• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst Komşunun Kafasını Koparmadan...

Yukarıda açıkladım. Her şeyi kötüye yorma huyunuzu düşünemeden yazmışım kusuruma bakmayın. :)
cahilliğinize veriyorum..varoş gecekondu diye avaz avaz bağırmayın..
görgüsüzlüğün bilgisizliğin sadece oraya kanıksandığını nerden çıkardınız.
biraz dikkat edelim..burada da müstakil evlerinde oturan arakadaşlarımız vardır.

gecekondu insanları,hala kendisini gecekonduda sanıyor ,10 a 10 ar çocuk yapıyorlar sizce de iltifat olmasa gerek .:110::110:.Biz mi yanlış anladık acep :KK64:

Ben de öyle düşündüm ama apartmanda kimse bizi tanımıyor. Öğrenci miyiz evli miyiz bilmiyorlar. Ben minyonum belki de genç olduğumuz için olabilir. Çok sinir bozucuu. :stop:
bu tür şeyler anlaşılır bence.
Annemlerin apartmanında da çok öğrenci oturuyor. Karşılaştığım zaman alınlarında yazmıyor ama çok belli oluyor.
koloniler halinde gördülerse sizi:KK48:

cahilliğinize veriyorum..varoş gecekondu diye avaz avaz bağırmayın..
görgüsüzlüğün bilgisizliğin sadece oraya kanıksandığını nerden çıkardınız.
biraz dikkat edelim..burada da müstakil evlerinde oturan arakadaşlarımız vardır.

Cahil oldup olmadığıma siz karar veremezsiniz. Varoş kelimesini de siz avaz avaz bağırıyorsunuz. Apartman kültürünün olmaması görgüsüzlük bilgisizlik değildir. Ben de şimdi gecekonduya yerleşsem sessiz olurum, camdan su dökmem. Apartmanda yaşıyormuşum gibi devam ederim. Bu şekilde alıştım çünkü. Benim de gecekondu kültürüm yoktur. Bu şekilde düşünsem açıkça yazardım.

Ya arkadaşlar bu öğrenci arkadaşımız bence aşağılamak istemedi. Bulunduğu muhiti anlatmaya çalıştı. Keza hortumla cam yıkamak da çok normal değil.

gecekondu insanları,hala kendisini gecekonduda sanıyor ,10 a 10 ar çocuk yapıyorlar sizce de iltifat olmasa gerek .:110::110:.Biz mi yanlış anladık acep :KK64:

Ben bunlarda kötü bir şey göremiyorum? 10ar 10ar çocukları var dedim, ne kadar gürültü olduğunu anlayabilmeniz için. 10ar çocuk olması sizin için hakaret demek sanırım?

Ya arkadaşlar bu öğrenci arkadaşımız bence aşağılamak istemedi. Bulunduğu muhiti anlatmaya çalıştı. Keza hortumla cam yıkamak da çok normal değil.
ısrarla yanlış anlamaya çalışıyorlar..10 çocuklu gürültü patırdı yapan insanlardan bahsediyor müstakil evlerde oturanların genellemesi yapılmıyorki

Kimse çark ettim demiyorda biz yanlış anladık ..Hiç gecekonduda oturmadım ama kendini beyaz yakalı ilan edeni çok gördüm ..Neyse uğraşamayacağım..

ısrarla yanlış anlamaya çalışıyorlar..10 çocuklu gürültü patırdı yapan insanlardan bahsediyor müstakil evlerde oturanların genellemesi yapılmıyorki

Konu bu da değil. Genelleme neden yapılmasın ki? Demin de yazdım. Ben de şimdi tek katlı eve yerleşsem hortumla cam yıkamam. Apartmana alışmışımdır çünkü. Apartmanda oturan insanların gecekondu kültürü yoktur, demenin nesi yanlış? Bunda kötü ne var anlam veremedim. İnsanlar oraya alışmış, o şekilde devam ediyorlar. Hakaret mi bu? Burdaki hatunlar da bir garip. :)

Cahil oldup olmadığıma siz karar veremezsiniz. Varoş kelimesini de siz avaz avaz bağırıyorsunuz. Apartman kültürünün olmaması görgüsüzlük bilgisizlik değildir. Ben de şimdi gecekonduya yerleşsem sessiz olurum, camdan su dökmem. Apartmanda yaşıyormuşum gibi devam ederim. Bu şekilde alıştım çünkü. Benim de gecekondu kültürüm yoktur. Bu şekilde düşünsem açıkça yazardım.

Gecekondusunda zannediyor hala kendini herhalde.
daha açık nasıl aşşağılayacaktınız.
ben çalıyı dolaşayım da banlanmayayım.
kolay gelsin

Konu bu da değil. Genelleme neden yapılmasın ki? Demin de yazdım. Ben de şimdi tek katlı eve yerleşsem hortumla cam yıkamam. Apartmana alışmışımdır çünkü. Apartmanda oturan insanların gecekondu kültürü yoktur, demenin nesi yanlış? Bunda kötü ne var anlam veremedim. İnsanlar oraya alışmış, o şekilde devam ediyorlar. Hakaret mi bu? Burdaki hatunlar da bir garip. :)
Kültür meselesi yani..
Esnerken yalnızken bile ağzını kapatmak gibi..
ama kültürün yoksa metroda tam 1 karış çürük dişlerini sergileyerek esnemek de bir kültür.
bence bunun gibi.

Kendiniz söylemişsiniz apartman kültürleri yok diye.
Yeni taşındılarsa matkaptır, halı silkelemelerdir çok anormal değil tabi gecekondudan gelen bir aileye göre...
Bir toplantı yapıp uyulması gereken kuralları belirlerseniz ona göre hareket ederler diye umuyorum.

Kimse çark ettim demiyorda biz yanlış anladık ..Hiç gecekonduda oturmadım ama kendini beyaz yakalı ilan edeni çok gördüm ..Neyse uğraşamayacağım..

Ben de her şeklini çok gördüm merak etmeyin. Yeri gelir gecekonduda da otururum, hiç de gocunmam. Bu aşağılanacak bir şey değildir bana göre ama size göre kötü bir şey ki savunmaya geçiyorsunuz. Ki apartmanda saçma sapan şeylerle uğraşacağıma gecekondu da oturmayı isterdim. Siz nasıl anlamak isterseniz anlayın benim yazdıklarım da, düşündüklerim de ortada. Sevgiler.

Kendiniz söylemişsiniz apartman kültürleri yok diye.
Yeni taşındılarsa matkaptır, halı silkelemelerdir çok anormal değil tabi gecekondudan gelen bir aileye göre...
Bir toplantı yapıp uyulması gereken kuralları belirlerseniz ona göre hareket ederler diye umuyorum.

Toplantımız olmadı henüz. Yöneticiyle konuşacağım bu konuda. Teşekkür ederim.

Ama var öyle bir yaşam şekli.
Hayatın da gerçeği değil mi?
Oralar Paristi bizim mi haberimiz yoktu?

biz de paris değiliz yumusak bir dille kibarca eifade edilebilir..
onların alışkanlıkları böyleydi ama henüz çoklu yaşam şekline
ayak uyduramamışlar diye mesela.

Back
X