üst komşumdan gelen sesler :(

Doğal birsey denmişti daha önce, ben kendi adıma utanırım, oğlum var mesela farzediyorum 15 yaşında ergen, daha küçükken zaten olayı anlamicak kimbilir nasıl yorumlıcaj

ben de tam bunu soracaktım

bizim oğlanın odası tam yanda eşim susturup durur beni

herhalde komşuya da gitmez sesim; çocuk uyanmıyor sonuçta

ama bu altı üstü inletenlerin çoluğu çocuğu yok mu ya da hiç olmayacak mı

Keşşşke , benim komşularda benden böyle rahatsız olabilse
Fıstık gbi komşuyum.. Kimseye sesim çıkmaz..

Bu tarz konuları okumaktan baydıysanız başlıktan belli zaten ne çıkacağı, tıklamayın..
Birçok kişinin aynı sorundan muzdarip olmasının neyi anormal?
Siz üst kat komşunuzun sevişme seslerinden rahatsız olmuyorsanız ne ala, ama bırakın da rahatsız olan sorusunun cevabını alsın.

Benim eşim arka odada müzik yapar, salondan duymam, üst kattakinin konuşmasını bile duyarım.

Evin içinde uzak odalara fazla ses gitmiyor, üstten alttan daha çok geliyor.

Doğal birsey denmişti daha önce, ben kendi adıma utanırım, oğlum var mesela farzediyorum 15 yaşında ergen, daha küçükken zaten olayı anlamicak kimbilir nasıl yorumlıcaj
Ya bırak bacım neresi doğal, Amerikan filmi mi zannediyorlar nedir, ağızlarını açınca aile yapımız, Türk kültürü bik bik bik öterler. Eee o zaman nereden geliyor bu rahatlık? Yabancı dizi tadında yaşıyorsan hayatı, diğer aşırılıkları da hiç kınamayacaksın madem Şimdi ben sokakta sevgilimle öpüşsem kınarlar ama
İşte ben de onu merak ettim, umursamayıp bağırmaya devam ediyorlarsa helal vallahi
O çocuk büyüyecek elbet Annemle babam çok sıkı çalıştılar deyip kahkaha basarsa ne ala Şahsen ben basamazdım.

Bu işin sessiz sedasız yapılabildiğini anlatmalı sanırım.ben oğlumu ayağımda sallayarak uyutuyorum bütün odalar eski parkelerdrn garc gurc yapıyor ona bile utanıyorum

Benim eşim arka odada müzik yapar, salondan duymam, üst kattakinin konuşmasını bile duyarım.

Evin içinde uzak odalara fazla ses gitmiyor, üstten alttan daha çok geliyor.
Güzelim bizim ev var ya 3 oda ama odalar arasında geçiş 1 metre var yok. Annemlerin odasıyla benim odama saliseler arasında geçiş yaparsın Hadi buyur

Güzelim bizim ev var ya 3 oda ama odalar arasında geçiş 1 metre var yok. Annemlerin odasıyla benim odama saliseler arasında geçiş yaparsın Hadi buyur

Dediğim gibi insanların çocuklarının tasası bize düşmez. Çocuğu varsa önlemini alır.

İlla gürültü yapmak istiyorsa yatak odasına yalıtım yapar. Bir odayı yalıtmak çok uçuk miktarlar gerektirmiyor.

Doğal olan her ihtiyacımızı milleetin gözüne soka soka yapıyormuyuz, böğürmek, bağırmak nedir ya.

anlayacak yaşı yok ki

bu tarif edilen sesler ile bebek olsa uykudan uyanır

Bebekte olsa zaten uyanır,benim bahsettiğim çocuklar belli bir yaşa geldikleri zaman daha dikkatli olmaları lazım.
Çocuk anneye sorsa gece sesiniz geldi derse anne ne cevap verecek,kaçamak yolu tercih edecektir..

Hayır hadi komşu duyar olayını geçtim.
Bir de 8-9 yaşlarında çocukları var.
Oda duyar diyedemi düşünmez insan ya.
Ben bu konuların bilinçli açıldığını düşünüyorum. Bağıra bağıra sevişen çift ve çocuklar her konuda muhakkak oluyor.
Bir de bu konular ortalık karıştırmak için bire bir.

bizim apartmanda mezarlık gibi tık yok bizde çekiniyoz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…