• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Kızlar üst komşumla sorunlarım vardı.
Gece gündüz seslerinden rahatsızım.
Gece 3 lere kadar otururlar terlikleri giyerler tak tak gezerler evin içinde.
2 Kere çıktım söyledim.Yine aynı.
En son dün akşam yine kızlarımı uyutamadım seslerinden, 3 te yattılar.
Sabah 9 da kaldıkları yerden devam.
Küçük kızm uyandı bir daha da yatmadı.
Devamlı birşeyler sürüklüyorlar ordan oraya.Aşağıya inanılmaz ses geliyor.
Bu sabah çıktım yukarıya
"Biraz sessiz olun , çocukları yatıramıyorum.Azcık düşünün altta oturanı da dedim.Siz yatmadan biz uyuyamıyoruz dedim.

"ben ev sahibiyim, istediğimi yaparım.Çok üstüme geliyorsun" dedi

Hiç bişey söylemedim, SÖYLEYEMEDİM.
öYLE Mİ DEDİM.
kAPATTIM KAPIYI.

Şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Konuşursa konuşmayı, ev sahibiyim sözünü sinirle söylediğini düşündüğümü söyliycem.Dargınlık olsun istemiyorum aramızda.
ASlında çok iyi bir kadın dışarda.Ama komşu olarak beni çok yoruyorlar.
Sizce nasıl davranmalıyım?

Kızlar üst komşumla sorunlarım vardı.
Gece gündüz seslerinden rahatsızım.
Gece 3 lere kadar otururlar terlikleri giyerler tak tak gezerler evin içinde.
2 Kere çıktım söyledim.Yine aynı.
En son dün akşam yine kızlarımı uyutamadım seslerinden, 3 te yattılar.
Sabah 9 da kaldıkları yerden devam.
Küçük kızm uyandı bir daha da yatmadı.
Devamlı birşeyler sürüklüyorlar ordan oraya.Aşağıya inanılmaz ses geliyor.
Bu sabah çıktım yukarıya
"Biraz sessiz olun , çocukları yatıramıyorum.Azcık düşünün altta oturanı da dedim.Siz yatmadan biz uyuyamıyoruz dedim.

"ben ev sahibiyim, istediğimi yaparım.Çok üstüme geliyorsun" dedi

Hiç bişey söylemedim, SÖYLEYEMEDİM.
öYLE Mİ DEDİM.
kAPATTIM KAPIYI.

Şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Konuşursa konuşmayı, ev sahibiyim sözünü sinirle söylediğini düşündüğümü söyliycem.Dargınlık olsun istemiyorum aramızda.
ASlında çok iyi bir kadın dışarda.Ama komşu olarak beni çok yoruyorlar.
Sizce nasıl davranmalıyım?

canım sende ağzının payını verseydin bende kiracıysam parasını verdiğim için ev benim deseydin sinir oldum ya ne bu komşulardan çektiklerimiz Allah yardımcımız olsun...insanlar ev sahibi olup olmadığımıza göre hareket ediyorlar bu tarz insanlar bana göre karaktersiz....ben karşıda ev sahibi ona göre muamele yapıyor bende laf arasında koydum lafı ortaya parasını veriyorsam bu ev benimdir kimse ne yaptığıma karışamaz dedim sesini bile çıkaramadı boşver kafanada takma canım ama haddını bildir kırmadan bidahakı sefere:ssz:

canım sende ağzının payını verseydin bende kiracıysam parasını verdiğim için ev benim deseydin sinir oldum ya ne bu komşulardan çektiklerimiz Allah yardımcımız olsun...insanlar ev sahibi olup olmadığımıza göre hareket ediyorlar bu tarz insanlar bana göre karaktersiz....ben karşıda ev sahibi ona göre muamele yapıyor bende laf arasında koydum lafı ortaya parasını veriyorsam bu ev benimdir kimse ne yaptığıma karışamaz dedim sesini bile çıkaramadı boşver kafanada takma canım ama haddını bildir kırmadan bidahakı sefere:ssz:

Canım kiracı değilim ki zaten bende.
Komik olanda o zaten.
Hoş kiracı olsam da bişey değişmez zaten.
Komşu hakkı diye bişey var yani:26:

Komik olanda o zaten.

aaa ne biçim kadınmış o öyle bende kiracısın sandım onun lafına bakılırsa:1::1:bende hep Allah rızası için susuyorum zaten ne yapacaksın canım ama çokta yüz vermemek gerek incitmeden yeri gelince söyle lafını canım bende ev sahibiyim önemlı olan anlayışlı insan olabilmek dersin mesela:34:

Komik olanda o zaten.

aaa ne biçim komşuymuş o öyle ev sahibi olunca illakı komşunu taciz edeceksin diye bir kanun mu var acaba?:53:canım zaten bende Allah rızası için susuyorum ama fazla yüz vermemek gerek incitmeden yeri gelince lafını koy ortaya ya mesela önemlı olan ev sahibi olmak değil anlayışlı ev sahibi olmak lazım desen:34:

bence mesele insan olabilmekte.. bende aynı derdi paylaşıyorum.. küçük çocuğum var ne yapayım diyor sürekli.. o kadar çok çocuk yaparken banami sordun demek geliyor içimden ama çocuğum olmadığı için apartmanda yanlış anlaşılmaktan korkuyorum..çok sinirleniyorum çoook..

