Üst komşumuzun kapısına dayanıp kavga çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum

Gecenin 2 sinde çocuğu yürütece bindiriyor öyle mi?..

Üstelik özür dileyeceği yerde savunmaya da geçmiş. İşte o çocuk daha büyüyünce apartmanı kafanıza geçirir. Anne-baba da apartmanda yaşama bilinci yok...

aynen canım örümcek yazmışım dimi, yürüteç dicektim:1:
eşimde gayet nazikti uyarırken ama adamın hödük hödük konuşması apartmanı çınlatıyodu
bu tip insanların şöyle şehirden uzak bi kulubede yaşaması lazım
:1:

kızlar birde şu var yazın annem mutfaktan halıyı kilimi kaldırmış yıkadığı için, kahvaltı yapacaktık kardeşim sandalyeyi birden çekti ve gerçekten çok ses çıktı. alt komşu hemen kapıya geldi ne oluyo diye bende k.bakma teyze halı serili değil dedim serin o zaman dedi yani ben anlamıyorum ki insanları üsttekini uyarıyoruz olmuyo bi kere sandalye sesine alttaki kapıya geliyo:26:

hep diyorum keşke bizim üstümüzde oturan, o sandalye sesinden rahatsız olanın üstünde olsaydı ancak o kadın baş edebilir bizim üst komşuyla:46:

ya bu çocuğunu eğitemeyeleri belediye tutup kısırlaştırsın. en azından zarardan kar ederiz ya :1: başka çocuk yapmasınlar.

evet annem konuşmuştu daha önce, önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar yazayım annesi oğlum ayağının ucuyla koşuyor demişti

alttan dürtmeyede gece uykumdan uyandığımda başladım:31: tabiki çocuk anlamaz bundan bişey ama belki annesi anlayıp dur der diye

Pardon ben o yazınızı görmedim, ayağının ucuyla mı koşuyormuş, cevaba bak güler misin ağlar mısın?

ya bu çocuğunu eğitemeyeleri belediye tutup kısırlaştırsın. en azından zarardan kar ederiz ya :1: başka çocuk yapmasınlar.

vallla benim aklımada doğudakilere önlem almak geliyor ala ne diyceksiniz yazın gebe kalıp kışın oretasında doğuma gidiyolar kışın gebe kalın yazın gidin dimi

Gerçekten apartmanda yaşamasını bilmeyen bir sürü insan var ne yazık ki...Benim üst katım kiracı, her gelen ayrı bir gürültü yapıyor, ben de ne yapacağımı şaşırdım. Bizim yatak odamız onların oturma odası, dolayısıyla gece 1-2'ye kadar son ses televizyonlarını dinlemek zorunda kalıyoruz. Gün içinde de ne zaman oğlumu uyutmaya kalkışsam elektrik süpürgesi onun yattığı odada çalışmaya başlıyor, şaka gibi. Tabii ki temizlik yapacak ama odanın metrekaresi belli, 30 dakika süpürülmez ki ufacık oda...Bir de gece gece koltukların, masanın yerini değiştirmeleri vardı, Allahtan şimdi bitti, yapmıyorlar.

Ben de aşağıya ses gitmesin diye elimden geleni yapıyorum, yerler laminant olduğu için plastik tabanlı terlik giyiyoruz evde, oğlum yerlere bir şeyler atmasın diye dikkat ediyorum ama bir süre atma dönemi oldu, onda da halı olmayan bütün yerleri şu çocuk halıları var, yap-boz şeklinde, onlardan kapladım, oyuncaklarını da yumuşak küpler vs. onlardan seçtim bir süre. Hiç olmazsa aşağıya ses gitmesin dedim. Ben dikkat ediyorum, ama benim için de aynı şekilde özen gösterilsin istiyorum, ne de olsa ortak bir yaşamın parçalarıyız ve birbirimize saygımızın olması şart...

