Üst komşunun ısrarla sofrabezi çırpması 😒

Hepsini bir güzel bir hafta toplayıp sonra kapısına gidip ayaklarının üstüne içeri doğru dökün. Bizim insanımızda bu beni hasta eder: dışarı kirletirler ortalığı bok götürsün, ama evlerini güya çok temiz tutuyorlar. Heleki ortalığı parklari plajlari pisletenlerden hiç başlamıyim. İşte tam bu zihniyeti taşıyanlar

Ya bi de cok ilgincler bu sofra bezi silken insanlar. Gayet dogal birşeymis gibi davranip uste çıkıyorlar. Hayir bi de balkondan degil diğer taraftan silkince sanki o camlar hic açılmıyormuş gibi garipsiyorlar e ben balkondan silkelemedim diye. Yıl olmuş 2020 hala etrafı kirletip temizlik yaptığını temiz olduğunu düşünenler var.. Artık herkes öğrensin bi zahmet.

Toplu yaşama adabını bilmeyenler, apartmanda oturmasınlar mümkünse. Nasıl bir görgüsüzlük, kedi bile pisliğini yaptıktan sonra üstünü kapatıyor kimse rahatsız olmasın diye. Hayvanları bile eğitiyoruz ama bazı insanları eğitmek mümkün değil. Apartman toplantısı olduğu zaman, toplantıda daire numarası ve isim vererek komşunuzun yaptıklarını anlatın. Herkes duysun. Belki utanırlar.

Ya bi de cok ilgincler bu sofra bezi silken insanlar. Gayet dogal birşeymis gibi davranip uste çıkıyorlar. Hayir bi de balkondan degil diğer taraftan silkince sanki o camlar hic açılmıyormuş gibi garipsiyorlar e ben balkondan silkelemedim diye. Yıl olmuş 2020 hala etrafı kirletip temizlik yaptığını temiz olduğunu düşünenler var.. Artık herkes öğrensin bi zahmet.
kesinlikle katılıyorum birde ben üç beş kırıntıyı görmeyip alttan almadığım için suçluymuşum gibi oluyor

Bu gizemasli denen arkadaş benim üst kat komşu galiba, atılan pisliği söylememden rahatsız olmuş ama medeni olmak güzel bir şey tavsiye ederim.

Bence çırptığı döküntüleri topla bi faraşla. Sonra git kapısının önüne dök.
Annem yapmisti bunu 😂 Topladi bi guzel. Kadin kapiiyi acinca bosaltti evin icine 😂 Abla napiyosun yeni temiizledim falan dedi hatun ama beniim anam altta kalmaz. Her gun ben topluyorum bunlari balkondan, bugun de sen topla dedi cikti geldii eve. Daha da yapmadi kadin 😂

Bu gizemasli denen arkadaş benim üst kat komşu galiba, atılan pisliği söylememden rahatsız olmuş ama medeni olmak güzel bir şey tavsiye ederim.
tanımadığınız bir insandan bahsederken daha doğrusu arkasından konuşurken takındığınız üslup oldukça kaba ve tek beğenmeyen ben değilim ama madem bana saldırma ihtiyacı duydunuz açıklayayım kibarlık yapıp.
bu karda buzda güvercinlere ekmek kırıntısı vermesinden nefret etmek saf kötülüktür.
"kadın öğretmen çöpleri toplayıp okuluna mı gitsem, cimerden milli eğitime mi yazsam bilemedi."
bir de amacınız bunu cimer'e meb'e yazmak.
ille çözüm istiyorsanız orta yol bulun bu yaptınız kötülük.meb'e ne diyeceksiniz çok merak ettim açıkçası.

gizemliasli gizemliasli , hanımefendi, güvercini besleyecekse bir zahmet kendi camının önüne döksün. Başımdan aşağı değil. Başımdan aşağıya sadece ekmek akmıyor ne yazık ki, sofra bezi, içinden kemik, peçete, allah ne verdiyse düşüyor. Bunlar çevreyi kirletmedir. Kuş besleyecek de aşağıya iner, yem alır. Mecbur muyum her gün temizlemeye?

Ayrıca meb de bilmeli. Çevreyi kirletmeme ilkokulda öğretilen bir ders. Bunu bilmeyen biri yeni nesile ne öğretecek?

gizemliasli gizemliasli , hanımefendi, güvercini besleyecekse bir zahmet kendi camının önüne döksün. Başımdan aşağı değil. Başımdan aşağıya sadece ekmek akmıyor ne yazık ki, sofra bezi, içinden kemik, peçete, allah ne verdiyse düşüyor. Bunlar çevreyi kirletmedir. Kuş besleyecek de aşağıya iner, yem alır. Mecbur muyum her gün temizlemeye?

Ayrıca meb de bilmeli. Çevreyi kirletmeme ilkokulda öğretilen bir ders. Bunu bilmeyen biri yeni nesile ne öğretecek?
o zaman derdinizi olduğu gibi anlatıp sofra bezi içinde , kemik peçete , allah ne verdiyse atıyor diyeceksiniz ki tepki çekmeyin.
meb'i arayıp konuşup üst kattaki öğretmen komşum sofra bezi silkeliyor "diye şikayet ederseniz gülüp kapatırlar.size özel müfredat değiştirmezler.
neyse sizi "göz ardı et" yapıyorum.dünya sizin etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz.

Sofra bezini silkelerken sarkan kısmından tut çek bidaha çırpamaz:KK62:
Şakaydı aman ha
Yarın obürgün haberlerde konşusunun sofra bezini çırması sonucu cinnet geçiren alt komşu üstteki komşusunu aşağı çekti:confused:

Sofra bezini silkelerken sarkan kısmından tut çek bidaha çırpamaz:KK62:
Şakaydı aman ha
Yarın obürgün haberlerde konşusunun sofra bezini çırması sonucu cinnet geçiren alt komşu üstteki komşusunu aşağı çekti:confused:
Ya aslında çok mantıklı geldi bir daha ben balkonda otururken yaparsa denicem 😂 en azından inkar etmeZler, görüyorum diyorum yok biz yapmadık diyorlar 😁

Ya aslında çok mantıklı geldi bir daha ben balkonda otururken yaparsa denicem 😂 en azından inkar etmeZler, görüyorum diyorum yok biz yapmadık diyorlar 😁
Aslında hali sarkıtanların halıların da yağlı boyayla boyayacaksın, sonra Aaaa ben yapmadım çocuğum yaptı, sofra bezine de çocuğunuzun çişini atın, görsün anyayı konyayı :KK70:

Ben öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden

Tam sofrayı cirparken resmini cekin kırıntıların da resmini cekin .
Ben de defalarca uyardim yapmiyorum diyor yerin resmini iki defa cekip gonderdim . Aradim hic ordan yapmiyorum diyor . Bu kez kendisini çırparken cekicem gosterecegim 😀

Ben öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden
Yaa gerçekten iyi dayanmışsınız yedi sene ne demek, bu insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum. Bakalım bizim iş ne kadar sürecek, ya gürültü de oluyor ona bişey demiyorum benimde çocuğum var olabilir tamam ama bu pislik atmak ayrı bişey ya bilerek yapıyolar

Back
X