Ayni sorun benim basimdada var :S
Sabah namazina uyanabilmek icin telefon titresime koyuyorlar telefonu yere koyuyorlar herhalde, uyaniyorlar ama alarmi kapatmiyorlar saatlerce ddit diit sanki ses benim odamdan geliyor gibi caliyor.. Sonra 2 günde bi sabahin 7sinde de ev supuruyor takir tukur ..Bide radyoyu aciyor sonses, resmen butun bina dangir dangir onun radyo sesi..gelde kafayi yeme 2 kez rica ettim sesini kismalari icin , kadin resmen kusura bakma ben dengesizim diyor :53: 3cu kez esimi gönderdim kapisina, esim sesi kismassaniz belediyeye gider sikayet ederim dedi . o gun bugundur enazindan rady sesinden kurtulduk :31:

Ayni sorun benim basimdada var :S
Sabah namazina uyanabilmek icin telefon titresime koyuyorlar telefonu yere koyuyorlar herhalde, uyaniyorlar ama alarmi kapatmiyorlar saatlerce ddit diit sanki ses benim odamdan geliyor gibi caliyor.. Sonra 2 günde bi sabahin 7sinde de ev supuruyor takir tukur ..Bide radyoyu aciyor sonses, resmen butun bina dangir dangir onun radyo sesi..gelde kafayi yeme 2 kez rica ettim sesini kismalari icin , kadin resmen kusura bakma ben dengesizim diyor :53: 3cu kez esimi gönderdim kapisina, esim sesi kismassaniz belediyeye gider sikayet ederim dedi . o gun bugundur enazindan rady sesinden kurtulduk :31:

Ben hiç kimsenin kapısına çıkmam.Derdimi yazar girişte duvara asarım.Sabah 10'dan önce, gece 10'dan sonra elektrikli ev aletlerini çalıştırmayalım gibi şeyler yazar asarım. Gece telefonunun alarmını kapatmayan olsa onu da yazardım. Kurduğunuz alarmları kapatmayı unutmayın :):9:

Ben hiç kimsenin kapısına çıkmam.Derdimi yazar girişte duvara asarım.Sabah 10'dan önce, gece 10'dan sonra elektrikli ev aletlerini çalıştırmayalım gibi şeyler yazar asarım. Gece telefonunun alarmını kapatmayan olsa onu da yazardım. Kurduğunuz alarmları kapatmayı unutmayın :):9:

Kadinin kapisina gidiyoruz kadin bizi takmiyor :ssz: giristeki yaziyimi taksin.. ama hos fikir yani yinede :)

bence mesele insan olabilmekte.. bende aynı derdi paylaşıyorum.. küçük çocuğum var ne yapayım diyor sürekli.. o kadar çok çocuk yaparken banami sordun demek geliyor içimden ama çocuğum olmadığı için apartmanda yanlış anlaşılmaktan korkuyorum..çok sinirleniyorum çoook..
Çocuğun olmadığı için anlamıyorsun şu an canım benim tek çocuğum var ,yapma etme desemde inanılmaz ses çıkarıyor alttaki komşum bu konuda anlayışlı allahtan.Bunun çok çocukla ilgisi yok yani.

Son düzenleme:
Çocuğun olmadığı için anlamıyorsun şu an canım benim tek çocuğum var ,yapma etme desemde inanılmaz ses çıkarıyor alttaki komşum bu konuda anlayışlı allahtan.Bunun çok çocukla ilgisi yok yani.

o kadar kalabalık bir ailede büyüdüm ki sese alışığımdır ama gece saat 00:32 teras balkonunda bulunan sandalyenin çocuklar tarafından gacır gucur itilmeside mi normal?
yapma etme demiyor işte dese keşke belkide işe yarardı..

o kadar kalabalık bir ailede büyüdüm ki sese alışığımdır ama gece saat 00:32 teras balkonunda bulunan sandalyenin çocuklar tarafından gacır gucur itilmeside mi normal?
yapma etme demiyor işte dese keşke belkide işe yarardı..

Aynen canım.
SAAT GECE 02.30 bağıra bağıra konuşuyorlar, terlikle yürüyorlar.
Olduğu gibi benim evimde ses.

Benim annem evde koşmamıza izin vermezdi.Altta insan var derdi.
BuNLAR GÖRGÜDEN SAYGIDAN UZAK İNSANLAR.
:44:
Çattık işte.
Ne yapacağız bilmiyorum

Back
X