- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
- 113
- Konu Sahibi Gaddaminit
Baştaki yazının amacı neydi ben espriyi kaçırdım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkındaysanız kadınların ölmesi değil buradaki mesele. Kadınlar konusunda çok duyarlıyım sadece eşi her işkenceyi yaptığı halde "Ama beni çok seviyor kocişim" diye kendine saygı duymayan kadınları eleştiriyorum. Onların yanında ölümü bekleyen kadınlara sonuna kadar karşıyım ve herzaman da dalga geçeceğim.İlk yazdığın şey hiç komik değil, espri konusu olmayacak kadar bir çok kadının dramı. Buna gülen varsa kendini sorgulasın. Hala kadınlar öldürülüyor samuray kılıcı olmasa da bir şekilde ya bıçaklanarak ya çeşitli yollarla. Sempatik olacam diye bu kadar kasmayın
O uzmanları hiiç duymadım ama bana annem ve babam bile bu şekilde olması gerektiğini her ne olursa olsun eşimle yatak ayırmamam gerektiğini söylediler.. İnşeALLAH.sizin için en doğru olanı yaparsınızBazı uzmanlarda ayrı yatmanın sağlıklı olduğunu söylüyor diye biraz aklım karıştı. Ama tecrübe çok önemli benim için bu yüzden çoğunluğu dinleyeceğim.
Kendi ilişkisini öven çoğu kişi Hikaye. Aynı yatakta koca lari nin elinde telefon onlarda aynı yatakta muhteşem aşk saniyorlarBazı uzmanlarda ayrı yatmanın sağlıklı olduğunu söylüyor diye biraz aklım karıştı. Ama tecrübe çok önemli benim için bu yüzden çoğunluğu dinleyeceğim.
2 yaşına kadar benimle yatmasını istedim. Bu yaz ayıracağım. Ve evet gerçekten hep programlı, hiç kendiliğinden öylesine olmuyor uzun zamandır maalesef . Çünkü sürekli bebeğin uyku saatlerini gözetiyoruz. Bu benimde canımı sıkıyor.Niye bebeğinizin odasını ayırmıyorsanız? Benim oğlum 13 aylık ve odasında uyuyor. Gece bazen sıkıntılı olduğunda yanıma alıyorum ve eşim gidiyor yataktan ama sürekli ayrı yatmak bana mantıklı gelmedi. Cinsel hayatımız iyi diyorsunuz da gece hiç mi spontane gelişen şeyler olmuyor. Ayrı yatınca hep bi plan, program olur. Bu da bana göre değil açıkçası.
Size saygi duyuyorum ama bana göre ters, iki kizimiz var ve bu sebepten Hic yatak ayirmadik Hem esim Ben kalkar bakariz halen. Bence cocuk sahibi olunuyorsa her sekilde ilgilenmek lazimKızlar şuan ağlayarak yazıyorum, kocamla kavga ettik ve dedesinden kalan samuray kılıcıyla bağırsaklarımı deşti. Ama inanın çok iyi bir insan çok seviyorum onu oda bana aşık... Diye başladığım için üzgünüm ama espriyi anlayanlar tebessüm ediyordur.:)
İşin özü sizlere danışmak istiyorum. Şöyle ki, eşim bebek doğduktan sonra gece çok uyanmamak için başka odada yatmaya başladı, bebekten önce yattığımız üst kattaki yatak odamıza taşındı. İlk başlarda çok üzüldüm gelmesi için ısrar ettim ama gelmedi. Bende şimdi çok alıştım açıkçası horlama yok dönme yok, kitap okurken istediğim gibi lambamı açabiliyorum. E şimdide o geri gelmek istiyor ama ben kabul etmiyorum "Ben alıştım böyle, istediğin zaman gelip istediğin zaman gidemezsin." diyerek. Cinsel olarak herşey yolunda ama ben bu şeklide de mutluyum. Aynı yatakta yatmamak kötü bişey gibi gelmiyor bana yanılıyor muyum? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Dalga mı geçeceksin. Çok duyarlıymışsın gerçekten.Farkındaysanız kadınların ölmesi değil buradaki mesele. Kadınlar konusunda çok duyarlıyım sadece eşi her işkenceyi yaptığı halde "Ama beni çok seviyor kocişim" diye kendine saygı duymayan kadınları eleştiriyorum. Onların yanında ölümü bekleyen kadınlara sonuna kadar karşıyım ve herzaman da dalga geçeceğim.
