiler uymuyor işte.Biz de sizin gibiler yüzünden böyle orta çağda gibi yaşıyoruz. Hadi canım sen seda sayan izle çocuğu da eve sal koşsun.

Biz akşama kadar eşşek gibi çalışalım. Akşam da milletin gürültüsünü çekelim. Nasıl olsa biz insan değiliz. Sadece çocuklar ve onların anne babaları saygıyı hak ediyor.Bizim dinlenmeye uyumaya ihtiyacımız yok.

Kurallar var da sizin gibiler uymuyor işte.Biz de sizin gibiler yüzünden böyle orta çağda gibi yaşıyoruz. Hadi canım sen seda sayan izle çocuğu da eve sal koşsun.
Evet kurallar var mesela istedigimiz gibi insanlara hakaret edemeyiz sizin gibi. Sizin gibiler derken beni tanimiyorsunuz uslubunuz çok itici.

Ayrıca hayatimda seda sayan izlemedim tv de izlemem ..Cocuklarimida nereye salacagmi cok iyi bilirim...

Ya ben hiç polisin ad gizlediğini duymadım, özel belirtmek mi gerekiyor bilmiyorum ama. Önceden yaşadığım apartmanda sarhoş bir adam vardı, gecenin 2'si 3'ünde bağıra bağıra apartmanı inletirdi, herkesi rahatsız ederdi. Ben de polise şikayet ediyordum, polis benim kapıma geliyordu. Ya kardeşim, adamın kapısına gitsenize bana niye geliyorsunuz? "Şikayeti eden siz misiniz?" diye beni sorguya çekiyor bi de. Sarhoş adam zaten, bi de manyak olsa benim üzerime yürüse ne olucak? Niye beni hedef gösteriyorsun?

Ben de içimi döktüm burada sinirden :) Cidden adımı vermeyin diye belirtirsek vermiyorlar mı?

Adim gizli kalsin diyince buna uymak zorundalar, sonucta siz 'yasal olarak' birtakim nedenlerden oturu gizlilik ilkesine uyulmasini istiyorsunuz. Ha dangozun biridir gelir kapiya dayanir soru sorar falan onun icin de memurun adini ogrenip hakkinda ihbar yapip sizi bile isteye tehlikeye soktugunu belirtip sikayet edebilirsiniz. Ama normalde gizli kalsin dendiginde gizli kalmak zorundadir.

Evet kurallar var mesela istedigimiz gibi insanlara hakaret edemeyiz sizin gibi. Sizin gibiler derken beni tanimiyorsunuz uslubunuz çok itici.

Ayrıca hayatimda seda sayan izlemedim tv de izlemem ..Cocuklarimida nereye salacagmi cok iyi bilirim...

Kusura bakmayın ama kendiniz saygısız davranırsınız sonra da bize saygı dersiniz.
Sizin gibiler dedim evet. Çünkü heryerdesiniz.Ve toplumu aşağı cekmenizden bıktım.

Kusura bakmayın ama kendiniz saygısız davranırsınız sonra da bize saygı dersiniz.
Sizin gibiler dedim evet. Çünkü heryerdesiniz.Ve toplumu aşağı cekmenizden bıktım.
Hangi saygisiz davranisimdan bahsediyorsunuz.
Kimseye hakaret etmedim sizin bizim gibi diyede otekilestirmedim
Sizde bu tavirla toplumu yulseltiyorsunuz zannımca.

Back
X