- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Ya bir de çoluk çocuk olacak, evli bir çiftsen, istiyorsan falan, o zaman ne olacak? Yine bağırmaya devam mı? Evli olanlar ne yapıyor peki, aynı evin içinde hem de komşuya falan da gerek yok, o zaman ne olacak?
Yoksa çocuk olunca bağıramayınca cinsellik de mi bitiyor?O zaman çocuk olana kadar sevişelim sevişebildiğimiz kadar
Çok pis sevişiyolarmış abla
Ya bir de çoluk çocuk olacak, evli bir çiftsen, istiyorsan falan, o zaman ne olacak? Yine bağırmaya devam mı? Evli olanlar ne yapıyor peki, aynı evin içinde hem de komşuya falan da gerek yok, o zaman ne olacak?
Yoksa çocuk olunca bağıramayınca cinsellik de mi bitiyor?O zaman çocuk olana kadar sevişelim sevişebildiğimiz kadar
Yok canim benim o kiracilarin ev sahibi dedi bize bunu. Bizim kendi evimiz olmasina ragmen bisey yapamiyoruztam saçmalık hemde.
paraya bakıyor kiracısının huzursuzluğuna bakmıyor.
Doğal birsey denmişti daha önce, ben kendi adıma utanırım, oğlum var mesela farzediyorum 15 yaşında ergen, daha küçükken zaten olayı anlamicak kimbilir nasıl yorumlıcaj
Ya bırak bacım neresi doğal, Amerikan filmi mi zannediyorlar nedir, ağızlarını açınca aile yapımız, Türk kültürü bik bik bik öterler. Eee o zaman nereden geliyor bu rahatlık? Yabancı dizi tadında yaşıyorsan hayatı, diğer aşırılıkları da hiç kınamayacaksın mademDoğal birsey denmişti daha önce, ben kendi adıma utanırım, oğlum var mesela farzediyorum 15 yaşında ergen, daha küçükken zaten olayı anlamicak kimbilir nasıl yorumlıcaj
İşte ben de onu merak ettim, umursamayıp bağırmaya devam ediyorlarsa helal vallahiben de tam bunu soracaktım
bizim oğlanın odası tam yanda eşim susturup durur beni
herhalde komşuya da gitmez sesim; çocuk uyanmıyor sonuçta
ama bu altı üstü inletenlerin çoluğu çocuğu yok mu ya da hiç olmayacak mı
bi bana denk gelmediler ,geleydiler iyiydine kadar arttı kk de bu sesleri duyan komşular
Güzelim bizim ev var ya 3 oda ama odalar arasında geçiş 1 metre var yok. Annemlerin odasıyla benim odama saliseler arasında geçiş yaparsınBenim eşim arka odada müzik yapar, salondan duymam, üst kattakinin konuşmasını bile duyarım.
Evin içinde uzak odalara fazla ses gitmiyor, üstten alttan daha çok geliyor.
Çocuklar anlayacak yaşa geldimi anne ve baba daha dikkatli olmak zorundalar bu durumda..
Güzelim bizim ev var ya 3 oda ama odalar arasında geçiş 1 metre var yok. Annemlerin odasıyla benim odama saliseler arasında geçiş yaparsınHadi buyur
anlayacak yaşı yok ki
bu tarif edilen sesler ile bebek olsa uykudan uyanır
Biraz iğrenç olacak ama dışkılamak da doğal bir ihtiyaçtır, sıyırıp herkesin önünde yapmadığımıza göre ehem ehem öhömDoğal olan her ihtiyacımızı milleetin gözüne soka soka yapıyormuyuz, böğürmek, bağırmak nedir ya.
Biraz iğrenç olacak ama dışkılamak da doğal bir ihtiyaçtır, sıyırıp herkesin önünde yapmadığımıza göre ehem ehem öhöm
Ben bu konuların bilinçli açıldığını düşünüyorum. Bağıra bağıra sevişen çift ve çocuklar her konuda muhakkak oluyor.Hayır hadi komşu duyar olayını geçtim.
Bir de 8-9 yaşlarında çocukları var.
Oda duyar diyedemi düşünmez insan ya.
bizim apartmanda mezarlık gibi tık yok bizde çekiniyoz:)üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?