Dalga mı geçeceksin. Çok duyarlıymışssın gerçekten.Farkındaysanız kadınların ölmesi değil buradaki mesele. Kadınlar konusunda çok duyarlıyım sadece eşi her işkenceyi yaptığı halde "Ama beni çok seviyor kocişim" diye kendine saygı duymayan kadınları eleştiriyorum. Onların yanında ölümü bekleyen kadınlara sonuna kadar karşıyım ve herzaman da dalga geçeceğim.
Yani tabii ki sizin tercihiniz. Biz de hep çocuğun uyku saatlerini gözetiyoruz mecbur ama arada bir o kaçamak gibi olan doğaçlama anlar ilaç gibi geliyor ve ayrı yattığınız müddetçe bu sorunu çözemezsiniz. Ben olsam en azından arada eşimle de uyurdum yani illa bebeğinizle yatmak istiyorsanız arada eşinizle de uyuyun.2 yaşına kadar benimle yatmasını istedim. Bu yaz ayıracağım. Ve evet gerçekten hep programlı, hiç kendiliğinden öylesine olmuyor uzun zamandır maalesef . Çünkü sürekli bebeğin uyku saatlerini gözetiyoruz. Bu benimde canımı sıkıyor.
Okuma sorununuz yoksa yazdıklarım çok net. Burada kadınlar kocasının attığı dayaklardan bahsedip ama özünde çok iyi olduğundan bahsediyor. Hatta boşan önerilerine birsürü hakaret yağdırıp gidiyor. Çare her zaman vardır. Kadınlar olarak sadece acınacak varlıklarmışız gibi davranıldığı için bu hale geliyoruz. Belki tecrübe konuşuyordur!Dalga mı geçeceksin. Çok duyarlıymışsın gerçekten.
Dalga mı geçeceksin. Çok duyarlıymışssın gerçekten.
Umarım kaçmak isteyenlerden kaçamayanlardan, tehdit edilenlerden, çaresiz kadınlardan da haberin vardır.
Evet herkes değerini bilip böyle insanlardan kaçmalı ama kaçmıyor diye de öldürülmesini kimse dalga konusu dahi yapmamalı. İyi akşamlar
İki günlük evli biri olarak yatağın ayrı uçlarında yatmak bile çok uzak geliyor ya işin sonunda odaları ayırmak mı var![]()
15 yıllık evli 3 çocuk anası olarak yazıyorum.2 yaşına kadar benimle yatmasını istedim. Bu yaz ayıracağım. Ve evet gerçekten hep programlı, hiç kendiliğinden öylesine olmuyor uzun zamandır maalesef . Çünkü sürekli bebeğin uyku saatlerini gözetiyoruz. Bu benimde canımı sıkıyor.
Teşekkür ederim bunca öneriyi boşa çıkaracak değilim :) yarın çağırayımYani tabii ki sizin tercihiniz. Biz de hep çocuğun uyku saatlerini gözetiyoruz mecbur ama arada bir o kaçamak gibi olan doğaçlama anlar ilaç gibi geliyor ve ayrı yattığınız müddetçe bu sorunu çözemezsiniz. Ben olsam en azından arada eşimle de uyurdum yani illa bebeğinizle yatmak istiyorsanız arada eşinizle de uyuyun.
Süpermiş. Niye dönmek istiyor ki?Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum, kocamla kavga ettik ve dedesinden kalan samuray kılıcıyla bağırsaklarımı deşti. Ama inanın çok iyi bir insan çok seviyorum onu oda bana aşık... Diye başladığım için üzgünüm ama espriyi anlayanlar tebessüm ediyordur.:)
İşin özü sizlere danışmak istiyorum. Şöyle ki, eşim bebek doğduktan sonra gece çok uyanmamak için başka odada yatmaya başladı, bebekten önce yattığımız üst kattaki yatak odamıza taşındı. İlk başlarda çok üzüldüm gelmesi için ısrar ettim ama gelmedi. Bende şimdi çok alıştım açıkçası horlama yok dönme yok, kitap okurken istediğim gibi lambamı açabiliyorum. E şimdide o geri gelmek istiyor ama ben kabul etmiyorum "Ben alıştım böyle, istediğin zaman gelip istediğin zaman gidemezsin." diyerek. Cinsel olarak herşey yolunda ama ben bu şeklide de mutluyum. Aynı yatakta yatmamak kötü bişey gibi gelmiyor bana yanılıyor muyum? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.
İnanın bilemiyorum. Sormadım daSüpermiş. Niye dönmek istiyor ki?