Üst komşudan gelen ses seviyesi

Sesi tamamen kesmiyor ama azaltıyor.Gece 12.30 da mı yapılır işler Gerçekten boğulası komşular.
evet 12 ye jadar gezıyorlar cunku
12 den 3 e kadar süreklı ses yapılıyor
bır de bız bu evde yasıyoruz dıyorlar
ses gelmesı normal dıyorlar

evet 12 ye jadar gezıyorlar cunku
12 den 3 e kadar süreklı ses yapılıyor
bır de bız bu evde yasıyoruz dıyorlar
ses gelmesı normal dıyorlar
nasıl uyuyırsun o seste?
ben de gece sesleri için kulak tıkacı aldım en iyisi denenlerden , iki değişik markadan da aldım,
ama o da kulağıma ve başıma ağrı yapıyor her halükarda yorgun kalkıyorum,
tam cinnet sebebi

Bu yazdıklarınızı görunce apartmandan sogudum !!ev almak ıstıyorum ama bunları duyunca aldıgımada pişman olmak istemıyorum ..
walla ben en üst kattan ev almıştı altım boştu onun altında da erkek çocukları olan kalabalık aile yaşıyordu, düşün ta ordaki gümbürtüler benim eve geliyordu ama tabi iki alttan gelen ses ne kadar rahatsız edici olabilirdi?rahatszı olmazdım sadece altlarında oturmadığıma şükrederdim.
onların altındakine çok acıyordum,
yani demem o ki en üst kat çok iyiydi bi tek asansör motorundan gelen ses vardı evime,
ara kat daireler karşı ciddi antipatim oldu şu son 6 aydır,
bi de komşudan nefret ettiysen daha da batıyor üstümde o kadını yaşaması bile batar oldu, öyle nefret ettrdi kendnden

ben de takıntılıyım sizin eve komşu sesi gelmiyor mu hiç,
müstakl ben de istiyorum ama yan taraflardakilerden korkuyorum daha şimdiden düşün o kadar sevmiyorum sesi

uyuyamıyorum ki
kulaklık taksam da gecenın o sessızlıgınde o kapı carpma ve itme cekme seslerı rahqatsız edıyor
kısın erken uyuyorlardı hıc ses olmuyordu
öğretmenler sımdı tatıldeler
tum gun yoklar evde dediğim gbı 12 den snr baslıyor

anlayamadıgım sesler yapıyorlar
süreklı bırseyler ıtıp cekıyorlar
ve tum evın oda kapıları abartmıyorum ıkı üç dakıkada bır carparak kapatılıyor
öküz gbı yasıyorlar evın ıcınde

çok zor ...
çalışıyormusun

çok zor ...
çalışıyormusun
evet çalışıyorum
adama gece yazdım sabah işe gideceğiz dedim :)
biz ses yapmıyoruz eve yenı geldık dedı:)

eve yenı geldıgınızı biliyorum ,siz gelınce ses baslıyor dıyorum
hiççç kusura bakmayın bile demedi.

.
Geliyor... Aile binası olunca bir şey de diyemiyorsun.
çok gelmiyor demek ki , çok gelse katlanmazsın , ben akşam eve gitmek istemiyorum o derece sinir oldum nefret ettim kadından allahın cezası uğursuz , evimin semti dalan çok iyi ama bu kadın ...

.

çok gelmiyor demek ki , çok gelse katlanmazsın , ben akşam eve gitmek istemiyorum o derece sinir oldum nefret ettim kadından allahın cezası uğursuz , evimin semti dalan çok iyi ama bu kadın ...
Cok gelıyor ben dr katlanamıyorum ama napıcam
Evi daha yeni aldık:)

apartman hayatına kimse ayak uyduramıyor sanırım bu ülkede, apartman nedir bir arsayı bir grup insanla paylaşmak ve bu sayede barınabilmektir ama sanki tüm bina sadece kendisinin bu insanlarım.

apartman hayatına kimse ayak uyduramıyor sanırım bu ülkede, apartman nedir bir arsayı bir grup insanla paylaşmak ve bu sayede barınabilmektir ama sanki tüm bina sadece kendisinin bu insanlarım.
Aynen , Benim üstteki beyinsiz "sadece akşamları açıyormuş tv yi " !! Çocuk yok evde bişey Yok başka sesim Yok diyo , sanki herkes bi şekilde ses yapmak zorunda , ben de sadece akşamdan akşama evimdeyim, ama bunun hesabını veremez , çok zorlanıyorum artık cinnet geçireceğim

Canım tek yol taşınmak ya da odaları değiştirmek, sabah ses olan odada akşam,akşam ses olan odada sabah olabileceğin şekilde 2+1 ise ev bu kolay biraz daha ama1+1 ise yandın.

Canım tek yol taşınmak ya da odaları değiştirmek, sabah ses olan odada akşam,akşam ses olan odada sabah olabileceğin şekilde 2+1 ise ev bu kolay biraz daha ama1+1 ise yandın.
Ya işi tuhafı odalar dipdibe , tv açtığı odanın altında oturmuyorum zaten , tv açtığı oda tam Ortada , bi yanında salon bi yanında küçük bi oda, biz salonda oturuyoruz ve anten girişi salon tarafındaki odada , benim salon öyle zonkladığına göre sanırım duvara da monte tv si , salon ve tv yi açtığı oda iptal zaten, yani kısaca bütün odalarda deli dana gibi dönüyor kadın hele sabah 6 da kalkıp yatak odada bi saat indirme kaldırma işleri sonra diğer odalarda zzort zort eşya sesleri

Bizim eski evimiz öyleydi altta annesi üstte kızı arada biz oturuyorduk son ses ilahi dinlemesi üst kattan alt kata sürekli bağırması çoçuklarının çığlığı akşam son ses tv izlemesi bide biz eve taşınırken anneside dedik sessiz bir ev istiyoruz ona göre diye kadında bizim bi sesimiz yokkk karı koca yalnızız demişti üstte kızının sesi altta annesinin sesi hergün 6 çoçuğu eşleri torunları annesine geliyordu birde bi odaya torunları topluyo gece 12 lere kadar top oynuyorlardı şuan yazarken bile hatırlayıp sinir oluyorum katlanılacak şey değil sesli komşu

Uyardınız mı hiç ya da misilleme yapıp siz de son ses bişeyler açtınız mı ? Bende ciddi ciddi Arakat fobisi oluştu , aklımda her daim evimdeki rahatsızlık var , basıl olacak buniş bilmiyorum, cinnet geçirecem sanırım

Rahatsız olmakta haklısın . Bizim de üst komşu çılgınlar gibi ses yapıyorlar. Valla kapıcı da gitti konuştu eşimde gitti. Dikkat ederizden başka laf çıkmadı ağızlarından. Ben evde tıkırtı yapan terlik olunca çıkartıyorum giymiyorum. Millet çok düşüncesiz. Haydi tv yi duymadı açtı diyelim de sabah namaza kalkıyorsa da koyar eşyalarını seccadesini dolap filan açmasın. Ama işte bunu düşünemiyor herkes...

Zaten hakkımı helal etmiyorum İnan ki anksiyetem ciddi arttı

Kaç kere uyardık kızı normal değildi zaten aşağıda ders çalışıyorum son ses ilahi açmışsın diyordum sen hangi okula gidiyorsun diyodu misilleme yapmadım çünkü zaten onlar son ses müzik açsamda farketmezlerdi evde hergün 20 kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…