- 16 Nisan 2008
- 458
- 114
- 133
- Konu Sahibi gokalpiniremi
Şey yapın apartman girişine uyarı yazın. Herkes öyle yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecekondusunda zannediyor hala kendini herhalde.
daha açık nasıl aşşağılayacaktınız.
ben çalıyı dolaşayım da banlanmayayım.
kolay gelsin
Kültür meselesi yani..
Esnerken yalnızken bile ağzını kapatmak gibi..
ama kültürün yoksa metroda tam 1 karış çürük dişlerini sergileyerek esnemek de bir kültür.
bence bunun gibi.
Ben de her şeklini çok gördüm merak etmeyin. Yeri gelir gecekonduda da otururum, hiç de gocunmam. Bu aşağılanacak bir şey değildir bana göre ama size göre kötü bir şey ki savunmaya geçiyorsunuz. Ki apartmanda saçma sapan şeylerle uğraşacağıma gecekondu da oturmayı isterdim. Siz nasıl anlamak isterseniz anlayın benim yazdıklarım da, düşündüklerim de ortada. Sevgiler.
Şey yapın apartman girişine uyarı yazın. Herkes öyle yapıyor.
Ama var öyle bir yaşam şekli.
Hayatın da gerçeği değil mi?
Oralar Paristi bizim mi haberimiz yoktu?
Hanfendi ısrarla konuyu saptırıyorsunuz. Son kez söylüyorum. Gecekonduya taşınsam hiç ses yapmasam. Alt komşu rahatsız olmasın aman yavaş olayım desem. Biri de kalkıp kendini hala apartmanda zannediyor dese. Bu bana hakaret midir? Aşağılamak mıdır? Hayret bir şeysiniz yani.
kafa koparmakta nedir?![]()
Cidden ne alakası var yani?biz de paris değiliz yumusak bir dille kibarca eifade edilebilir..
onların alışkanlıkları böyleydi ama henüz çoklu yaşam şekline
ayak uyduramamışlar diye mesela.
Cidden ne alakası var yani?
Ülkenin kanayan yarası mı? evet
Hayatın gerçeği mi ? evet
Yani bunun adını gece kondu diye kimse koymadı burada ülkede bilinen şekli böyle.
Senin deyiminle walkmeni bir zamanlar yürüyen müzik aleti diye Türkçeleştirildikleri gibi bunu da kibarlaştırmak mı lazım? Hani hakaret vari bir şey yok gerçekten.
Olsa en başta ben protesto ederim.