Valla özendirmek gibi olmasın ama ben bi gece sinirden arka terasta çocuğuyla saat 01:45 sularında çığlık atma yarışı yapan adama avazım çıktığı kadar bağarıp ,camı sinirle açtığım için elimde kalan sinekliği fırlatmıştım :52: sonuç: Mikemmel :82:

ne kadar anlayissizsiniz anlamadim gitti.... cocuk bu adi üstünde!!! sizinde cocugunuz olsunda ozaman böyle yazin bakalim.

Bizim üst komşudan da bir ses geliyor aman aman yani.. Gece yüksek sesle müzik dinliyor, yine gecenin bir yarısı karı koca çığlık çığlığa kavga ediyorlar ve ya kadın çocuğuna bağırıyor deli gibi... Biz hemen güvenliğe haber veriyoruz güvenlik arayıp uyardıktan sonra sesleri kesiliyor... Ama hakikaten yapılan terbiyesizlik... :47:

Aynenn hem başlık hemde konu içeriği beni yansıtıyor..
İnsana biraz saygı gösterilmeli ya..
gecenin bi yarıları bunlar yapılmamalı!
bizde hem onlar oluyor, hemde kapı gıcırtılarından uyuyamııyorum resmen!!

ben olsam kapılarına dayanırdım düzgün bir uslupla anlatırdım. Niye kendi kendini yiyorsun git konuş ailesinle

yav benim babam gece duş bile aldırtmaz su sesi çıkıyor diye. saç kurutturmaz. ben küçükken de böyle şeylere dikkat ederdi

o velede de anne babası bu konuda terbiye vermeli, çocuktur deyip geçilmez ki

ay sinir oluyorum zaten yerinde duramayan gıcık çocuklara :57::57::57: :27:

yav benim babam gece duş bile aldırtmaz su sesi çıkıyor diye. saç kurutturmaz. ben küçükken de böyle şeylere dikkat ederdi

Yerinde duramayan çocuklar gıcık değildir. Üzerindeki enerjisini atamayan hareketli çocuklardır. Siz bu çocukları 24 saat bahçeye parka çıkaramayacağınıza göre illa ki apt. dairesinde gürültü yaparlar. Ama tabi çocuk deyip ana baba yaymayacak kendini başkalarını rahatsız etmemeyi öğretecek çocuğuna.

Biraz dikkat etseniz ne yazdığınıza ağzınıza geldiği gibi yazmasanız diyorum. Genel anlamda da söylüyorum bunu. Geniş bir platformda yazıyorsunuz...
Yerinde duramayan gıcık çocuklarmış... Hey Allahım yarabbim :19:

Yerinde duramayan çocuklar gıcık değildir :57:. Enerjisini atamayan hareketli çocuklardır. Zaten çocuk denen varlık uslu uslu bir kenarda oturmaz. Yetişkin insanlardan daha fazla enerji taşır. Bu çocukları 24 saat park bahçe gezdiremeyeceğinize göre haliyle yaşadıkları apt. dairesinde de gürültü yaparlar. Tabi böyle diye ana baba kendini yaymayacak çocuğuna başkalarını rahatsız etmemeyi öğretecek.

Biraz dikkat etseniz ağzınıza geldiği gibi yazmasanız. Genel anlamda da söylüyorum bunu. Geniş bir platform burası. Ne yazdığına ucunun kimlere dokunabileceğini az biraz düşünseniz diyorum. Yerinde duramayan gıcık çocuklarmış.... Hey Allahım yarabbim :19:

Evet bazı çocuklar hiperaktif oluyor.. Yerlerinde duramıyorlar devamlı koşuyorlar ya da bağırıyorlar içlerindeki fazla enerjiyi atmaları gerekiyor bir şekilde.. Ama unutmayalım ki bu bir hastalıktır ve kesinlikle tedaviye ihtiyacı vardır.. Bunu göz ardı edip "aman çocuk işte yerinde duramıyor" deyip çocuğun durumunu anlamayan aileleride kınıyorum :47:

Back
X