Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

Kızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?
demek ki bu saydıklarını ilk defa sende gördü.
yoksa önceden o da alır koyardı.
her evdeki genel eşyalar aslında son dönemlerdeki.
açıkcası ben de rahatszı olurdum.
komşun yaptığının abartı olduğunu idrak edemiyo sanırım.
bire bir aynısını almak herseferinde ilginç ya.
şakayla karışık düşünceni belli et bence.
arkadaşının duracağı yok baksana:))

Basta cok takilacak bir durum degil diye dusundum ama sonra ya baska seyleri (kıyafet vs) de ayni almaya kalkarsa diye dusunmedim degil.Bir ornrk giyinirsiniz artik :D Cok rahatsız olursaniz , sizde olan bir şeyi aldığı zaman "Aynısını mi aldin" falan diyip burun kivirin, anlasin

alsın ne var ki bunda neden bişey diyesin bunun için anlamadım, demekki senin zevkine güveniyor, arkadaşlığınızı bozmaya değer bişey değil, bi sorun bile değil bence
açıkcası çok şanslısın, bu devirde iyi anlaşabileceğin bi komşu bulmak imkansız, aynı apartmanda oturanlar bi selamı bile esirgiyor artık

belki çok görmüş bilmiş biri değil
sizin zevkinizi de beğeniyo alabilir
yani kötü düşünmeyin

sonucta hersey fabrikasyon. english home da kac tane uretildiyse o sayida insanla ayni seylere sahipsiniz zaten. komsunuzla ayni olsa ne olur ayni olmasa ne olur. ozel tasarim olur onu anlarim da hem seri uretim urunler kullanip hem de ayni olmasin takintisini anlamıyorum. evinde nasil durur emin olamiyodur normalde. sizde gorusunce yakışacagindan emin olmustur begenmistir almistir. gayet normal.

Çok samimiyseniz, ki en başta öyle demişsiniz. bişey söyleyemiyor olmanız garip.
bu kadar göze batar şekilde aynı şeyleri alıp aynı düzende yerleştiriyorsa, insan sırf meraktan sorar yahu..

ne guzel tercıhlerın begenılıyor demekkı
bırak alsın onunda evı guzellessın herkesın evı guzellessın :)

Kızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?
Ne güzel ışte zevkinizi beğeniyor.takilmayin böyle şeylere bende yıllarca yasadim benzer şeyler.Rabbim sağlık versin huzurla kullanmak nasib olsun

"Kendimi evimde hissediyorum Sana gelince" de.

Onun dışında da şunu soliim
Elin gavuru ne güzel tasarimlar yapıyor evine. Bizim ülkede herkesin evi aynı..hepsi sıkıcı. Mağazadan bişey alıp gelmekle yaratıcılik olmuyor.

Bu kadar iyiyse aranız kötü niyet aramayın.
Belli ki zevkinizi beğenmiş.
Belki kendisi dekorasyondan çok da anlamayan biridir, sizde gördükleri hoşuna gitmiş ve uyguluyordur.

Popüler oldu diye sevdiği şarkıdan, o sene moda oldu diye bayıldığı renkten soğuyan bi insanım ben, tabi ki hoşuma gitmez, uyuz olurum. :KK53:

Zevkini beğenmiştir, alsın evine sende gördüklerinden de ama bu derece sınırsızca kopyalamak? Tamam al iki paspas, iki obje filan da bu nedir kardeş? Yarın öbür gün kıyafetinden saçının modeline kadar bi bakıyorsun kadın karşında ikizin kıvamına gelmiş, sapıkça bi şey.

Bu durum, bir arkadaşa kırmadan nasıl izah edilir inanın bilemedim.
Üzülmesin diye ben de bir şey diyemezdim sanırım ama zor bulabileceği şeyler alıp aldığım yeri söylemez geçiştirirdim bir yerden sonra ve şakayla karışık "Canım sen zahmet etme aynılarını alacağım diye, gel evleri değişelim sen de rahatla ben de rahatlayayım" gibi bi şeyler derdim.

Hiç önemsemeyin, hatta beğenmiş ki alıyor.

O sizin evinizin aynısı olsun diye yapmıyordur ki.

:)

ben evime böyle küçük dükkanlardan aldıklarımla eski eşyalarla süslüyorum
kimse de kolay kolay bulunmuyor böylece bu devride herkes ev eşyasını english home dan ikeadan alıyor bu yüzden herkesin evi aynı oluyor
konu sahibi için demiyorum ama çoğu ev böyle

"Kendimi evimde hissediyorum Sana gelince" de.

Onun dışında da şunu soliim
Elin gavuru ne güzel tasarimlar yapıyor evine. Bizim ülkede herkesin evi aynı..hepsi sıkıcı. Mağazadan bişey alıp gelmekle yaratıcılik olmuyor.

+1

Pembe bulaşık altlığı, mor paspas filan zaten gözlerim kanadı okurken.

ben evime böyle küçük dükkanlardan aldıklarımla eski eşyalarla süslüyorum
kimse de kolay kolay bulunmuyor böylece bu devride herkes ev eşyasını english home dan ikeadan alıyor bu yüzden herkesin evi aynı oluyor
konu sahibi için demiyorum ama çoğu ev böyle

İkea gene iyi minimal tasarımlar yapıyor ama english home, madame coco bunlar fena. Tüm evler pembe, mor, mint, herşey dallı güllü :kusmuk:

Back
X