Üst komşum olan kocam

Gaddaminit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
51
99
3
34
Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum, kocamla kavga ettik ve dedesinden kalan samuray kılıcıyla bağırsaklarımı deşti. Ama inanın çok iyi bir insan çok seviyorum onu oda bana aşık... Diye başladığım için üzgünüm ama espriyi anlayanlar tebessüm ediyordur.:)
İşin özü sizlere danışmak istiyorum. Şöyle ki, eşim bebek doğduktan sonra gece çok uyanmamak için başka odada yatmaya başladı, bebekten önce yattığımız üst kattaki yatak odamıza taşındı. İlk başlarda çok üzüldüm gelmesi için ısrar ettim ama gelmedi. Bende şimdi çok alıştım açıkçası horlama yok dönme yok, kitap okurken istediğim gibi lambamı açabiliyorum. E şimdide o geri gelmek istiyor ama ben kabul etmiyorum "Ben alıştım böyle, istediğin zaman gelip istediğin zaman gidemezsin." diyerek. Cinsel olarak herşey yolunda ama ben bu şeklide de mutluyum. Aynı yatakta yatmamak kötü bişey gibi gelmiyor bana yanılıyor muyum? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.

Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum, kocamla kavga ettik ve dedesinden kalan samuray kılıcıyla bağırsaklarımı deşti. Ama inanın çok iyi bir insan çok seviyorum onu oda bana aşık... Diye başladığım için üzgünüm ama espriyi anlayanlar tebessüm ediyordur.:)
İşin özü sizlere danışmak istiyorum. Şöyle ki, eşim bebek doğduktan sonra gece çok uyanmamak için başka odada yatmaya başladı, bebekten önce yattığımız üst kattaki yatak odamıza taşındı. İlk başlarda çok üzüldüm gelmesi için ısrar ettim ama gelmedi. Bende şimdi çok alıştım açıkçası horlama yok dönme yok, kitap okurken istediğim gibi lambamı açabiliyorum. E şimdide o geri gelmek istiyor ama ben kabul etmiyorum "Ben alıştım böyle, istediğin zaman gelip istediğin zaman gidemezsin." diyerek. Cinsel olarak herşey yolunda ama ben bu şeklide de mutluyum. Aynı yatakta yatmamak kötü bişey gibi gelmiyor bana yanılıyor muyum? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Benimki de yan oda komşum 😄 bende üstteki odanın birini dinlenme giyinme vs. odam yaptım döküyorum çocuğun oyuncaklarını o oynuyor bende çocugun yanında keyfime bakıyorum 😄 Şöyle bir düzeltme yapıyorum benim çocuk sabaha karşı uyuyor bazı zamanlar, işte o zamanlar sabah 6 da kalkıp işe gidecek adama eziyet edemem benimkisi tamamen sevgiden ve saygıdan 😄

Son düzenleme:
rahat olsa da kötü bir fikir.burda bile kaç konu açıldı bu şekilde başlayıp kötü yola sapan.ne olursa olsun yataklar ayrılmamalı.

Benimki de yan oda komşum 😄 bende üstteki odanın birini dinlenme giyinme vs. odam yaptım döküyorum çocuğun oyuncaklarını o oynuyor bende çocugun yanında keyfime bakıyorum 😄
İşin güzel yanı gece hep ben uyandığım için suçlu hissedip erkenden uyanıyor çocuğun kahvaltısını ettiriyor o sırada ben uyuyorum. Çok işime geldi böyle :)

İşin güzel yanı gece hep ben uyandığım için suçlu hissedip erkenden uyanıyor çocuğun kahvaltısını ettiriyor o sırada ben uyuyorum. Çok işime geldi böyle :)
Düzeltme yaptım ilk yorumuma 😄😄 ama gelmek istiyorsa kendisi gelsin zaten giderse gider yine 😅

Gece çocuk uyanıyo diye rahatsız mı oldu? Çünkü sen uyanıp bakıyosun de mi? Hmmm çocuğu siz partenogenezle mi yaptınız onun bi alakası yok sanırım
İlk 3 ay oda uyandı. Fakat işe sabah 5 te gidiyor. Sonrasında ben müsaade etmedim.

Bilemiyorum alti ustu birlikte yatmak, bu kadar buyuk olay olmamali. İkinizde durumdan memnun olsaniz tamam ama esin gelmek istiyorken uzatmamak lazim diye düşünüyorum ben. 🙄
Haklısınız ama öyle canı isteyince gidip isteyince geri dönecek kısmına takılıyorum

Erkek milletini benden çok ezen olmasın ama yazık yani cidden. Bizimkide sabah 5 te gidiyor işe servisi kaçırdı kaç kez o yüzden ben kalktım hep.
Aynen benimkisi onun uykusuz kalmaması için bu şekilde gelişti 2 yaş bebekleri kolik oluyorlar bir ağlayınca 1 saat de zor susar o yüzden de alıyorum ağlamaya başlayınca yandaki dinlenme odamıza gidiyoruz uyursa; tekrar gitmiyoruz zaten sabah olmuş oluyor ben dinlenme odasındaki yatakta uyuyorum çocukla 😄 (Yoksa beşik yatak odamızda öyle ayırmadım odaları eş ve çocukla😄)

Kızım Ikı yasında Ikı yıldır ayrı uyuyoruz ben kızımla uyuyor valla dogru mu bu bilmiyorum ama ben rahatım boyle.ayrıca ilk yazdığınız cümlelere gülmekten karnım yarıldı😀

Back
X