Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlarda öle dedim ama abartıya döndü iş tam okumamışsın canım kıyafete makyaja saç modeline kadar gitti işneden rahatsız oldunuz ki?
ne güzel mutlu olurdum . zevkliymisim vay be derdim . :) :)
Yanlis mesaji alinti yaptin galiba :))Mutfak halısı çok kirleniyor o yüzden kaydırmaz örtülerden aldım örttüm çok hoş oldu lastikliler de var piyasada netten bak canm
Ne gibi canmCogunlugun aksıne ıyı seyler dusunmuyrum...![]()
Sen sormasın mı halı örtüsü ne diye canım?Yanlis mesaji alinti yaptin galiba :))
Bende kullaniyorum. Mutfak halisi harbiden hic birsey dokmesen bile cok kirleniyorlar ki ben mutfak halimi cok seviyorum. Degisik birsey. Her goren cok begeniyor.
Pardon canm evet yanlş olmşYanlis mesaji alinti yaptin galiba :))
Bende kullaniyorum. Mutfak halisi harbiden hic birsey dokmesen bile cok kirleniyorlar ki ben mutfak halimi cok seviyorum. Degisik birsey. Her goren cok begeniyor.
Ne gibi canm
Maalesef gerçekten... Çeyiz gerçekten canımı sıktı benim baya... Hatta kayınvalidem açık açık aa bundan bizimkinde de var diye bir çok şeyi gözüne soktuğunda verdiği cevap daha da komedi: evet evet benziyor zaten x le bizim zevklerimizBide o var dimi çeyiz taklidi anlamıyorum bu insanları ya bi sürü model çeşit varken neden illa aynısı olmak zorunda ki
Yüzde 1 milyon haklısınız... Belli markalar moda oldu ve herkeste var... Ama konu sahibinin anlatmaya çalıştığı şey şu sanırım kendisi aldıktan sonra gidip aynısını alması... Herkesin yerleşmiş bir zevki vardır. Ama sen birinden gördüğün şeyi gidip aynısını alırsan onuntaklit etmiş olursun.. Evet onda görmüş beğenip aynısını alırsın, kişiye özel şeyler değil doğru ama bu 1 olur 2 olur max 3... Sonrası taklide girerSon yıllardaki moda renkler ve markalardan bahsetmişsiniz, artık evinde bunlardan olmayan yok ki, değişik bir tarzınız olsa özel yapım eşyaları gidip yaptırsa belki deriz de, çok takılmayın bence. Moda neyse insanlar gidip onu alıyor, istese de istemese de tek seçenek o çünkü. Muhtemelen gidip ev alışverişi yapacak olsam benim evim de mecburen herkesle aynı olur.
Gelin evi programı aklıma geldi, herkeste aynı mobilyalar renkler, çeyizleri bile aynıydı, çok takılmayın. Özel antika arayıp bulmuyorsanız yada çok zengin olup da özel tasarlatmıyorsanız bu sonuç kaçınılmaz.
Yüzde 1 milyon haklısınız... Belli markalar moda oldu ve herkeste var... Ama konu sahibinin anlatmaya çalıştığı şey şu sanırım kendisi aldıktan sonra gidip aynısını alması... Herkesin yerleşmiş bir zevki vardır. Ama sen birinden gördüğün şeyi gidip aynısını alırsan onuntaklit etmiş olursun.. Evet onda görmüş beğenip aynısını alırsın, kişiye özel şeyler değil doğru ama bu 1 olur 2 olur max 3... Sonrası taklide girer
+1'leyen üyeye +1 vermek daha önce denenmiş miydi acaba :)+1
Pembe bulaşık altlığı, mor paspas filan zaten gözlerim kanadı okurken.
Yakında estetikle kendini size benzetmeye çalışırsa şaşırmayın, belli ki kendi secimlerine guvenmeyen, özgüveni olmayan birisi, bence samimiyetinizi azaltın,Kıyafete de sıra geldi aldığım pantolunu beğendi illa para vereyim banada al dedi ben sacımı nasıl topluyorsam yada salıyorsam o da aynısını yapıyor hemen ilk başlarda benimde gururum oksandı demek zevkim güzel diye ama artık abartıya giriyor yaptığım yemeğin kokusunu bile duyup bende ondan pişircem diyo sen düşün