Hahaha koptumgırgıriyede mi yaşıyosunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha koptumgırgıriyede mi yaşıyosunuz![]()
Oğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucak
Al benden de o kadar 43 yaşındayım. Komplekse girdim ayol. 50 ye yaşlı diyorlar. Napalım ölelim mi? Daha benim kaynanamın annesi sağ. Bu durumda o dinozor oluyor sanırım.Ayy 50'me az kaldı ben de mi yaşlı diye anılacağım
Nesi yaşlı yahu sanki 80 yaşında![]()
Al benden de o kadar 43 yaşındayım. Komplekse girdim ayol. 50 ye yaşlı diyorlar. Napalım ölelim mi? Daha benim kaynanamın annesi sağ. Bu durumda o dinozor oluyor sanırım.
Kanatana kadar dovmus hanimefendi savundugunuz seyi bir dusunun once lutfen.Tamam kan cikana kadar dovmus olmasi hos degil ama oglundan cekiyorsa insan bi mahcubiyet gosterir daha yag gibi uste cikmaya calismaz. O kusmuk havadan ucmiyor ya yalan soyledigi ortada. Ve yasli diye gelip konu sahibine el kaldiramaz, banada biri gelip elini kaldirsq bende geri vurarim yalan degil. El kaldirmadan önce sonuclarini dusunsun bu insanlarda biraz
Elinw sağlık bazıları insanca anlamadıkları için mecbur bırakıyorlar insanı.kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
Ben iyi yapmis demedim sanirim yanlis okudunuz, ama kendimi dovdurmeyede merakli degilim. Bana el kaldirana bende kaldiririm, hem kadini ittirip kadin yerede dusmus olabilir yani piskopatca dovdugunu dusunmek ve buna inanmak istemiyorum.Kanatana kadar dovmus hanimefendi savundugunuz seyi bir dusunun once lutfen.
Biraz insanlik. Cok korkunc Allah korusun tekrar boyle insanlardan
Tabiki kendini savunmali, ama kan revan goturmus ortaligi. Birde "her yer onun kani oldu pis kani temizlemekle ugrastim" yazmis. Aynisinin bir yakininizin basina geldiğini bir dusunsenize bence affedilir bir sey degil. Kim bilir nasil dovdu ya cok korkuncBen iyi yapmis demedim sanirim yanlis okudunuz, ama kendimi dovdurmeyede merakli degilim. Bana el kaldirana bende kaldiririm, hem kadini ittirip kadin yerede dusmus olabilir yani piskopatca dovdugunu dusunmek ve buna inanmak istemiyorum.
Evet korkunc ama birine elinizi kaldirdginizda her ihtimali dusunup kaldiracaksiniz ozaman. Ben karsiyimdir siddete hemde asiri bir sekilde ama vuranada vuracaksin yani. Kan akana kadar degil tabiki ama savunma amacli. Simdi hemen yargilamakda istemiyorum konu sahibini cunku sinirinden boyle hircinca yazdi sanki diye dusunuyor ve umuyorum.Tabiki kendini savunmali, ama kan revan goturmus ortaligi. Birde "her yer onun kani oldu pis kani temizlemekle ugrastim" yazmis. Aynisinin bir yakininizin basina geldiğini bir dusunsenize bence affedilir bir sey degil. Kim bilir nasil dovdu ya cok korkunc![]()