Sanki ruh bedenden ayrılıp paralel evrene geçiyor.7 milyar insandan yarısının aktif cinsel hayatı olduğunu farz edersek 3.5 milyarı sevişiyor, şimdi senin özelliğin ne yani? Bilincin yerindeyse kopardığın yaygaranın farkına varırsın bence, etinden et koparmıyorlar sonuçta. Hiçbir halt beceremiyorsan tıka ağzına bir bez parçası tövbe ya.
Hı bir de hazır sevişirken inlemesini tutabilen, aman kimse ıh dediğimi duymasın diye pimpiriklenen kadınları bol bol bulmuşken sorayım siz muhakkak bilirsiniz. Yatak gıcırdamasına ne care olur? Komsularım aa bunlar sevişiyor herhalde ne ayıp demesin.
Fantazi işte o da kapı salıncağı alaçam bende olanıda kucağıma çocuk seksi tanısın bilsin
At yere bir yorgan sonra aman sabahlar OlmasınHı bir de hazır sevişirken inlemesini tutabilen, aman kimse ıh dediğimi duymasın diye pimpiriklenen kadınları bol bol bulmuşken sorayım siz muhakkak bilirsiniz. Yatak gıcırdamasına ne care olur? Komsularım aa bunlar sevişiyor herhalde ne ayıp demesin.
Ya sexten zevk almayı.
Dayaklı grup sexlli ve daha bir çok iğrenç şeyli olaylar ile betimler olduk.
İnternetin faydasından çok zararı var bence.
Yoksa nereden bilsin adam tokatlamadan zevk alınacağını
Şimdi bu tarz bir duruma karşıyım diye hemen yobazım, tabularım var diye anlaşılmasın. Aksine cinselliği tabu yapanlara karşıyım. Ama bu da demek değil ki cümle alem bilsin nasıl seviştiğimi, zevk çığlıklarımı. Şahsen biri beni duysa ertesi gün çıktığımda çıplak gibi hissederim kendimi, en az bedenim kadar mahrem olan bir şeyi başkaları hissetti sonuçta. Bilemiyorum bana hiç doğru gelmiyor. Ayrıca hadi utanmayı falan geçelim, ama başkası rahatsız oluyor senin zevk dolu aktivitenden. Başkasını rahatsız etmemek de bir görgü kuralıdır, birlikte yaşamanın gereğidir. Ne yapayım canım duyuluyor işte, kontrol edemiyorum demekle kenara çekilmekle olmaz bu işler.Haha süper yorum
Bana denk gelse polisi ararım üst katta sanırım birbirleribi kesiyorlar diye
Daha da birbirlerine şov olsun diye bağırmazlar
Şimdiye kadar en az on evde oturdum. Hiç birinde duymadım. Ya kendini tutabilen insanlar var ya da benim oturduğum binadakiler hiç sevişmiyorlardı.
Çok bağırayım da kocam süper olduğunu düşünsün bik bik
Bunun internetle alakası yok ki zevk alacağını netten ögrenmedi yani, 64 yaşında bir teyzemiz var anılarını dinlesen aklın şaşar adam kalpten gitmiş zaten, o zaman net mi vardı
Kk nın en bayık konusu oldu bu artık.
Bir site yaptırıp butun sesli inlemeli sevişgenleri oraya aldırcam zengin olursam. Bizde kurtulalım sizde.
Kk nın en bayık konusu oldu bu artık.
Bir site yaptırıp butun sesli inlemeli sevişgenleri oraya aldırcam zengin olursam. Bizde kurtulalım sizde.
Ya sexten zevk almayı.
Dayaklı grup sexlli ve daha bir çok iğrenç şeyli olaylar ile betimler olduk.
İnternetin faydasından çok zararı var bence.
Yoksa nereden bilsin adam tokatlamadan zevk alınacağını
Şimdi bu tarz bir duruma karşıyım diye hemen yobazım, tabularım var diye anlaşılmasın. Aksine cinselliği tabu yapanlara karşıyım. Ama bu da demek değil ki cümle alem bilsin nasıl seviştiğimi, zevk çığlıklarımı. Şahsen biri beni duysa ertesi gün çıktığımda çıplak gibi hissederim kendimi, en az bedenim kadar mahrem olan bir şeyi başkaları hissetti sonuçta. Bilemiyorum bana hiç doğru gelmiyor. Ayrıca hadi utanmayı falan geçelim, ama başkası rahatsız oluyor senin zevk odlu aktivitenden. Başkasını rahatsız etmemek de bir görgü kuralıdır, birlikte yaşamanın gereğidir. Ne yapayım canım duyuluyor işte, kontrol edemiyorum demekle kenara çekilmekle olmaz bu işler.
Cok kotu bir durum ayni sey bizim basimizda da var canimüst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar
Nolmuş nolmuş hanımlar
Cok kotu bir durum ayni sey bizim basimizda da var canimisin kotu tarafi gunduz daha cok o tarz sesler geliyor :/ ust kattakini ev sahibine soyledigimiz zaman ben parasina bakarim dedi. Boyle sacmalik mi olur
Ya bir de çoluk çocuk olacak, evli bir çiftsen, istiyorsan falan, o zaman ne olacak? Yine bağırmaya devam mı? Evli olanlar ne yapıyor peki, aynı evin içinde hem de komşuya falan da gerek yok, o zaman ne olacak?Biz anlamıyoruz demek ki
Nasıl kontrol edilemiyor aklım almıyor yani
Ha bir de kendileri gibi herkese duyurmadık diye "pimpirikli" diyenler var konuda
Ben pimpirikliysem sende geniş oluyorsun aynı mantıkla ama ben sana bişi diyor muyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?