üst komşumdan gelen sesler :(

Hı bir de hazır sevişirken inlemesini tutabilen, aman kimse ıh dediğimi duymasın diye pimpiriklenen kadınları bol bol bulmuşken sorayım siz muhakkak bilirsiniz. Yatak gıcırdamasına ne care olur? Komsularım aa bunlar sevişiyor herhalde ne ayıp demesin.

Haha süper yorum
Bana denk gelse polisi ararım üst katta sanırım birbirleribi kesiyorlar diye
Daha da birbirlerine şov olsun diye bağırmazlar
Şimdiye kadar en az on evde oturdum. Hiç birinde duymadım. Ya kendini tutabilen insanlar var ya da benim oturduğum binadakiler hiç sevişmiyorlardı.
Çok bağırayım da kocam süper olduğunu düşünsün bik bik

O gıcırdıya yapacak bir şey yok
Senin bilerek yaptığın bir şey değil mobilyadan kaynaklanıyor çünkü

Fantazi işte o da kapı salıncağı alaçam bende olanıda kucağıma çocuk seksi tanısın bilsin

Ya sexten zevk almayı.
Dayaklı grup sexlli ve daha bir çok iğrenç şeyli olaylar ile betimler olduk.
İnternetin faydasından çok zararı var bence.
Yoksa nereden bilsin adam tokatlamadan zevk alınacağını

At yere bir yorgan sonra aman sabahlar Olmasın

Ya sexten zevk almayı.

Bunun internetle alakası yok ki zevk alacağını netten ögrenmedi yani, 64 yaşında bir teyzemiz var anılarını dinlesen aklın şaşar adam kalpten gitmiş zaten, o zaman net mi vardı

Şimdi bu tarz bir duruma karşıyım diye hemen yobazım, tabularım var diye anlaşılmasın. Aksine cinselliği tabu yapanlara karşıyım. Ama bu da demek değil ki cümle alem bilsin nasıl seviştiğimi, zevk çığlıklarımı. Şahsen biri beni duysa ertesi gün çıktığımda çıplak gibi hissederim kendimi, en az bedenim kadar mahrem olan bir şeyi başkaları hissetti sonuçta. Bilemiyorum bana hiç doğru gelmiyor. Ayrıca hadi utanmayı falan geçelim, ama başkası rahatsız oluyor senin zevk dolu aktivitenden. Başkasını rahatsız etmemek de bir görgü kuralıdır, birlikte yaşamanın gereğidir. Ne yapayım canım duyuluyor işte, kontrol edemiyorum demekle kenara çekilmekle olmaz bu işler.

Bunun internetle alakası yok ki zevk alacağını netten ögrenmedi yani, 64 yaşında bir teyzemiz var anılarını dinlesen aklın şaşar adam kalpten gitmiş zaten, o zaman net mi vardı

64 yaşındaki teyze ve anılarımı

Ben de üst komşularımn inlemesine şahit olmuştum.Yarabbiiiiim midem kalktı kulaklarımı kapattım ses yine geliyodu.psikolojimi bozdular yeminle.evlilikten soğudum ya

Kk nın en bayık konusu oldu bu artık.
Bir site yaptırıp butun sesli inlemeli sevişgenleri oraya aldırcam zengin olursam. Bizde kurtulalım sizde.

Aaaminnnnn
İnşallah zengin olursunuz da kurtuluruz çığlıklardan
Ama herkesi almayın
Yani inleyenleri almayın onlar normal
Bile bile etinden et koparıyormuş gibi ay napim kendimi tutamıyom ayol diyip çığlık atan kadınlarla böğğğ diye böğüren erkekleri alın

Kk nın en bayık konusu oldu bu artık.
Bir site yaptırıp butun sesli inlemeli sevişgenleri oraya aldırcam zengin olursam. Bizde kurtulalım sizde.

Dimi yaaa, dimi yaa. Aynı konularda yorumlar ve çözümler hemen hemen aynı.Hani otuz çözümlü, beş bilinmeyenli denklemde değil ki. Hazır yorumlanmışları var yani.

Bir de hamilemiyim acaba? konusu var. Beni çok bayıyor o başlığı görmek bile.

Bari bende yorum yapayım da konu dışına çıkmasın, rahatsızsan konuşursun, bayanı uygun dille köşeye çekip uyarırsın. Bak böyleyken böyle, ses geliyor sonra laf gelir falan. Hani önlemini al gibisinden. O yani çok poroblem değil.

Ya sexten zevk almayı.

Ben işin bu kısmına katılamıcam, cinsellikte iki tarafın Rıza gösterdiği hersey mübahtır, dini hassasiyetin vardır analı ayrı tutarsın, o ayrı, ama ne yapılıyorsa iki kişi arasında kalmalı, cam kapı açan ciddi ciddi teşhir amacı taşıyan bir dolu insan var, bir kısım kadının da adam bir an önce boşalsın diye baş baş bağırdığını bu siteye benzer bir sitede okudum

Biz anlamıyoruz demek ki
Nasıl kontrol edilemiyor aklım almıyor yani
Ha bir de kendileri gibi herkese duyurmadık diye "pimpirikli" diyenler var konuda
Ben pimpirikliysem sende geniş oluyorsun aynı mantıkla ama ben sana bişi diyor muyum ?

Cok kotu bir durum ayni sey bizim basimizda da var canim isin kotu tarafi gunduz daha cok o tarz sesler geliyor :/ ust kattakini ev sahibine soyledigimiz zaman ben parasina bakarim dedi. Boyle sacmalik mi olur

Cok kotu bir durum ayni sey bizim basimizda da var canim isin kotu tarafi gunduz daha cok o tarz sesler geliyor :/ ust kattakini ev sahibine soyledigimiz zaman ben parasina bakarim dedi. Boyle sacmalik mi olur

tam saçmalık hemde.
paraya bakıyor kiracısının huzursuzluğuna bakmıyor.

ya taşınacaksınız
ya konuşacaksınız başka bir yolu yok

Ya bir de çoluk çocuk olacak, evli bir çiftsen, istiyorsan falan, o zaman ne olacak? Yine bağırmaya devam mı? Evli olanlar ne yapıyor peki, aynı evin içinde hem de komşuya falan da gerek yok, o zaman ne olacak?
Yoksa çocuk olunca bağıramayınca cinsellik de mi bitiyor? O zaman çocuk olana kadar sevişelim sevişebildiğimiz kadar

Iyi tamam insanlar cinselliklerini yasasinlar tabu olmasin da misafirlerimiz varken o seslerin gelmesi ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…