• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

hayatımda bir kez 2. katta oturdum onda da üst kattakilerle kavga edip çıktım evden. Onun dışında da şuanda da en üst katta oturuyorum bunlarla karsılasmaktan korktugum ıcın. Saygısızlıga hiç tahammül edemiyorum. Çok haklısınız bence konunuzda. İnanın okurken gerildim, kendimi sizin yerinize koydum. Böyle insanlarla başetmek öyle zor ki. Aklıma çözüm gelmedi. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz evi satmak haricinde? Eşiniz ne düşünüyor?
Eşime hep diyorum ev alacaksak son kat olsun elin pisliğini gürültüsünü çekemem. İnşallah bize de son kat almak nasip olur

Keşke bu kadar basit olsa o kadar yalancı çirkefler ki biz yapmadık diyolar anca mahkemelık olmam lazım elimde bi örnek pislikle

Nekadar onyargilisiniz kendiniz hukum veriyosunuz bir polis cagirsam polis gelmez demediginiz kaldi .

Iyi oturun kusmuklarla madem cozumu yok

Dövmüssünüz birde pis kan diyorsunuz
Hic vicdan yokmu
Bunun yolu 50 yasinda kadini dövmekmidir
Ben kadınA degil kadın bana saldırdı ne diyim oh ya. E güzel dövüyon vur heryerime gel kusmuyon yetmedi salonumada mıç mı deseydim

Şiddete karşıyım ama bu kadın haketmiş..
Kimse kusura bakmasın..
Ne kadar yanlı düşünüyorsunuz ya hem gelip camıma kusacak , hemde özür diliyceği yerde evimde gelip bana vuracak..
Bende polis polis diye mi bagırıcam..
Hukuk da bile yeri var bunun siz medeniyetten bahsediyorsunuz..

çirkef çirkefi çekmiş bu konuda.

çünkü akıllı mantıklı insan en kısa sürede taşınırdı.

Ben kadınA degil kadın bana saldırdı ne diyim oh ya. E güzel dövüyon vur heryerime gel kusmuyon yetmedi salonumada mıç mı deseydim
polis savcı hakim diyorlar yorumlarda.

anlamak var sen. biloorrr Türkçe.

Şiddete karşıyım ama bu kadın haketmiş..
Kimse kusura bakmasın..
Ne kadar yanlı düşünüyorsunuz ya hem gelip camıma kusacak , hemde özür diliyceği yerde evimde gelip bana vuracak..
Bende polis polis diye mi bagırıcam..
Hukuk da bile yeri var bunun siz medeniyetten bahsediyorsunuz..
Dövdüm die kimseden alkış beklemiyorum hatta o an onun yerinde olmak istemezdim benden yasça büyük bi insana el kaldırmakla bende küçüldüm ama can yanınca böle oldu canıma tak etti siz beni anlamıssınız bi gelip özür dilese helallik istese yapmış cahillik sen onun büğüsün yap buyuklük dese bende insanım anlarım ama bu hem suçlu hem pişkin pişkin biz yapmadık diyip saldırıyor anlayısınız için saolun

Ben sana hak verdim canim defalarca uyarmissin ve yaptiklari seyler alttan alincak seyler degil bide uste cikip hakli olmaya calisiyorlar birak nereye gidiyosa gitsin neticede sen yoktan yere cikip kadini dovmemissin o senin hanene tecavuz etmis ve ilk olarak o vurmuş sen bosver ellerinden Geleni yapsinlar sen haklısın sonuna kadar. Edep yoksunu insanlar

konu sahibi haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz...
evinizde size vurdumu, sizde o derecede vursaydınız 50 yaşındaki kadından kan çıkarana kadar değil.
polise gidin şikayetçi olun, tabi komşunuz sizden önce gitmezse..
geçenlerde anne oğluna terlik fırlattı diye tutuklamışlardı...
kanun yoluyla yapın yapacağınızı..

10 yıl önce,benmde üst komşum, ne bulursa silkeledi, mutfak balkonuma,
iyilikle söyledim anlamadı
kızdım anlamadı..
birgün yine balkon dolu, ilaç kutusuna varana kadar saç salak zeytin çekirdeği vs vs
şöyle bi baktım, derin bir nefes aldım.
kürekle süpürdüm tüm pislik kürekte..

