Gerçekten apartmanda yaşamasını bilmeyen bir sürü insan var ne yazık ki...Benim üst katım kiracı, her gelen ayrı bir gürültü yapıyor, ben de ne yapacağımı şaşırdım. Bizim yatak odamız onların oturma odası, dolayısıyla gece 1-2'ye kadar son ses televizyonlarını dinlemek zorunda kalıyoruz. Gün içinde de ne zaman oğlumu uyutmaya kalkışsam elektrik süpürgesi onun yattığı odada çalışmaya başlıyor, şaka gibi. Tabii ki temizlik yapacak ama odanın metrekaresi belli, 30 dakika süpürülmez ki ufacık oda...Bir de gece gece koltukların, masanın yerini değiştirmeleri vardı, Allahtan şimdi bitti, yapmıyorlar.
Ben de aşağıya ses gitmesin diye elimden geleni yapıyorum, yerler laminant olduğu için plastik tabanlı terlik giyiyoruz evde, oğlum yerlere bir şeyler atmasın diye dikkat ediyorum ama bir süre atma dönemi oldu, onda da halı olmayan bütün yerleri şu çocuk halıları var, yap-boz şeklinde, onlardan kapladım, oyuncaklarını da yumuşak küpler vs. onlardan seçtim bir süre. Hiç olmazsa aşağıya ses gitmesin dedim. Ben dikkat ediyorum, ama benim için de aynı şekilde özen gösterilsin istiyorum, ne de olsa ortak bir yaşamın parçalarıyız ve birbirimize saygımızın olması şart...