Üst komşumuzun kapısına dayanıp kavga çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum

şimdi sesleri kafana taktıkça daha da rahatsız olmaya başlıcaksın
seni gaza getirmek istemem boşver sıkılır oturur inş çocuk... bak kendini yırtsan da bişey değişmiyo
duymamaya çalış
ay evet gerçektende sesler yükseliyo sanki dinledilçe:53:

sorma sorma. bana üst komşumu başkası anlatsa gülerdim yalan der geçerdim. ama ben bu gerçekle yaşıyorum ve de alışmaya başlıyorum bir gün ses kesildi aaa öldümü acaba dedim yukarı çıktım meğersem istanbula gitmiş rahatım valla. 2-3 güne geliyomuş bende uyku depoluycam :52:

ayyy Allahım bende bi tek ben çekiyorum sanırdım umarım yorgun düşerlerde rahat ederiz biraz:36:

canım senn komşu valla tam alemmiş. bu komşuluk altta olanın canı çıksınla çalışıyo valla. benim kızım var 2,5 yaşında alt komşum siz yaşıyomusunuz d,iyo bana o kadfar ses çıkarmıyoruz düşünün yani. artık salonda yatıyoz tekli yatağı attık salona yanına da bi yatak daha kızımla salonda yatıyoz. b,i defolup gidemediler

ya çok zor valla bunlarla uğraşmak giderler umarım sizin komşuda bizim komşuda:41:

Allah kurtarmış canm ya inan durduk yere evde insan huzursuz oluyo ben kendi evimde başka biri yüzünden neden bu kadar sinir krizi geçireyim dimi:31: sen kurtulmuşsun üsttekiler kiracı umarım biran önce giderler

zaten bundan snra ya en üst kat tutcam yada müstakil.
bu benim yuıkardakiniin çocuğunu apartmanda kimse sevmiyor hem çok aşırı sevimsiz ki anası da sürekli övdüğü için daha bi sevimsiz oluyo hem de birinin evine gidince orda yeni doğmuş bebek falan varsa elini gözüne sokuyo yok evdeki masanın üstüne çıkıyo atlıyo sirk yapmış kendine cins...
bi msaifirliğe gidince herkes kadının gözüne bakıyo bir an önce gitseler misafirlikten diye. çocuk 5 yaşında bu arada

ayyy Allah korusun inş öyle bi çocuğum olmaz:50:

benim alt komşum da siz evdemisiniz der hep ama ben arada hıçınlık falan yapsa tedirgin oluyorum. ses gider rahatsız olurlar diye. her çocuğun yaramazlık yaptığı, avaz avaz ağladığı oluyor. üstünde varlı vakitsiz tepinmesi biraz tuhaf gibi geldi. belki hiperaktif bir çocuktur. öyle çocuklar enerjilerini atmak için hiç durmazlar...

zaten bundan snra ya en üst kat tutcam yada müstakil.
bu benim yuıkardakiniin çocuğunu apartmanda kimse sevmiyor hem çok aşırı sevimsiz ki anası da sürekli övdüğü için daha bi sevimsiz oluyo hem de birinin evine gidince orda yeni doğmuş bebek falan varsa elini gözüne sokuyo yok evdeki masanın üstüne çıkıyo atlıyo sirk yapmış kendine cins...
bi msaifirliğe gidince herkes kadının gözüne bakıyo bir an önce gitseler misafirlikten diye. çocuk 5 yaşında bu arada

ben bekarım öyle bi çocuğum olmaz inş ve öyle çocuklu biride bana misafirliğe hiç gelmez inş:37: ya ben bu tip çocuklardan biraz tırsıyorum çünkü sinir krizlerine sokuyolar beni

benim alt komşum da siz evdemisiniz der hep ama ben arada hıçınlık falan yapsa tedirgin oluyorum. ses gider rahatsız olurlar diye. her çocuğun yaramazlık yaptığı, avaz avaz ağladığı oluyor. üstünde varlı vakitsiz tepinmesi biraz tuhaf gibi geldi. belki hiperaktif bir çocuktur. öyle çocuklar enerjilerini atmak için hiç durmazlar...

çocuğun annesi rahat annem daha önce uyarmış ama haklı çıkmış kadın kendince:36: tek erkek çocuk çok şımartıyolar, erkek çocuk diye övünen insanlardn bide:47:

ama bazi cocuklarda var hic durmuyor yani aileleri de birsey yapamiyor..sonucta onlarin da basi sisiyordur laf anlamiyorsa dövsün mü cocugunu kötü birsey ama ne bilem bir arkadas sipasini alip gidecek demis herkesin cocugu var(benim yok ama benim cocugum hakkinda birinin böyle dmesini istemem) yani bu söz hic hos degil