çıktım üst kata, zile bastım.
kapıyı açtı kadın, merhaba dedim ve ayağımı bir adım içeri atarak, kürekteki tüm pisliği yere yayarak döktüm..

kadın şok, misafiri varmış herkes kalktı geldi, bana işte ayıp değilmi sen napıyosun bilmem ne,

sshhhhhh dedim parmak salladım, sakın ağzınızı açmayın siz.
hergün ben temizliyorum bu pisliği, bugün teyze temizleyecek dedim.
indim aşağıya :)

Ben sana hak verdim canim defalarca uyarmissin ve yaptiklari seyler alttan alincak seyler degil bide uste cikip hakli olmaya calisiyorlar birak nereye gidiyosa gitsin neticede sen yoktan yere cikip kadini dovmemissin o senin hanene tecavuz etmis ve ilk olarak o vurmuş sen bosver ellerinden Geleni yapsinlar sen haklısın sonuna kadar. Edep yoksunu insanlar
İşte konuyu anlamak iÇin okuyan insanlar nsl belli oluyor Allah razı olsun ben kimseye saldırmadım madem o kadR suçsuz çagırsaydı ya polis alaydı darp raporu

Kadını mı dövdünüz :eek::eek::KK42:
Bugün konu açan bacılar pek ilginç :KK69:

En iyisi ordan taşınmanız , o aileyle uğrasmak zor gibi

Benim de kardesim ergenken gece gizlice içmiş bi de aynı dediğin gibi kusmuş balkondan aşağı tabi herkesin camına filan bulaşmıştı(iğrenç) tabi komşular geldi, annem gidip temizlemişti kardesimin de bi güzel ifadesini almıştı, bi daha yaşanmadı böyle bişey. Sizinkiler hem suçlu hem güçlüymüş. Ya polisle çözmeye çalışacaksınız konuyu ya da taşınacaksınız ordan. Üzüldüm olanlara

İşte konuyu anlamak iÇin okuyan insanlar nsl belli oluyor Allah razı olsun ben kimseye saldırmadım madem o kadR suçsuz çagırsaydı ya polis alaydı darp raporu
Sen boşver haksizsin yazanlarin basina ayni olay gelse cogu ayni seyi yapar buna eminim. Ben senin yerinde olsam bende dayanamazdim neticede insanlar yeri gelir çocuklarinin bile kusmugundan tiksinir ki essek kadar yabancinin pisliginden bahsediyoruz

evinizde size vurdumu, sizde o derecede vursaydınız 50 yaşındaki kadından kan çıkarana kadar değil.

kızdım anlamadı..
birgün yine balkon dolu, ilaç kutusuna varana kadar saç salak zeytin çekirdeği vs vs

kapıyı açtı kadın, merhaba dedim ve ayağımı bir adım içeri atarak, kürekteki tüm pisliği yere yayarak döktüm..

kadın şok, misafiri varmış herkes kalktı geldi, bana işte ayıp değilmi sen napıyosun bilmem ne,

Ah canım bunlar öle utanacak kapasitede değil zaten evleri lahım çukuru gibi kokuyo pislikten utanmazlar ben öle pislik yapsam kimbilir nolur

ayy bu çok iğrenç bir durum....biliyorum çünkü yıllar önce benim komşumun oğluda yapmıştı...ama ben annesinden korktuğu için camdan dışarı yaptığını düşündüm ve annesine hiçbirşey söylemedim...sabah eşim evdeyken o okula giderken içeri çekip bir güzel azarlayıp camımı sildirmiştim....komşuma da bir kaç yıl önce üst kattaki gençlerden şikayet edip dururken söylemiştim...kadın mosmor olmuştu:))

kızdım anlamadı..

bu da çook zekice :) benim üst ve alt kat eltiler onlarda bir evde toplaşıp her akşam 12 ye kadar çok gürültü yapıyor apartman zaten onların. bunlara ne yapmalı fikir verir misiniz en son üst kattakinin oğlunu alt kattakinin oğulları dövdü de bayadır araları mı açık ne bir arada değiller şükür. ama bebeğim olunca barışırlarsa mümkün değil uyuyamaz tam benim yatak odama geliyor buluşma odaları.

Benim de kardesim ergenken gece gizlice içmiş bi de aynı dediğin gibi kusmuş balkondan aşağı tabi herkesin camına filan bulaşmıştı(iğrenç) tabi komşular geldi, annem gidip temizlemişti kardesimin de bi güzel ifadesini almıştı, bi daha yaşanmadı böyle bişey. Sizinkiler hem suçlu hem güçlüymüş. Ya polisle çözmeye çalışacaksınız konuyu ya da taşınacaksınız ordan. Üzüldüm olanlara
Olması gereken o zaten helal olsun annenize komşuluk böledir zaten temizliğibatsın insan gibi özür dilese onada razıyım

Back
X