Merhabalar, artık bu konu hakkında ne yapacağımı bilemiyorum önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar
Buraya taşınalı 6 - 7 ay oldu, üst komşumu tanımıyorum daha doğrusu komşuları çok tanımıyorum. Sürekli balkondan yada yatakodamın olduğu camdan bişeyler çırpıyorlar. Bir kaç defasında ben balkonda otururken denk geldim seslendim ama duymadılar yada duymazdan gelip içeri girdiler. Bir kaç defadan sonra çıkıp söyledim kırıcı olmamaya çalışarak, biz yapmıyoruz yok valla filan dediler. Ben balkonda otururken yapıyosunuz görüyorum dedim yok biz balkonun içine çırpıyoruz diyorlar. Neyse bu yine devam etti. Bazen saç kılları filan da geliyor gerçekten midem bulanıyor
gecen hafta ben balkondayken yine yaptılar ve sinirlenip yukarı çıktım sert bişekilde uyardım sadece yüzüme bakıyor bi ara beni anlamadığını bile düşündüm hiç bişey demiyor. Yöneticiye söyledim o da konuşacagını söyledi. Bu sabah yine yatakodamı havalandırırken sofrabezi çırptılar sinirlerim tepeme çıktı, bütün kırıntı cam önünde yada içeri giriyor. Yani ne yapmam lazım bilmiyorum kaç defa uyarıcam. En son eşimle tartıştım bu konu yüzünden, eşiyle konuş diyorum tamam ama devam ediyorlar. Yani ne yapmam lazım bu konuda ne dersem anlarlar?

Buraya taşınalı 6 - 7 ay oldu, üst komşumu tanımıyorum daha doğrusu komşuları çok tanımıyorum. Sürekli balkondan yada yatakodamın olduğu camdan bişeyler çırpıyorlar. Bir kaç defasında ben balkonda otururken denk geldim seslendim ama duymadılar yada duymazdan gelip içeri girdiler. Bir kaç defadan sonra çıkıp söyledim kırıcı olmamaya çalışarak, biz yapmıyoruz yok valla filan dediler. Ben balkonda otururken yapıyosunuz görüyorum dedim yok biz balkonun içine çırpıyoruz diyorlar. Neyse bu yine devam etti. Bazen saç kılları filan da geliyor gerçekten midem bulanıyor