üst ön kesici dislerinize bakar misiniz?

bahsettigin durumu anladim konu sahibi :)
benim de ust cenem alta gore onde durur. kardesimin, annemin oyle degil mesela.. dislerini kapattiklarinda ust cene tam olarak alt ceneyle kavusuyor. benim ust on sira onde kaliyor. ama bu durumun dis dolgusu icin disciye gidene kadar herkeste oyle oldugunu zannediyordum :) doktor senin cene yapin, dis basma tarzin garip demisti :) belk sende de durum boyledir.
benimki hala beni rahatsiz etmez disardan da hic farkeden olmadi simdiye kadar.
he bir de alerjileri olan insanlar, gece agzi acik uyuyanlarin da zamanla bu hale geldigini duymustum.

hakılısın elbet kapanmalı, ama demek istediğim üstü tek ele aldığında, ön iki diş yanlardan önde olmamalı. yani oval olabilir ama önde diyememelisin. yanılıyor muyum?

sempatik olabilri haklısın ama düşünsene sen bunun için ödeme yapıyprsun adam sana zaten herkesinki böyle olur, sıfır olmaz diyor:44:

yani benimde sağlıksız dişlerim var keşke sağlıklı olsa çarpık olsaydı diyorum. Dişler tam üst üste geliyor aslında ama baskı oluyor. çenenin tam kapanması için alt çenenin daha geride olması lazım, bir kere ezici olması için lazım.
2 implant yaptırdım arkaya kemiğe kaynamasını bekliyorum. 4 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı ve sırada 3 lü köprüm var değişicek. Keşke sağlıklı olsalardı.
Bu arada dişlerimden çok memmunum biraz kendini beğenmişlik gibi olmasın ama inci gibi dizilmişler diye kendimi telkinliyorum.
Yani tedaviye başlamışın tabiki devamını getir ama gerçekden dert edilicek şeyler olmadığını düşünüyorum. Umarım istediğin güzel sıralı dişlere azıcık acıyla sahip olursun

senin dişlerin kesinlikle inci gibi, sadece ön ikisi birazcık ileride, yoksa tedavi görmüş gibisin maşallah
acısına hiç değinmeyeyim:18:
bir de hamileyim
neyse doğup, emzirme dönemi bitince baştan yaratılmış gibi olmayı hayal ediyorum
saç baş da berbat çünkü şimdi

sürecin çok acılı olduğunu biliyorum. Benim arkadaşımda tedavi görüyor nerdeyse 2 yıl oldu ameilyat falanda oldu. Kız zaten zayıftı o zayıflıkla yemek yiyemeyek 12 kilo daha verdi şuan yok yürüyen kemik resmen. Çocuk reyonundan giyiniyor. Herşey istediğiniz gibi olsun. Kesinlikle sağlıklı olması güzel durmasından çok daha önemli

sempatik olabilri haklısın ama düşünsene sen bunun için ödeme yapıyprsun adam sana zaten herkesinki böyle olur, sıfır olmaz diyor:44:

evet o konuda haklisin..
sesini cikarip cikarmayacagini deniyordur belki. oyle deyip gecistirdiginde sen kabullenirsen, duzeltmek icin ugrasmaz ki.
"ben size bu derdimle geldim olmayacak birseydi bastan soyleseydiniz" dedin mi?

evet o konuda haklisin..
sesini cikarip cikarmayacagini deniyordur belki. oyle deyip gecistirdiginde sen kabullenirsen, duzeltmek icin ugrasmaz ki.
"ben size bu derdimle geldim olmayacak birseydi bastan soyleseydiniz" dedin mi?

Tek sorunum o değildi. Ben genel olarak inci olur diye dusunmustum. Cok sey duzeldi ama o tam geriye gitmez dedi. Yani tek sorunum o olsaydı ve onun icin gitmis olsaydim emin ol carlardim

aslında sormak istediğim ön iki diş diğerlerinden hep önde mi olur?

Ön iki diş diğerlerinden önde olmaz.Aynı hizada olurlar,boyları genetik olarak uzun ya da kısa olur.Benimkiler harikulade bir oranda azcık uzun.Çok seviyorum.Bazıları bilerek ön dişlerini uzun yaptırıyor,çok yapmacık.
Üst çene biraz önde olacak ki ağız tam kapansın.Doktor beceriksizliğinin üstünü örtmesin dikkat edin.Herkeste öyle değil,olanlar dişlek oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…