Üst komşumuzun kapısına dayanıp kavga çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum

ne kadar anlayissizsiniz anlamadim gitti.... cocuk bu adi üstünde!!! sizinde cocugunuz olsunda ozaman böyle yazin bakalim.

anlayışsınız olan sizsiniz çünkü o gürültüyü çekmeden hakkımda anlayışsız diyorsunuz benimde küçük kardeşim var ama ses çıkarmamısını sağlıyoruz gerekirse parka götürüyoruz sizin gibiler yüzünden çocuklar herşeye hakkı olduğunu sanıp canavarlaşıyorlar

bi benzer komşuda bızım yan tarafta kadının dünya umurunda degil kendını dunyada tek sanıyo
ne yapılabilir hiç bişi sende onu dünyada yok sayıcaksın uğrasılmaz böylesıyle

gün olur onunda hakkından gelecek biri çıkar elbet bu seferde o uğrassın o anlayış göstersın bakalım gösterebiliyo mu :19:

Saat 15:00- 18:00 arasında oğlum uyanık oluyor ve ara ara yürütece biniyor. Alt kattaki komşu rahatsız oluyor mudur diye sürekli konuşurduk eşimle. En sonunda gittim sordum. OĞlumu yürütece bindiriyorum size ses geliyor mu, rahatsız oluyor musunuz diye. Aaa olur mu öyle şey bu çocuk hiç mi binemicek yürütece sonuçta gece vakti binmiyor ya deyince rahatladım =)
Herkes birbirine saygılı olmalı. Çocuktur bu ses olur deyip geçmemeli. Eğer komşum rahatsız oluyorum deseydi sadece salonda bindirirdim oğluma onların uyuduğu ya da çocukların ders çalıştığı yerlere ses gitmesini engellerdim. Sonuçta kimse kimsenin gürültüsünü çekip rahatsız olmak zorunda değil.

durumda bir değişme var mı?

hayır yok malesef annem çok hastaydı evde tekti çocuk hoplayıp zıplıyormuş top oynuyomuş annemde annesine demişki bak çok hastayım uyuyamıyorum ama kadın yine aynı napıyım çocuk oynamicak mı:( annemde oyuncak al parka götür ben çekmek zorunda değilim hastayım bunu anlayabiliyomusun demiş kadın bişey dememiş içeri girmiş sonrada çocuğun sesi kesilmiş ama bi kaç saatliğine sonra yine aynı yüzsüz insanlar yaa

ya arkadaşlar benim günahım ne bilmiiyorum, üstteki kişinin sadece bir çocuğu var abartmıyorum sabahtan gece yarısına kadar koşuyor:50: çok hoşgörülü oldum çocuk dedim ama geçen gece tam uyuyacağım yere pat diye bişey atıyo çıkan ses hoşuna gidiyor olmalı 20 30 kez tekrarladı dayanamadım ciltli bi sözlük aldım elime ve tavana 5 kere falan hızla vurdum sesleri kesildi tam uyudum yine başladı saat gece 1e geliyordu:50: sabah okula gidecektim tavana yaklaşıp bağırdım allah belanızı versin ne biçim insansınız falan diye tamam yanlış ama çileden çıktım artık yaa:36: sesler kesildi ama evdekiler uyandı babam kızdı gitti:14:

neyse bu çocuk hergün koşuyor at gibi yaa:47: bugün evde top oynamaya başladı avize sallanıyo ilk başta deprem oldu sandım:50: ben dayanamıyorum artık yukarı çıkcam dedim babam acayip kızdı ayıp o çocuk dedi biraz görgülü ol dedi ve babamla tartıştık baya annemle kardeşimde bana hak verdi ve babam sinirden baya bağırdı bana:14: moralim çok bozuk insan çocuğuna azcık terbiye vermez mi bizde çocuk olduk ama bize hoşgörülü olun diyen babam evde hızlı adım atsak kızardı altta insan var diye:31:

şuan çocuk at gibi koşmaya devam ediyor arada sözlükle tavana vuruyorum ama ne çare:14::14: yukarı çıkacak olsam babam kızıyor:14: sinirden ağlamak üzereyim:14:

ay aynı sorun bendede var bnem üzermdede bi komşumun çocukları var gece 1 de 2 de evin içinde koşuşuyorlar yere dediğin gibi bişeyler atıyorlar binadada ses yalıtım olmadığı için bizim evin içindeymiş gibi geliyor ses...bişeyde diyemiyosun komşu sonuçta ama eşim birgün kavga edecek dye endişeleniyorum....:(

Aman aman benimde Öss senemde üst katımızdaki kız her gün piyano çalmaya çalışırdı. 22 yaşlarındaydı kız o zaman ve devlet lojmanında kalıyorduk. Güzel çalsa gene bir şey demeyeceğim de kız evden hiç çıkmayıp sürekli tek tek notalara basardı. Benim babamda senin baban gibi aman komşuyla kötü olunmaz felsefesi ile bakıyordu olaya iyice takıntı yapmıştım. Bir gün dedim bak benim öss senem ezber yapmam gerek sen günde 2 saat çal piyanonu bende geri kalan vakitte ders çalışayım. terbiyesiz yüzüme kapıyı kapamıştı. :41: Alt komşular taşınınca çok çektirdim kıza ne zamanki piyano çalmaya başlardı bende müzik sistemini kurardım. :27: Gitmiş şikayet etmiş bende bir güzel çıkıp kızın annesiyle kavga ettim. Sonra ses kesildi:32: Herkes birbirine karşı saygılı olmak zorunda. Çocuk diye insanı ne hakla çileden çıkartıyor ki bence babanla git konuş bu durumu

Çocuk diye herseyı sıneye cekemeyız heralde bızde cocuktuk benım de aşırı yaramaaz kucuk erkek kardeşim var ama
annem babam herzaman bızı nasıl uyarıcağını bilir asla ses yaptırmaz ne demek cocukmusta anlayışlı olcakmısız yok oyle
sen o eğitimi vericeksin çocuguna. Kimse kimsenın hakkına giremez

ooof off komşu gürültüsü diyorsun ne diyorsun?? Yaramaz tuz bastın.
Bizim komşunun yatak odası seslerine kadar duyuyorum, uyarmama rağmen, uyardığım gün bile düzelme olmadı.
10-11 yaşlarında bir kızı var evde yürürken öyle bir topuklarına basıyorlar ki analı, kızlı deli oluyorum.
Hadi birine çocuk diyorum da yatak odası sesi beni utandırıyor artık.

Back
X