Üst komşudan gelen ses seviyesi

Çıldırtıcı ben de radyo yu bir saatliğine kurdum , çıktım evden , ses yoktu o anda ama akşamları açıyor ya hanım , bilmiyorum etkili olur mu ama umarım anlar , bazen de sessizlik varken antredeki tavana yapışık küçük dolabın kapağını açıp çarpıyorum azıcık içim soğusun diye ama bu sonucu değiştirmiyor o evde rahat değilim şu an taşınamayız ama inş gönlüme göre bi şeyler olur çok bunaldım çünkü , kulak tıpası aldım ama sürekl gergin yaşamak çok yordu

Bu konu ben hamile kalmadan önce açılmıştı üç aylık hamileyim hâlâ aktif konu maşallah

Resmen o zamanki halimi anlatıyorsun turuncu tıpalarla geziyordum evde rahatsız edicek bi ses olmasa bile ben hemen sinirleniyodum psikolojimi bozmuşlardı sonra allahtan taşındık anneme diyodum ben ara kata taşınmam çatıkat olacak diye alaha şükür çatı katı bulduk alttaki komşumuzda sessiz huzura erdik darısı senin başına

Ayyy gerçekten mi , iki çeşit en iyi tıpayı aldım bi sürü , dediğin gibi normal insan olan komşum olsa arada çıkarttığı sesler batmaz ama bu kadının her türlü sesi normal evelrfe olabilecek sesleri bile sinirlerimi hoplatıyor, arada tavana cisimler fırlatıyorum kendi içimi rahatlatıyorum güya ama içim öfke dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…