Üst komşunun ısrarla sofrabezi çırpması 😒

ellaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
103
73
28
Merhabalar, artık bu konu hakkında ne yapacağımı bilemiyorum önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar :(
Buraya taşınalı 6 - 7 ay oldu, üst komşumu tanımıyorum daha doğrusu komşuları çok tanımıyorum. Sürekli balkondan yada yatakodamın olduğu camdan bişeyler çırpıyorlar. Bir kaç defasında ben balkonda otururken denk geldim seslendim ama duymadılar yada duymazdan gelip içeri girdiler. Bir kaç defadan sonra çıkıp söyledim kırıcı olmamaya çalışarak, biz yapmıyoruz yok valla filan dediler. Ben balkonda otururken yapıyosunuz görüyorum dedim yok biz balkonun içine çırpıyoruz diyorlar. Neyse bu yine devam etti. Bazen saç kılları filan da geliyor gerçekten midem bulanıyor :( gecen hafta ben balkondayken yine yaptılar ve sinirlenip yukarı çıktım sert bişekilde uyardım sadece yüzüme bakıyor bi ara beni anlamadığını bile düşündüm hiç bişey demiyor. Yöneticiye söyledim o da konuşacagını söyledi. Bu sabah yine yatakodamı havalandırırken sofrabezi çırptılar sinirlerim tepeme çıktı, bütün kırıntı cam önünde yada içeri giriyor. Yani ne yapmam lazım bilmiyorum kaç defa uyarıcam. En son eşimle tartıştım bu konu yüzünden, eşiyle konuş diyorum tamam ama devam ediyorlar. Yani ne yapmam lazım bu konuda ne dersem anlarlar?

Bence çırptığı döküntüleri topla bi faraşla. Sonra git kapısının önüne dök.
Ben bunu yapmıştım 😂😂😂baya bi ikna edici diyemem yine yapmıştı kadın...sonra kapısını kıracaktım resmen korkudan açamadı bi dahada olmadı bişiy...etraf temiz

Ben bunu yapmıştım 😂😂😂baya bi ikna edici diyemem yine yapmıştı kadın...sonra kapısını kıracaktım resmen korkudan açamadı bi dahada olmadı bişiy...etraf temiz

Ellerinize sağlık :)) bazen diş göstermek gerekiyor . Balkonda çay içerken eski üst komşum sofra bezi silkelemişti üstümüzden bakmadan , ben de öyle iğrenç öksürdüm ki kadın anında balkon kapısını kapatmıştı :D

Ellerinize sağlık :)) bazen diş göstermek gerekiyor . Balkonda çay içerken eski üst komşum sofra bezi silkelemişti üstümüzden bakmadan , ben de öyle iğrenç öksürdüm ki kadın anında balkon kapısını kapatmıştı :KK70:
Ben seslendim hiç tepki vermedi içeri girdi galiba baya yüksek sesle apartmanda oturuyoruz insanlar toplu yaşamayı ne zaman öğreneceek diye söylendim ama yok anlamıyolar :KK43:

Ben bunu demiştim, bir daha temiz çamaşırlarıma pislik silkelerseniz tuvalet çöpümü kapınızın önüne dökerim demiştim.
Delirmistim çünkü.
Ama işe yaradı 😆
Ya bendeki sorun ben konuşuyorum ya sadece yüzüme bakıyorlar bazen acaba Türkçe bilmiyorlar mı diye aklımdan geçiyor gerçekten sadece öylece bakıyor

Gerek yok yüz göz olmaya kanunen yasak çık bir daha yaptığınızda elimde görüntülerle zabıta ve polise şikayette bulunacağım de. Yasa gereği toplu yaşam alanlarında rahatsız vermesi durumunda apartmandan bile çıkartılır gerekirse böyle insanlar insanlıktan anlamaz kanunlarla konuşun yöneticinize de söyleyin assın ilgili kanunu ya ilgili şahıs ya da tüm bina cezai yükümlülüklerine katlanır diyince o da üzerine düşeni mecbur yapacak

Gerek yok yüz göz olmaya kanunen yasak çık bir daha yaptığınızda elimde görüntülerle zabıta ve polise şikayette bulunacağım de. Yasa gereği toplu yaşam alanlarında rahatsız vermesi durumunda apartmandan bile çıkartılır gerekirse böyle insanlar insanlıktan anlamaz kanunlarla konuşun yöneticinize de söyleyin assın ilgili kanunu ya ilgili şahıs ya da tüm bina cezai yükümlülüklerine katlanır diyince o da üzerine düşeni mecbur yapacak
👍🏻 Artık yapacak bişey kalmadı gerçekten şikayet etmem lazım

sen de mutfak çöpünü topla ya da koca bi torba çekirdek çöpü falan hazırla git kapısının önüne paspasa , kapının mermerine yaya yaya dök kapısını çal kaç :dondurma: yapabilirsen önce kapıyı çal sonra gözünün içine baka baka yap.bazı insanlar gerçekten toplum içinde mağaradan yeni çıkmış gibi davranıyorlar.

bende de var bir tane. ekmekleri kurutup güvercin besliyorlar. ne güzel kar yağıyor diyecektim ki güvercinlerin geldiğini gördüm. bunu yapan da yönetici. güvercin beslemeyi seviyormuş. daha önce de hayvanlar yukarıdan yemek atmışlardı, karşı apartmandakiler terbiyesiz falan dedi, ona rağmen utanma yok.

kadın öğretmen çöpleri toplayıp okuluna mı gitsem, cimerden milli eğitime mi yazsam bilemedim.

👍🏻 Artık yapacak bişey kalmadı gerçekten şikayet etmem lazım
TCK’nın 123. maddesine “Kişilerin huzur ve sükununu bozmak”, TCK’nın 151. maddesine göre ise “Mala zarar vermek” suç. Huzur bozmanın cezası üç aydan 1 yıla kadar hapis. Kapı önünde terlik bulundurmak erken saatlerde çöp atmak bile çoğu zaman suçtan sayılıyor ve tüm binaya ceza kesiliyor. Söyleyin komşulara niye bir densizin hatasını bütün bina ödesin para dedin mi bizim insanımızın efeliği bitiyor. Hem bina sakinlerini de arkanıza alırsınız

Ya bendeki sorun ben konuşuyorum ya sadece yüzüme bakıyorlar bazen acaba Türkçe bilmiyorlar mı diye aklımdan geçiyor gerçekten sadece öylece bakıyor
Hey Ya Rabbim, biliyorum o kifayetsiz bakışları..
Bir sonraki adım kapı açmamak olacak çıktığınızda, söyleyim.
O yüzden siz fırsat bulunca konusun, cevap vermese de anlayacaktır, umarım....

Back
X