Arkadaşlar yine tv yi açtı , her akşamki gibi , tık tık tık şeklinde 3 defa vurdum tavan a, çünkü cidden çok Yorgun'um ve kısık tv sesi ile gevşeyip dalmak istedim bari bu gece dedim , eşim de Yok bu gece , sakin şekilde evimde vakit geçirmek istedim , ama yine mümkün olmadı , tık tık tık diye vurdum aynen bu , kadın bağırmaya başladı ne vuruşuyorsunuz beeee diye , sonra çıktı daire kapısını çarptı , merdivenlerden hışımla indi ve oğlunun kapıyı açıp gelinine beni şikayet etti, bu saatte vuruyorlar diye , bi sürü şikayet etti beni , gelin de o hışımla geliş kapımı çaldı , üst komşu da yanında , sen nasıl vurusun annemin evine bu saatte diyor gelin , bu saatte tv yi dinliyorum her akşam dinliyorum eşya da çekiyor zıplıyorum her seferinde dedim , gelin siz kendiniz e bakın arabayı eğri pek etmişsiniz , doğalgaz borusuna kerata aşmışsınız (plastik kereya herkeste var), vs vs lerle bağırıyor gelin , siz bu kadını öldürvek misiniz diyor , o ne demek se !!! Gelin bağırdıkça ben de bağırdım , her akşam ya her akşam dedim , bazen olur bazen olmaz her akşam aynı ses dedim , üstteki kadın da ay kalbim çarpıyor vs lerle orda söylenip duruyor , Of kızlar ya ne zor şey ya , ben bugüne kadar hiçbir komşu ile bunu yaşamadım , en son yıllarda üstteydim ama ondan önce üstümde birileri hep vardı , olaya bak ya , napim ben diyor gelini , kulaklık la dinlesin ya da cihaz la dedim , öyle gergin gergin ayrıldık , oğluna hiç bir şeyin altına keçe falan takmadı hanımlar ve yaşlı kadın ciddi aktif bir bedene sahip , o merdivenler den bi indi koşa koşa , ama kalbim çarpıyor diyerek söylenip durdu , Benim de çarpıyor inanın