Son düzenleme:
ya bu gürültü öyle bişey ki yukardakinin sıpası hasta olunca ohhh be rahatız bikaç gün diyorum....
tam 1,5 sene oldu anlamıyolar... ben de ne yapayım sinirli biriyim. kızım gecede 85 defa falan uyanıyordu... zor bir bebeklik geçirdi hala da çok uyanıyor...
şimdi konuşmuyor benle çok da umrumda....
burda kimse istemiyo onların kendine gelmesini. yukardakinin çocuğu benim kızıma vuruyoo dedim napıyosun diye bişey demiyo salak gidiyo bi de anasına şikayet ediyo neymiş ben kızmışım. kadın da tamam oğlum diye seviyo oğlunu.. o an ikisini birden pataklayasım geliyo... kendinin çocuğuna kızması gerekirken yapma diye... bizim yukarı tam ahır tam

ama bazi cocuklarda var hic durmuyor yani aileleri de birsey edemiyor..sonucta onlarin basi sisiyordur laf anlamiyorsa dövsün mü cocugunu kötü birsey ama ne bilem bir arkadas sipasini alip gidecek demis herkesin cocugu var(benim yok ama benim cocugum hakkinda birinin böyle dmesini istemem) yani bu söz hic hos degil

valla lıp gidecek evet.1,5 senedir bunlar yüzünden krizlere giren benim. yaşayan anlar. bi de sürekli uyumayan bi çocuğun varsa 8 saat aralıksız sallayıp hala uyumayan bunun üzerine ertesi gün hiç uykusuz kalkıp ççocuğunla başka şehre işi,nin başına giden sürekli koşturmacada böyle bi komşun olsa anlardın.
benim kızım asla yapmaz yapmıyor da zaten. alt komşumun 2 yaşında kızı var ve bana diyor siz evde misiniz diye... asla ses çıkarttırmam kızıma. kendimden önce alttakini düşünüyorum ben....
sonuçta saygısızlık yapıyorlar yukardakiler.... 1,5 sne oldu. neyseki bu ay sonu kurtuluyorum..bunlardan önceki komşularımın hiç sesi çıkmadığı için bunlar da bütün apartmana gürütü konusunda yetince insan zıvanadan çıkıyor...

valla lıp gidecek evet.1,5 senedir bunlar yüzünden krizlere giren benim. yaşayan anlar. bi de sürekli uyumayan bi çocuğun varsa 8 saat aralıksız sallayıp hala uyumayan bunun üzerine ertesi gün hiç uykusuz kalkıp ççocuğunla başka şehre işi,nin başına giden sürekli koşturmacada böyle bi komşun olsa anlardın.
benim kızım asla yapmaz yapmıyor da zaten. alt komşumun 2 yaşında kızı var ve bana diyor siz evde misiniz diye... asla ses çıkarttırmam kızıma. kendimden önce alttakini düşünüyorum ben....
sonuçta saygısızlık yapıyorlar yukardakiler.... 1,5 sne oldu. neyseki bu ay sonu kurtuluyorum..bunlardan önceki komşularımın hiç sesi çıkmadığı için bunlar da bütün apartmana gürütü konusunda yetince insan zıvanadan çıkıyor...

kızınız kaç yaşında merak ettim. benim kızım asla yapmaz demişsiniz de...

ama bazi cocuklarda var hic durmuyor yani aileleri de birsey yapamiyor..sonucta onlarin da basi sisiyordur laf anlamiyorsa dövsün mü cocugunu kötü birsey ama ne bilem bir arkadas sipasini alip gidecek demis herkesin cocugu var(benim yok ama benim cocugum hakkinda birinin böyle dmesini istemem) yani bu söz hic hos degil

ay bir çekseniz bu gürültüyü allah çektirmesin ama eve geliyorum ders çalışcam gürültü uyuyacağım gürültü artık bu anlarda sıpa lafı az bile kalıyor:50: kendi evinde rahat edememk çok sinir bozucu sokak bile daha sesiz oluyo geceleri

ay bir çekseniz bu gürültüyü allah çektirmesin ama eve geliyorum ders çalışcam gürültü uyuyacağım gürültü artık bu anlarda sıpa lafı az bile kalıyor:50: kendi evinde rahat edememk çok sinir bozucu sokak bile daha sesiz oluyo geceleri

ya bazen öğlen uykusu geliyo kızımın yemin ederim bebek arabasına alıp yolda gezdiriken uyutuyorum. evde uyusa çünkü ağlayarak ve irkilerek uyanıyor

ya bazen öğlen uykusu geliyo kızımın yemin ederim bebek arabasına alıp yolda gezdiriken uyutuyorum. evde uyusa çünkü ağlayarak ve irkilerek uyanıyor

elbette haklisindir ben sipya takildm tabiki ceken bilir..ama gercekten bazi cocuklar var kendi ailesini bile hasta ediyor,herkes ayni terbiyeyi veremiyor belkide hiperaktiftir yani aileyede suanda bisy diyemiyorum cunku bir cocuk sürekli yorulmadan ayni seyi yapiyorsa hasta filandir tabiki farkndalarsa...
ben sinirlenirnizin bozuldugunu anliyorum bu durumdan haklisin ben sadece cocuga kullanilan sey icin dedim yoksa tabiki yasamadigim icin bilemem...uzktan davulun sesi hos geliyor
iyi gecler

2,5 yaşında canım.yapmıyor yani yapamaz da . en basitinden biz engel oluyoruz. şimdi uyarmaya bile gerek kalmıyor.çünkü kendisi yapmaması gerektiğini biliyor

ablamın kızıda öyle. inanın bazen davranışlarıyla bizlere bile örnek oluyo desem yalan olmaz... tebrik ederim sizi. evladınıza özen gösterip zaman ayırmak zor gelmediki önemsedinizki herşeyi öğrendi çabucak.:46::46::46::46:

ya sizinki daha zormuş yaa hem bebek uyutmaya çalışmak hem üstten gelen sesle boğuşmak:14:

Yapacak birşey yok çocuğun büyümesini bekleyeceksin

Back
X