• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

Yerden göğe hukuka basvurursa kadın haklı..
Ne haneye tecavüzünden bahsediyorsun?
Umarım başvurur.

en basindan herseyin fotografini ceker sikayetci olurdum. herkes sizin gibi polise sikayet etsem zaten birsey olmaz derse ülkede nizam kalmaz ki://

kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
Kadını kan içinde bıraktınız ve bunu temizlediniz.. İlla o kadınla bir olmanız gerekmezdi. Ki sizin yaptığınız çok daha ağır. Ben olsam en kötü, baktım kadın bana vuruyor hemen polisi arardım. Tabi ki kendimi savunurdum ama kadını evden çıkarmaya çabalardım. Sen mi ben mi güzel dayak atarz olayına girmek istemezdim. Ayrıca kadın oğluna sahip çıkamıyor olabilir şimdi ki gençler kimseyi takmıyor. Bilemiyorum. Ben polisi arardım. Çok yanlış geldi bana

kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
50 yaşındaki kadını dövdün mü? aaa şaşkınlığımı tarif edemiyorum, yazıklar olsun.

Ne kadar iğrenç saygısız inlarlar var yahu elin pisligini temizleyeme mecbur değilsiniz aslinda o kusmugu yedircen o pis oğlana . Çok iyi yapmışsınız bende sizin yerinizde olsam aynini yapardım ne diye sert çıkıyorsunuz hanımlar bir empati kurun hayde kim ister kendinden büyük bir kadına saygısızlık yapıp el kaldırmayı ama hak etmiş kız kendini savunmasa kadın dahada çok üzerine cullanirdi o anda poliside arayamaz tabikide kendini savunacak gerekse el kaldıracak siz temizlesenize elin kusmugunu kim bilir siz nasıl tepki verirdiniz gerçekçi olun

Kusmuk mu :kusmuk:
Keşke polise şikayet etseydiniz, olmadı savcılığa giderdiniz. Kanıt olması gereken şeyleri söylerdi belki savcı, onları toplasanız , savcı çağırsa onları bence duzelirdi. Korkudan yapamazlardi artık. Şimdi o da bilenmistir daha da. Kavgayla sorun çözülmez ne yazıkki. Apartmanda yönetici yok mu ? Onlar ne diyor bu işe ?

kadın bana vuruyor polisi arardım demiş bazıları o an için o piskolojiyle o size el kaldırıyor siz tele mi bakabiliceksiniz o zaman birileri size taciz de bulunsun ve sizde polise haber verin iş işten geçtikten o piskolojiye girdikten sonra ne anladım bu işten tabiki kendi başımıza çözemeyiz ama bizi elleyenede mi dur yapma demiyelim karşı çıkmayalım bana anam babam bile el kaldıramıyor bu hafif yenilir yutulur birşeymi konu sahibi sendede hata var kadınla yüz göz olmuşsun yeterince çek fotolarını yada sizin evi gösteren kamera yokmu yada sen rica et komşularından imzalı ifade yada görgü tanığına başvur polise git bu saatten sonra da gerçekten dikkatli ol çamura bulaşmışsın izi kalmasın birşey falan yapmasınlar keşke baştan bunları yapsaydın da ne kapında kan çıksaydı nede bu kadar stres altında kalsaydın

Bacım eşini falan katsaydın araya.. yada ne bilim polise gitseydin .. Ama dovmeseydin

Wow..yani bugun ikinciye dövmekle ilgili konu okuyorum :KK70:hanimlar kendinize gelin..

Etraf nasıl kan oldu bide onları temizlediniz kadın kavgası saç baş olur bunu hayal edemedim :KK57:

Sizin adınız pembe mi komşunun oğlunun adı da bayram falan?
Sulukule halt yemiş cidden :kusmuk:

Hadi onlar terbiyesiz o konuda hem fikiriz. Sen nasıl bir insana dönüşüp dövüyorsun. Polis var bu ülkede şikayet et mahkemelere kadar git. Şuan onlar kanıtlamasa da darp ettiğin için suçlusun. Yazık haklı olduğun yerde bile sınırını bilememişsin.

Kadını mı dövdünüz ? :KK57::KK57:
Hayır seçenek çok dövmek yerine kan çıkartacağınıza polisi arasaydınız
Allah tabiki başa vermesinde bilmiyorum yaptıkları terbiyesizlik tabi
ne diyeceğimi bilemedim...

Ben sizden insan gibi akıl bekliyorum görüyorum ki sizlerin benden daha çok akla ihtiyacı var elimle vurdum kadına hiç üzülmeyin 1.70 boyunda en az 90 kilo öle acınacak bi kadın degil
Ne elmiş arkadaş,bir vuruşta kan olmuş heryer.
Bakın konunuzda haklısınız,kimse istemez camında kusmuk lekeleri ile karşı karşıya kalmak,hemde defalarca ama ararsınız zabıtayı,yada polisi kim ilgileniyorsa artık,şikayetçi olursunuz,gereği yapılır ki zabıta halı silkeleyene dahi ceza kesiyor,bunlarada muhakkak bir yaptırımı olurdu,bu kadar yüz göz olmaya ne gerek vardı? 1 kez söylediniz,devamı gelince artık muhattap dahi olmamalıydınız birebir. Ha onun gelip size vurması doğru değil tabi ama yinede ikinciye,üçüncüye,bilmem kaçıncıya gidip muhattap olmamalıydınız. Haklıyken gayet haksız duruma düşmek bu olsa gerek.

Bir üst komşu mağduru da benim annem.. Davalığız şu anda hem de 2 tane dava.. Ama bu yüzsüzler oldukça ben artık adalete de güvenmiyorum.. Hala aynı sorunlar devam ediyor.. Ne zabıra ne darp raporu ne karakol ne adliye hiçbir işe yaramıyor..

Taşının. Zor bir şey değil ki. Değer mi bu kadar çekmeye. Ben taşındım ohhh miss. Dört buçuk ay oldu. Usttekiler çok gürültücüydu. Ne polis bir şey yaptı ne de zabıta. Tehdit etmelerine rağmen polisin dediği tek şey şikayetciyseniz mahkemeye basvurun .. Bu kadar.
Çirkin insanlarla ugrasilmaz. Taşının. Olan size olur .

Dondum kaldim. Oglunun yaptigi normal degil igrenclik ama senin yaptigin hic normal degil sende ona bir iki tane yapistir sacini cek bilmem nap ama kan akitacak kadar dovmek nedir? Umarim basiniza bela almazsiniz. Kendimi dusundum o sekilde oraya bi kamyom adam yigardim herhalde evi basiniza gecirirdim.

Back
X