- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sallamazdım bu durumuKızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?
Sorma canm hiç başlı başına bi problem kendisi bi ara saklasam mı acaba diye düşündümOoo teyzeme bak sen o da iyiymiş canımçok güldüm seninkide ayrı bi olay
neyse napalım yapacak bişey yok demek ki
Ayyyben nereden aldığı sölemezdim herade.. bilmiyorum bi yerden aldik bakmadim yaziya derdim![]()
İlk başlarda evet ama şimdi aynı saç aynı makyaj aynı kıyafet aynı oje ikiz gibi gezioz gurur kalmıo öle oluncaZevklerim ve seçimlerim beğenildiği için mutlu olurdum ben. Bunu nerden aldın diye ne güzelmiş diye sorulması bile beni sevindiriyor zaten, gidip aynısını almasıda rahatsız etmez. gurur verici.
Aslında 3 4 aydır yakınz o yeni taşındı yok öle özel sorular sormaz öyle fena biri değil onun işi benim ne giydiğim ne sürdüğüm evime ne aldığım galibaEvinin mutluluğunu, huzurunu almasın da.... Gerisini dert etme.
Demek ki zevkini beğenmiş, seni beğenmiş, yaşantına imrenmiş....
Samimiysem, uzun zamandır arkadaşım ise, ben sorun etmezdim, hoşuma bile giderdi ( aşırıya kaçmamak kaydı ile)
Ama sen bence de bi tık dikkatli ol. İçin için seni kıskanıyor olabilir. Yuvanla ilgili özel sorular soruyor mu???
Henüz kumaş almadım onu da görürse naparım ki bilmiyorumFeyz almak ayrı birebir kopyalamak ayrı! Masa örtüsünü diktin mi ?![]()
GörsünHenüz kumaş almadım onu da görürse naparım ki bilmiyorum
Benim bebeğim yok onun kızı var 4 yaşnda ben bebek istiyorum diyordum bende ikinciyi istiyorum demişti şimdi biz istemiyoruz vazgeçtik bebek işinden bugun o da dedi bende istemiyorum diye tesadüf mü acabaSorma canm hiç başlı başına bi problem kendisi bi ara saklasam mı acaba diye düşündümValla inan ki Yapcak bişi yok canm anlamıyorlar çünkü
Mesela benim çok beğendiğim birşey olsa arkadaşım benden önce alsa..Ayrı bir muhabbet olmadığı sürece sende istiyordun bundan falan gibi...
O şeyi almam ya Şevki kırılmasın derim..Şimdi olmaz derim ama insanlara seçmek mo zor geliyor...Kendileri karar mi veremiyor..Yada bu tamamen bi huy mu hiç bilmiyorum..
Tek bildiğim hiç care yok![]()
Onun bulamayacağı, bulsa da para verip alamayacağı şeyler alırdım.
Mümkünse yurtdışından getirtirdim.
Ben de sevmiyorum herkeste olan şeylere sahip olmayı. O yüzden genelde o sırada moda olan (nar, kuş bibloları, english home'da satılan herşey, pembiş herşey) şeylerden uzak kalırım.
Sorma bide beni kimseyle paylaşamıyor kıskanıyor seviyor biliyorum ah bide şu copy huyu olmasaBian mutfak hali ortusunude mor almis diye okuyacagim diye korktum :) neyseki onu pembe almis. Hic hos bir durum degil.
Kendisini rahatsiz hisseder insan.
Ya mesela mutfak esyasi olur. Kullanisli olur vs. A bu kullanisli guzelmis nerden aldin bende alayim dersin. Ama buda binde bir olur zaten.
Benimde hergun girip ciktigim komsum vardi. Dergilere bakardik market. Begendikmi beraber gider ikimizde alirdik. Yada ben legenler almistim baska komsum ya bemde ariyordum onlardan nerden aldin dedi. Dedim gidip beraber aliriz sanada. Bunlar normal geliyor cunku hem binde bir hemde farkli yani..
Ama sen ne alirsan onu almasi cok sacma.
Gicik edici birsey.
Ama çok cici değiller mi yaaynen bende öyle düşündüm..moda olan şeyleri sevmem bedava dagıtılmış gibi herkeste olur nedense.