- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323
Konuyu açan arkadasım ah ah beterin beteri var benim komşuyu yollasam çıldırırsın bizim site 6 katlı ve her kat dublex benim komşumun işkencesi yıllar once başladı daha yeni evlendim elyaf yorganım makineye sigmadigi icin kuvette bir hamaratlikla yıkadım (esime yaranacağım ya) baklondaki seyyar çamaşır teline astım Bayram oncesiydi bir hisimla camlarımı da tertemiz sildim aksam rüzgar. Vardı gece bir kalktım kut kut diye bir ses var balkona çıktım ışığı yaktım berber manzarayı gördüm o yıkadığım bembeyaz yorganı tanımak mümkün degildi renk cümbüşüne donmuş camlar mahfolmus (cunku balkona sarkan uzun serit serit renkli bir kilim den resmen camur siziyordu)orada oturdum sinirimden ağladım esim sehir disindaydi ana anlattım dönünce rica etmek icin esim yukarı cikti teyze yorgan cam kalmamış keske aşağıya baksaydın ya da kendi üst katınıza serseydin veya bizi uyarsaydin da hanım senin kilim(bence kilim demek kilime hakaret olur) kutucuktan sonra serseydi deyince teyze ne demiş biliyormusuniz sana ne sererim inadıma sereceğim demesin mı ben de koridordan sesini duyuyorum esim saygısızlık yapmadan indi farklı zamanlarda bu olay defalarca tekrarlandı gürültüyü,kavga seslerini ( gelinlerini dovmuslerdi geri zekalılar) saymıyorum bizim balkon zaten onların sigara kultaplalari( sigara izmariti yüzünden bayrağım kac yerinden delindi) ve envayi çeşit çöp kutularına donmuştu aramızdaki sıkıntı taki esim balkonda hava alırken üzerine cirpilan icinde sac kılı ekmek kırıntısı vb bulunan sofra cirpilana kadar esim yine yukarı cikti cirpilanlari söyledi ne yaptılar biliyormusunuz inkar edip esimi tehdit ettile seni yalnız yakalamayalım doye esime çıkma onlara bulaşma demiştim onlar yüzünden eşimle de kavga ettik peki simdi durum ne biliyor musun aynılarbir aydır yoktuk eve geldik gece sabah perdeyi actım inanamadım camlar mahfolmustu keske su lekesi olsa raziyim ne lekesi olduğunu daha tespit etmedim ama beyaz gri arasi yoğurt kıvamli gibi tabi kurumuş silmedin 5-6 gun oldu cips maketlerini kırıntıları kıl yumaklarını saymıyorum komşuları degisebiliriz
(elim yoruldu valla)
Allah sabır versin size canım nerde oturuyorsunuz acaba site yönetimi yokmu yada taşınmayı düşünmüyormusunuz işiniz çok zor insan sinirden çatlar resmen