• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

Taşının oradan daha büyük kan çıkmadan .

Tamam kan cikana kadar dovmus olmasi hos degil ama oglundan cekiyorsa insan bi mahcubiyet gosterir daha yag gibi uste cikmaya calismaz. O kusmuk havadan ucmiyor ya yalan soyledigi ortada. Ve yasli diye gelip konu sahibine el kaldiramaz, banada biri gelip elini kaldirsq bende geri vurarim yalan degil. El kaldirmadan önce sonuclarini dusunsun bu insanlarda biraz
Kanatana kadar dovmus hanimefendi savundugunuz seyi bir dusunun once lutfen.
Biraz insanlik. Cok korkunc Allah korusun tekrar boyle insanlardan

Bu konudan ve yazanlardan anlıyorum ki KK Kadinlariyla kavgaya gidilir :KK70:

Konu sahibi allah sabır versin. Kavga edilmeseydi keşke ama olmuş bir defa tabi şiddet çözüm değil.

Ay herkes konu sahibine kızmış da napsaydı ya Allah aşkına üstteki kadın zaten dövmeye gelmiş öyle durup beklese miydi he dövsün beni de ben de polise ondan sonra giderim mi deseydi? İmdat butonu mu var evlerinizde anlamadım ki? O an tabiki kendini savunacak 50 yaş da öyle çok büyük bşr yaş değil he konu sahibi gider kapısını çalar içeri girer gir imez kadına dalar da derim hatalısın ama napsın konu sahibini dövmeye gelmiş.. Benim 2 buçuk yaşındaki oğlum bir yere misafirliğe gittiğimde halıya çay döktü diye o kadar mahçup olmuştum ki anlatamam insan biraz mahçup olur özür diler ama yok.. Konu sahibine hak verdim ne yalan söylim.. Kusmuk ne ya neeeee?

kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
Elinw sağlık bazıları insanca anlamadıkları için mecbur bırakıyorlar insanı.

Mantıklı olsa alır karşına konuşursun. Biri beni dövmeye geldiyse iki sonucu vardır ya döver ya ben onu döverim, ona da hazırlıklıdır herhalde. 50 yaşındaki kadın ben döverim diye gözüne kestirmiş ama evdeki hesap çarşıya uymamış

50 genç bir yaş değil ancak pek de yaşlı sayılmaz, sizin vurduğunuz sırada kadın kalp krizi geçirebilirdi, fenalaşabilirdi bir insan size saldırmış ise şayet en asgari şekilde o saldırıyı başınızdan atmakla bir sorumluluk doğmaz size karşı ancak siz yerlere kanı dökülecek kadar dövmüşsünüz bu kesinlikle sizi haklı yapmaz size saldırı anında onu ileriye itio kapınızı kapatıp polisi çağırsaydınız size hak verirdim bu şekilde şiddet uygulamanızın haklı bir yanı yok maalese.

Nasıl bir anlatımdır o ,kan dondurucu tabirler...Bu yaptığınızdan zevk alır gibi anlatmışsınız;tek bi sorum var:Kirada mısınız?

Kanatana kadar dovmus hanimefendi savundugunuz seyi bir dusunun once lutfen.
Biraz insanlik. Cok korkunc Allah korusun tekrar boyle insanlardan
Ben iyi yapmis demedim sanirim yanlis okudunuz, ama kendimi dovdurmeyede merakli degilim. Bana el kaldirana bende kaldiririm, hem kadini ittirip kadin yerede dusmus olabilir yani piskopatca dovdugunu dusunmek ve buna inanmak istemiyorum.

Ben iyi yapmis demedim sanirim yanlis okudunuz, ama kendimi dovdurmeyede merakli degilim. Bana el kaldirana bende kaldiririm, hem kadini ittirip kadin yerede dusmus olabilir yani piskopatca dovdugunu dusunmek ve buna inanmak istemiyorum.
Tabiki kendini savunmali, ama kan revan goturmus ortaligi. Birde "her yer onun kani oldu pis kani temizlemekle ugrastim" yazmis. Aynisinin bir yakininizin basina geldiğini bir dusunsenize bence affedilir bir sey degil. Kim bilir nasil dovdu ya cok korkunc :(

Tabiki kendini savunmali, ama kan revan goturmus ortaligi. Birde "her yer onun kani oldu pis kani temizlemekle ugrastim" yazmis. Aynisinin bir yakininizin basina geldiğini bir dusunsenize bence affedilir bir sey degil. Kim bilir nasil dovdu ya cok korkunc :KK43:
Evet korkunc ama birine elinizi kaldirdginizda her ihtimali dusunup kaldiracaksiniz ozaman. Ben karsiyimdir siddete hemde asiri bir sekilde ama vuranada vuracaksin yani. Kan akana kadar degil tabiki ama savunma amacli. Simdi hemen yargilamakda istemiyorum konu sahibini cunku sinirinden boyle hircinca yazdi sanki diye dusunuyor ve umuyorum.

Bende üst komşudan nefret ediyorum...Her hafta sonu balkonuma hali silkeliyor ..Kaç defa söyledim tartistim yine yapıyor.Sizin komşumuz daha betermiş Allah kolaylık versin size...Taşımaktan başka bir kurtuluşunuz yok bence çünkü böyle pis insanlar güzel laftan anlamiuorlar malesef..Kendilerinde hic hata uokmus gibi de konusiyorlar utanmadan...Kavga falan da etmişsiniz siz Allah korusun işi dahada büyütmeden taşının bence...

Tek yapman gereken taşınmak ..... sorunlu insanlarla ugrasmak daha büyük sorunlara yol açar. ..

kiradaysanız taşının ya da apartmanca onların taşınması için uyarın(kibarca tabii,şimdi siz uyar deyince kafasını gözünü patlatırsınız kadıncağızın yanlış anlayıp)...Şu salyangoz gibi oturduğunuz evlere yapışmanızı da anlamıyorum,taşınmak bu kadar zor bir şey mi...

Back
X