- 9 Şubat 2024
- 80
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi friday1905
- #1
Öncelikle merhaba. 26 ekimde bi ilişkim oldu ancak vajinaya sperm teması olup olmadıgından tam emin değiliz. 26 Ekimden sonra kesinlikle bi daha ilişkiye girmedim. 29 ekimde 6 gün  süren kanamam oldu tüm her şey regl ile aynıydı. Sonrasında 28 kasımda yaklaşık 7 gün süren kanamam oldu bunda da kıvamı rengi falan bildiğin adetti. Yine de sizlere danışmak istedim. Çünkü kafamdan sorular gitmiyor. Artık hamilelikle alakalı bi şey yoktur değil mi?? Bu olan iki kanama adet midir? Belirtiler tamamen regl gibiydi yani. Ve 6/7 gün sürdü kanama lütfen bilgisi olan cevaplayabilir mi? Regl takvimim 28/30 gün arası.
	
		
			
		
		
	
				
			 
	 
 
		 
 
		 
 
		 ama bu milyonda birlik bir durumdur herhalde. Olamazsiniz. Sperm geldimi emin bile degilsibiz zaten bunun yumurtlama donemi var, bol bol ugrasmasi var. E 2 kerede adet olmussunuz. Yok yani imkansiz.
 ama bu milyonda birlik bir durumdur herhalde. Olamazsiniz. Sperm geldimi emin bile degilsibiz zaten bunun yumurtlama donemi var, bol bol ugrasmasi var. E 2 kerede adet olmussunuz. Yok yani imkansiz. ancak dediğim gibi ilişki zaten 26 ekimde oldu yani beklenen adetten 3 gün önce. Haliyle yumurtlama dönemim değildi. 26 ekimde ilişkim oldu 29 ekimde regl oldum ve sonraki regl 28 kasımda yine beklenen tarihte oldum. Yani inşallah adettir bunlar. Sadece gencim ve hamile kalmak istemiyorum o yüzden sordum.
 ancak dediğim gibi ilişki zaten 26 ekimde oldu yani beklenen adetten 3 gün önce. Haliyle yumurtlama dönemim değildi. 26 ekimde ilişkim oldu 29 ekimde regl oldum ve sonraki regl 28 kasımda yine beklenen tarihte oldum. Yani inşallah adettir bunlar. Sadece gencim ve hamile kalmak istemiyorum o yüzden sordum.