Üst komşum olan kocam

Kızım Ikı yasında Ikı yıldır ayrı uyuyoruz ben kızımla uyuyor valla dogru mu bu bilmiyorum ama ben rahatım boyle.ayrıca ilk yazdığınız cümlelere gülmekten karnım yarıldı😀
Çoğunluk doğru bulmuyor anladığım kadarı ile eşler arası soğukluğu sebep oluyor. Ben mecbur kabul edicem :)

Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum, kocamla kavga ettik ve dedesinden kalan samuray kılıcıyla bağırsaklarımı deşti. Ama inanın çok iyi bir insan çok seviyorum onu oda bana aşık... Diye başladığım için üzgünüm ama espriyi anlayanlar tebessüm ediyordur.:)
İşin özü sizlere danışmak istiyorum. Şöyle ki, eşim bebek doğduktan sonra gece çok uyanmamak için başka odada yatmaya başladı, bebekten önce yattığımız üst kattaki yatak odamıza taşındı. İlk başlarda çok üzüldüm gelmesi için ısrar ettim ama gelmedi. Bende şimdi çok alıştım açıkçası horlama yok dönme yok, kitap okurken istediğim gibi lambamı açabiliyorum. E şimdide o geri gelmek istiyor ama ben kabul etmiyorum "Ben alıştım böyle, istediğin zaman gelip istediğin zaman gidemezsin." diyerek. Cinsel olarak herşey yolunda ama ben bu şeklide de mutluyum. Aynı yatakta yatmamak kötü bişey gibi gelmiyor bana yanılıyor muyum? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Bende horlamasından dolayı sürekli dürtüyordum bişey uyku sersemi baya kavga ediyordu dürttüm diye ama ben uyuyamıyordum şimdi üst kattaki yatak odasına taşındı çok rahat valla kitap okuyorum ,tabletten dizi izliyorum felan ohh sonra rahat rahat uyku 😂Haftanın 2günü aynı yatakta yatıyoruz 😀 böyle iyi yani

Ben şartlar ne olursa olsun eşlerin ayrı yatmamasından yanayım.Benim bebeğimde gece çok sık uyanan bir bebek ama ne ben ne eşim yatak ayırmayı düşünmedik hiç.Biz teması seviyoruz belki de ondandır.

Bende horlamasından dolayı sürekli dürtüyordum bişey uyku sersemi baya kavga ediyordu dürttüm diye ama ben uyuyamıyordum şimdi üst kattaki yatak odasına taşındı çok rahat valla kitap okuyorum ,tabletten dizi izliyorum felan ohh sonra rahat rahat uyku 😂Haftanın 2günü aynı yatakta yatıyoruz 😀 böyle iyi yani
Cidden çok rahat aslında. Koca yatakta serilip yatması :)

Herkes yatak ayırmak kötü diyor ya Allah aşkına yillanmis evliliklerinde o aşk meşk içinde yatani ben bilmiyorum. Bazıları kocisle sarılma dan uyumayiz her gece sevisiriz vs vs dese de kulliyen yalannn.. Dert etme birçoğu sizin gibi😂

O kılıçla kendi bağırsaklarını deşmesi gerekmiyor mu.hatta ona harakiri mi kakarakikiri mi deniyordu salakçım.
Ne kadar da kültürlüsünüz. O katana ile olur. Konuşmanız ele veriyor ne türden olduğunuzu.

Herkes yatak ayırmak kötü diyor ya Allah aşkına yillanmis evliliklerinde o aşk meşk içinde yatani ben bilmiyorum. Bazıları kocisle sarılma dan uyumayiz her gece sevisiriz vs vs dese de kulliyen yalannn.. Dert etme birçoğu sizin gibi😂
Açıkçası bende hiç ama hiç sevmem teması uyku esnasında :)

Yanyana uyuyunca illa sabaha kadar sarilmak veya her gece sevişmek gerekmiyor. Kendiniz dogru durust evlilik yaşamadiniz diye zirt pirt milleti genelleyince içiniz rahatliyor heralde. İnsanlar tavsiye veriyor iyi olacagini dusundukleri için, niye yalan söylensin?

Yani evlilik terapistleri tartışsanız bile ayrı yatmayın ayrı yatmak soğukluk getirir derken bilemedim sizin düşüncenizin doğru yanı var mı ? 🤔🤔

İlk yazdığın şey hiç komik değil, espri konusu olmayacak kadar bir çok kadının dramı. Buna gülen varsa kendini sorgulasın. Hala kadınlar öldürülüyor samuray kılıcı olmasa da bir şekilde ya bıçaklanarak ya çeşitli yollarla. Sempatik olacam diye bu kadar kasmayın

Yanyana uyuyunca illa sabaha kadar sarilmak veya her gece sevişmek gerekmiyor. Kendiniz dogru durust evlilik yaşamadiniz diye zirt pirt milleti genelleyince içiniz rahatliyor heralde. İnsanlar tavsiye veriyor iyi olacagini dusundukleri için, niye yalan söylensin?
Ben kendi fikrimi söyledim. HerkesHerkes fikrini söyler herhalde bir sikintiniz var😀 çok merak ediyorsan şu an mükemmel bir ilişkim var nasıl aydinlandin mi😀
Herkes fikrini söyler sen de sikintini yaz eşieşinle bu kadar hircinlasma 😂hoscakalllllllll

Yani evlilik terapistleri tartışsanız bile ayrı yatmayın ayrı yatmak soğukluk getirir derken bilemedim sizin düşüncenizin doğru yanı var mı ? 🤔🤔
Bazı uzmanlarda ayrı yatmanın sağlıklı olduğunu söylüyor diye biraz aklım karıştı. Ama tecrübe çok önemli benim için bu yüzden çoğunluğu dinleyeceğim.

Iliskindeki sikintin için bu kadar kendini belli etme. Sevgilet😂😂😂

Back
X